Widgets Magazine

Δίας – Πλούτωνας Episode # 2

Το επεισόδιο 3 ακολουθεί στο τέλος του χρόνου.

Ο Δίας για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 συναντάει τον Πλούτωνα στο ζώδιο του Αιγόκερω στις 24°06’ επηρεάζοντας και πάλι το 3ο δεκαήμερο των παρορμητικών ζωδίων (Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι). Σε ένα γενικό πλαίσιο θα φέρει στο φως μεγάλες οικονομικές αποκαλύψεις και με το να είναι και οι δύο ανάδρομοι πηγαίνουμε για μία επαναξιολόγηση της κατανομής του πλούτου.

Την επόμενη ημέρα στις 1/07, ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο συναντάει σε εξάγωνο τον Ουρανό από τον Ταύρο, δίνοντας μας ξαφνικές ιδέες για θέματα που είχαν περάσει από το μυαλό μας και στο παρελθόν. Και ο Ήλιος συνηγορεί σε αυτό αφού θα ενισχύσει τις ιδέες μας με τη σύνοδο που θα κάνει με τον Ερμή. Πιθανό και οι ξαφνικές συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν.

Στις 2/07, ο Κρόνος επιστρέφει στον Αιγόκερω για ένα τελευταίο μάθημα που πρέπει να δώσει στους παρορμητικούς κυρίως του 3ου δεκαημέρου, αλλά όλα τα δεκαήμερα θα αναγκαστούν να πάρουν σοβαρές αποφάσεις.

Την Κυριακή, στις 05/07, έχουμε την τελευταία Έκλειψη στον άξονα Καρκίνο – Αιγόκερω στις 13°37’ του Αιγόκερω. Τα παρορμητικά πρέπει να οπλιστούν με δύναμη γιατί θα έρθουν πολλές αποκαλύψεις στην επιφάνεια μέσα στον επόμενο μήνα και κυρίως στις 20 – 28 Ιουλίου. Επηρεάζονται περισσότερο οι γεννημένοι 12η, 13η και 14η μοίρα του Κριού, Καρκίνου, Ζυγού και Αιγόκερω αλλά και με Ωροσκόπο και Μεσουράνημα σε αυτές τις μοίρες.

Τα 12 Ζώδια:

Κριός:

Υπερβολικές αντιδράσεις στα επαγγελματικά σας. Βλέπετε ότι η δημόσια εικόνα σας και η καριέρα σας αλλάζει και όσοι δε το είχατε δουλέψει από πριν μπορεί να δυσκολευτείτε να το αποδεχτείτε καθώς θα έρθουν και μεγάλες ευθύνες.

Mood of the Week: Οικονομικά προβλήματα σχετικά με το σπίτι σας ή άτομα που μένετε μαζί τους φαίνεται να τακτοποιούνται ξαφνικά, αφού θα εκμεταλλευτείτε ιδέες που είχατε και στο παρελθόν.

Ταύρος:

Μεγάλες αλλαγές έρχονται για εσάς. Αρχικά στον τρόπο που σκέφτεστε, ο οποίος μεταλλάσσετε πλήρως, και στη συνέχεια δεν αποκλείεται να δείτε και οικονομικά θέματα που αφορούν νομικές υποθέσεις και συνεργασίες σας να ευδοκιμούν. Οι επιχειρηματίες που έχουν στραφεί προς το εξωτερικό θα μπορούσαν να κλείσουν μία πολύ κερδοφόρα συνεργασία που έχει ρίζες στο παρελθόν.

Mood of the Week: Απρόσμενες συναντήσεις, επικοινωνίες ή και συζητήσεις για την υπογραφή συμβολαίων είναι μέσα στα κύρια σημεία της εβδομάδας. Θα λάβετε ευχάριστα νέα.

