Widgets Magazine

Κριός

Η εβδομάδα ξεκινάει για εσάς λίγο περίεργα. Ειδικά για το πρώτο δεκαήμερο του Kριού. Και αυτό γιατί τώρα ο Χείρωνας πλανήτης που μας δείχνει τις ανοιχτές πληγές είναι πάνω στο δεκαήμερο σας. Αντιλαμβάνομαι ότι έχετε δεχτεί κάποιο είδος επίθεσης μέσα από τις στενές σας σχέσεις. Ίσως αυτό να έχει να κάνει με κάποιο γυναικείο πρόσωπο. Θα είναι μία λογομαχία που θα σας στοιχίσει πολύ και θα έχει αντίκτυπο στο κοινωνικό σας περίγυρο. Τα αίτια θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα. Οπότε διατηρήστε χαμηλό προφίλ έως τότε, και κρατήστε την ανάλογη ψυχραιμία.

Ταύρος

Αυτή την εβδομάδα αισθάνεστε ότι έχετε την ικανότητα να αντιληφθεί τις κρυφές ανάγκες των άλλων. Έτσι θα μπορέσετε να τους βοηθήσετε πριν καν σας εξηγήσουν τον τρόπο. Αυτό θα σας βοηθήσει ιδιαίτερα μέσα στο εργασιακό περιβάλλον, ώστε να χτίσετε μία καλύτερη σχέση με τα άτομα μέσα εκεί. Εύνοια θα μπορούσε να δώσει επίσης και μέσα σε φιλικούς κύκλους και συλλογικούς χώρους. Αποκαλύψεις αναμένονται όσον αφορά εσάς και τις σχέσεις σας, ίσως νέα δεδομένα προκύψουν από τις συνεργασίες σας. Όλα αυτά θα φανερωθούν την επόμενη εβδομάδα.

Δίδυμοι

Χρήματα από τρίτους ή επιστροφή από την εφορία ή και κάποια διατροφή, τα οποία περιμένατε καιρό θα σας απασχολήσουν τώρα. Οι όψεις όμως που εμπερικλείουν την κατάσταση αυτή, δεν είναι και τόσο θετικές. Μιας και δέχονται με ακρίβεια την σκληρή όψη του Άρη, που κάνει το παιχνίδι πολύ πιο δύσκολο. Η σελήνη επίσης που σηματοδοτεί την κατάσταση αυτή, βρίσκεται εχθρό κρατούμενη ανάμεσα σε Κρόνο και Πλούτωνα. Που σημαίνει ότι θα διεκδικήσετε σκληρά αυτό που θέλετε, αλλά δυστυχώς το αποτέλεσμα δεν θα είναι πολύ ευνοϊκό για εσάς. Η όψη αυτή θα ταλαιπωρήσει περισσότερο τους γεννημένους στο δεύτερο δεκαήμερο.

Καρκίνος

Νιώθετε αρκετά εγκλωβισμένοι αγαπητοί καρκίνοι, και ιδιαίτερα εσείς του δευτέρου δεκαημέρου. Ο εγκλωβισμός αυτός αφορά την συντροφική σας σχέση ή ενδεχομένως και κάποια σημαντική συνεργασία. Αισθάνεστε λοιπόν ότι τα αιτήματά σας δεν ικανοποιούνται σε συναισθηματικό επίπεδο, και ότι ενώ έχετε τις καλύτερες προθέσεις αυτές παρεξηγούνται. Οι έχοντες μικρά παιδιά ίσως να νιώσουν το κλίμα αρκετά πιο βαρύ, διότι θα ταλαιπωρηθούν λίγο περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Λέων

Έχετε κάποιες ανάγκες μέσα στην καθημερινότητα ή την εργασία, οι οποίες δεν ικανοποιούνται και σας αφήνουν μία γεύση ματαιότητας. Εντωμεταξύ μία υποβόσκουσα ένταση μέσα στον οικογενειακό χώρο σας κάνει και περισσότερο ευάλωτους. Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα τώρα είτε με κάποιο γυναικείο πρόσωπο μέσα στο σπίτι, είτε μέσα στο εργασιακό περιβάλλον. Θα σας συνιστούσα την ανάλογη ψυχραιμία μέχρι την επόμενη εβδομάδα που θα σας αποκαλυφθούν κάποια πράγματα και έτσι θα μπορείτε πιο εύκολα να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Παρθένος

Θέματα δημιουργικότητας, επιχειρηματικότητας, θα σας απασχολήσουν αυτή την εβδομάδα. Έχετε προφανώς θέσει στόχους φιλόδοξους , οι οποίοι θα ανακαλύψετε ότι οι συνθήκες δεν είναι κατάλληλες και τόσο ευνοϊκές για να προωθηθούν. Συνεπώς πολύ άγχος υπάρχει με το οικονομικό κομμάτι, όπου κι αυτό δε φαίνεται να αλλάζει για εσάς ρότα. Πολλές συναντήσεις προβλέπονται μέσα στο στενό οικογενειακό περιβάλλον σας, με θέμα συζήτησης που αφορούν τα κληρονομικά.