 

Δίδυμοι:

Οικονομικές υποθέσεις αυτή την εβδομάδα σας κρατούν το ενδιαφέρον. Μεγάλα κέρδη ή μεγάλες απώλειες, εσείς αποφασίζετε ανάλογα με το τι έχετε πράξει εώς τώρα. Ψυχολογικά μπορεί να νιώσετε ότι βαραίνετε και να σας δημιουργηθούν ανασφάλειες, αλλά με τη θετική σας διάθεση θα το καταπολεμήσετε.

Mood of the Week: Εάν περιμένατε χρήματα από δουλειές που είχατε κάνει στο παρελθόν ή συνεργασίες που είχατε κλείσει θα τα πάρετε.

Καρκίνος:

Πιέσεις σε συνεργασίες, στη σχέση σας ή το γάμο σας. Το νιώθετε ότι έχει έρθει η στιγμή που πρέπει να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας σε ό,τι σας πιέζει. Αυτό όμως που θα σας έλεγα είναι να ρωτήσετε τον εαυτό σας εάν είστε έτοιμοι να αναλάβετε τις επιπτώσεις όσων συμβούν μετά την έκρηξη σας.

Mood of the Week: Αναπολείτε το παρελθόν και κυρίως μία φιλική/ ερωτική σχέση που είχατε και δεν αποκλείεται να είστε εσείς αυτοί που θα κάνετε το πρώτο βήμα για μία συνάντηση.

Λέων:

Η καθημερινότητα σας πιέζει και σας εξαντλεί. Εάν είχατε κάνει καλό προγραμματισμό μέχρι τώρα θα δείτε ότι θα έχετε ίσως και οικονομικές απολαβές από την εργασίας σας. Οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας ίσως ζητούν επιτακτικά την προσοχή σας.

Mood of the Week: Κρυφές συναντήσεις και συμφωνίες κυρίως στα επαγγελματικά σας. Μπορεί να μη το είχατε προγραμματήσει. Προς το παρόν όμως δε θα θέλετε τίποτα να αποκαλυφθεί. Η σκέψη σας συνεχίζει να γυρίζει σε ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Αυτή την εβδομάδα θα είναι και πιο έντονο.

Παρθένος:

Απαιτείτε μετάλλαξη στον τρόπο που εκφράζεστε δημιουργικά, στον τρόπο που ερωτεύεστε και από που παίρνετε χαρά και ευχαρίστηση. Θα πρέπει να μην επιτρέψετε στους άλλους να σας θεωρούν δεδομένους. Για τους επιχειρηματίες αναλαμβάνουν νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Mood of the Week: Συναντάτε φίλους από το παρελθόν σας σε ένα ταξίδι που θα πραγματοποιήσετε και αυτό θα σας κάνει ιδιαίτερα χαρούμενους. Η συνάντηση και η συνομιλία θα είναι ξαφνική από εκεί που δεν το περιμένετε.

Ζυγός:

Έχετε κάνει τις αλλαγές που έπρεπε να γίνουν τα τελευταία χρόνια σε οικογένεια και εργασία; Νιώθετε συναισθηματική ασφάλεια μέσα στο σπίτι σας; Αυτά θα αναρωτηθείτε αυτή την εβδομάδα. Κάποιες ευθύνες στο σπίτι και την οικογένεια για τους Ζυγούς των τελευταίων ημερών.

Mood of the Week: Έρχονται ξανά στην επιφάνεια οι οικονομικές υποθέσεις που αφορούν το επαγγελματικό σας περιβάλλον και προβλέπεται ότι θα εκπλαγείτε από τη θετική πορεία που θα πάρουν οι συζητήσεις.

Σκορπιός:

Αλλάζετε τον τρόπο που σκέφτεστε που εκφράζεστε και αλληλεπιδράτε με τους άλλους και αυτό θα έχει αντίκτυπο στο περιβάλλον σας. Δεν θα σταματήσει η σκέψη σας να είναι βαθιά, αλλά τώρα θα είναι και πιο ώριμη. Αυτό που θα σας ενοχλήσει είναι ότι ίσως το τελευταίο δεκαήμερο του Σκορπιού να περιορίσει τις μετακινήσεις του.

Mood of the Week: Απρόσμενες συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν σας και δεν αποκλείεται να δούμε και επανασύνδεση τους Σκορπιούς του πρώτου δεκαημέρου.

Τοξότης:

Για τους Τοξότες η εβδομάδα αυτή αφορά τα οικονομικά τους τα οποία προχωράνε προς μία βαθιά και ριζική αλλαγή. Ίσως να επιφορτιστούν ευθύνες με έξοδα που πρέπει να καλύψουν κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις που είχαν αμελήσει.

Mood of the Week: Αυτή η εβδομάδα συνεχίζει να κινείται γύρω από τη σχέση σας και την ερωτική σας διάθεση. Μία συνάντηση με κάποιο άτομο από το παρελθόν θα μπορούσε να αλλάξει την καθημερινότητά σας. Το ίδιο ισχύει και για χρήματα που θα σας έρθουν ξαφνικά από κληρονομιές, δάνεια και συνεργάτες για να καλύψετε τις καθημερινές υποχρεώσεις.

Αιγόκερως:

Εάν εκμεταλλευτείτε σωστά τις ενέργειες των πλανητών θα έχετε την ευκαιρία να είστε εσείς αυτοί που θα κινούν τα νήματα. Δεν θα ξεμείνετε από υποχρεώσεις και μάλιστα εάν συνεχίζετε να στρουθοκαμηλίζετε θεωρώντας ότι δεν σας αγγίζει τίποτα, ο Κρόνος θα σας δώσει ένα πολύ δύσκολο και γερό μάθημα μέχρι τον Δεκέμβριο.

Mood of the Week: Ευνοείστε πολύ στις συναντήσεις και σχέσεις με άτομα από το παρελθόν που θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα και θα νιώσετε την καρδιά σας να φτερουγίζει. Εάν αυτό δεν σας ενδιαφέρει δεν αποκλείεται και η επιστροφή παλαιότερων πελατών ή συνεργασιών.

Υδροχόος:

Μπορείτε να χαρείτε αφού ο Κρόνος αφήνει το ζώδιό σας και περνάει στον Αιγόκερω. Μία ανάσα ανακούφισης μέχρι το Δεκέμβριο. Αυτό όμως που έχει αρχίσει να συμβαίνει χωρίς να το καταλαβαίνετε ακόμα, γιατί δεν έχει περάσει στο συνειδητό, είναι η πνευματικότητα σας που αλλάζει. Ασυναίσθητα ψάχνετε βαθιά μέσα σας να αναγνωρίσετε φοβίες και εμπόδια που σας τυχαίνουν.

Mood of the Week: Αλλαγές στην καθημερινότητά σας που θα σας εκπλήξουν και εσάς τους ίδιους. Δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε μία εργασία που είχατε αφήσει στο παρελθόν ή μία ιδέα που έχει να κάνει με τη βελτίωση των εργασιακών συνθηκών να πραγματοποιηθεί.

Ιχθύς:

Αλλάζετε τον τρόπο που συμμετέχετε στις κοινωνικές ομάδες και στις φιλικές σας σχέσεις. Επίσης, παίρνουν μία νέα δομή οι στόχοι σας και μπαίνουν σε πιο στέρεο έδαφος. Ίσως να αναλάβετε παραπάνω ευθύνες στους χώρους που συμμετέχετε.

Mood of the Week: Συναισθηματικές ιστορίες που δεν είχαν ολοκληρωθεί στο παρελθόν επανέρχονται. Σας δίνεται η ευκαιρία να επαναξιολογήσετε τον τρόπο που ερωτεύεστε και ένας ξαφνικός έρωτας μπορεί να ξεκινήσει μέσα από επικοινωνίες που θα έχετε αρχικά με αυτό το άτομο.

Αγγελική Μαλαγαρδή

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here