Ζυγός

Οι γεννημένοι τέλος του δεύτερου και αρχές του τρίτου δεκαημέρου, ίσως να νιώσετε μια λεκτική και ψυχολογική επίθεση από το έτερον ήμισυ. Θα ειπωθούν λόγια που θα πληγώσουν εσάς και την ιδέα την εικόνα που είχατε για την σχέση σας. Όλα αυτά θα προκύψουν από πράξεις που έχετε κάνει στο παρελθόν και έχουν ενοχλήσει τους άλλους. Στενό μαρκάρισμα εντωμεταξύ δέχεστε και μέσα από την οικογένεια όσον αφορά το κοινωνικό σας προφίλ. Σε κάθε περίπτωση να θυμάστε ότι η αποστασιοποίηση πάντα βοηθάει.

Σκορπιός

Επικοινωνία και μικρά ταξιδάκια θα αποσυμφορήσουν το βαρύ κλίμα των προηγούμενων εβδομάδων. Επειδή θα σας απασχολήσει το πως θα αισθανθείτε εσείς καλύτερα, θα πάρετε και αρκετές αποφάσεις, ως προς τον τρόπο δράσης από δω και πέρα, σε σχέση με τους άλλους. Ευχάριστες μικρές εκπλήξεις και μεγάλες ανάσες θα πάρετε στον οικονομικό τομέα, μιας και θα έχετε και την εύνοια των δύο αγαθοποιών πλανήτων μέσα εκεί. Αποκαλύψεις αναμένονται την επόμενη εβδομάδα, που θα σας φανερώσουν το όλο κλίμα που επικρατεί ανάμεσα σε σας και τις συνεργασίες σας.

Τοξότης

Παρόλο που τα οικονομικά σας εδώ και καιρό σας προβληματίζουν και σας έχουν εγκλωβίσει σε θέματα δράσης, εσείς δεν πτοείστε καθόλου . Και πολύ καλά κάνετε μιας και είστε τα πιο χαρούμενα παιδιά του ζωδιακού. Ευχάριστες συναντήσεις φλερτ, και γνωριμίες, καθώς και επιτυχημένες αλλαγές σε εμφάνιση θα αποφασίσετε να κάνετε. Οι οποίες τώρα θα είναι και επιτυχημένες. Φυσικά να σας ενημερώσω ότι πίσω από την πλάτη σας παράλληλα παίζεται και ένα τρελό παρασκήνιο, αλλά θα πρέπει να έχετε υπομονή γιατί θα σας αποκαλυφθούν όλα την ερχόμενη εβδομάδα.

Αιγόκερως

Εντάξει, το ξέρω ότι κυρίως το δεύτερο δεκαήμερο έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα και ίσως τώρα νιώθετε ότι έχετε επωμιστεί πράγματα και καταστάσεις που δεν οδηγούν πουθενά ή ότι δεν έχουν το ανάλογο αντίκρισμα. Ευτυχώς οι φίλοι οι ομάδες και άτομα των συλλογικών χωρών, θα σας πείσουν ότι δεν είναι όλα μάταια και θα βρείτε εκεί την κατάλληλη συμπαράσταση . Κάνετε υπομονή γιατί θα έρθει η στιγμή της δικαίωσης και για εσάς. Τη μεγαλύτερη πίεση την δέχεστε σαφώς μέσα από το περιβάλλον το κοινωνικό ή της καριέρας.

Υδροχόος

Παλιές οικονομικές σας διεκδικήσεις ίσως βρουν ευνοϊκό αντίκρισμα αυτή την εβδομάδα. Αυτό θα προκύψει μέσα από μία επιτυχημένη έκβαση δικαστική που ίσως που είχατε προγραμματίσει για αυτή τη περίοδο. Ευνοϊκές επίσης θα είναι και η διευθετήσεις που θα κάνετε σε θέματα καριέρας. Μια παλιά υπόθεση που αφορά το εξωτερικό , τώρα θα ξανά έρθει στο προσκήνιο για συζήτηση, που ενδεχομένως αφορά και επαγγελματική πρόταση. Προσπαθήστε λοιπόν να μη σας καταβάλουν αρνητικές σκέψεις για τις υποθέσεις σας.

Ιχθείς

Μια αρκετά καλή εβδομάδα διανύεται αγαπητοί μου, και αυτό γιατί θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες σε θέματα εργασίας καριέρας αλλά και συνεργασιών. Θα έχετε λοιπόν και την ευκαιρία να επιβάλλεται γλυκά- γλυκά όπως εσείς μόνο ξέρετε και τους δικούς σας όρους σε αυτές. Τα μακρινά ταξίδια σεμινάρια και συνέδρια έχουν ακόμη εύνοια. Λίγο προσοχή θα δείξετε σε θέματα καρδιάς γιατί όταν η Αφροδίτη συνδυάζεται με την ποσειδώνια ενέργεια έχει την τάση να θυσιάζει τα πάντα για το άλλο της μισό. Ισχυρή κινητοποίηση θα υπάρξει μέσα από τους φίλους και τις ομάδες.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here