Widgets Magazine

Καλή Εβδομάδα και Καλό Αύγουστο!

Τη Δευτέρα 03/08 ξεκινάμε με μία Πανσέληνο στη 11η μοίρα του Υδροχόου! Ο Ήλιος το αρσενικό από την ίδια μοίρα στο ζώδιο του Λέοντα, σε αντίθεση με τη Σελήνη το θηλυκό, η σύγκρουση τους θα είναι αναπόφευκτη, ξαφνική και ανατρεπτική, αφού ο Ουρανός από το ζώδιο του Ταύρου έρχεται να ενεργοποιήσει αυτή την Πανσέληνο. Είναι η στιγμή που δε θα υπακούσουμε σε κανόνες και πρέπει, βάζοντας έτσι τέλος σε μία εποχή που έπρεπε να λειτουργούμε με συγκεκριμένο τρόπο. Φυσικά αυτό θα έχει και τις επιπτώσεις του, στο τώρα όμως θέλουμε να τις αγνοήσουμε! Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Σκορπιοί, Λέοντες και Υδροχόοι) γεννημένοι τέλος πρώτου – αρχές δευτέρου δεκαημέρου, αλλά και όσοι έχουν πλανήτες ή προσωπικά σημεία σε αυτά τα ζώδια.

Την ίδια μέρα ο Ερμής καθώς πηγαίνει προς την έξοδο του από το ζώδιο του Καρκίνου έρχεται σε κατά μέτωπο σύγκρουση με τον σκληροτράχηλο Κρόνο από το ζώδιο του Αιγόκερω. Εδώ μιλάμε για μία μάχη που θα δοθεί ανάμεσα στο συναίσθημα και ενσυναίσθηση, με τον σκληρό και απόλυτο Κρόνο. Πόσα εμπόδια θα μπουν στο λόγο μας, στις επικοινωνίες μας, στις μετακινήσεις μας αλλά και πόσα σκληρά λόγια θα ειπωθούν αυτές τις μέρες. Και αν ακούσουμε κάτι παραπάνω ας μη το πάρουμε κατάκαρδα! Αυτή η όψη επηρεάζει περισσότερο το τέλος του τρίτου δεκαημέρου του παρορμητικού σταυρού.

Στη συνέχεια, στις 04/08, ο Άρης παραμένει πολεμοχαρής και παντοδύναμος από τον Κριό και σχηματίζει τετράγωνο με τον Δία στον Αιγόκερω. Έχουμε έναν ισχυρό Άρη και έναν πολύ αδύναμο Δία. Η ανισορροπία και το κακό timing είναι δεδομένα. Υπερβολή στη δράση αλλά και στον τρόπο που εκφραζόμαστε χωρίς ουσιαστικό λόγο και η μετριοπάθεια πάει περίπατο… Πως να γειώσεις ένα πύρινο Άρη που παρασέρνει τα πάντα στο πέρασμα του χωρίς να υπολογίζει τίποτα. Ξανά στο στόχαστρο, Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι, γεννημένοι τέλος δευτέρου – αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Στις 5/08, ο Ερμής περνάει στον Λέοντα! Και κάπως έτσι η σκέψη μας και οι επικοινωνίες μας θα έχουν ένα τόνο περισσότερο αισιόδοξο. Η αλήθεια είναι ότι όλοι το χρειαζόμαστε μέσα στον καυτό Αύγουστο. Μπορεί να μη θελήσουν όλοι να εκμεταλλευτούν τα επιχειρηματικά ξεκινήματα που μπορεί να δώσει σε ορισμένα ζώδια αυτός ο Ερμής, αλλά ο καρπός θα μπει στο μυαλό για να αποδώσει λίγο παρακάτω.

Στις 7 Αυγούστου, η Αφροδίτη περνάει στο ζώδιο του Καρκίνου, μία δύσκολη διαδρομή για μία Αφροδίτη που είχε συνηθίσει να είναι πιο ανέμελη εδώ και 4 μήνες περίπου, ήμασταν πιο επικοινωνιακοί και τώρα θα αναγκαστούμε να ‘μαζευτούμε’, με τους μεγάλους πλανήτες του ζωδιακού απέναντι της από το ζώδιο του Αιγόκερω να ασκούν σκληρή κριτική σε θέματα συναισθημάτων, χρημάτων, αξιών, αισθητικής αλλά και σε πάθη και λάθη. Οι παρορμητικοί δυστυχώς παραμένουν οι πιο επηρεασμένοι της εποχής.

Τα 12 ζώδια:

Mood Κριός

Έντονα ερωτικό και συναισθηματικά ανατρεπτικό το κλίμα για τους Κριούς με ευκαιρίες να ερωτευτείτε τρελά! Δε χρειάζεται να είστε τόσο στενοκέφαλοι. Αν κάποιες συζητήσεις μέσα στο σπίτι σας αναστατώσουν, να ξέρετε ότι είναι προσωρινό, μη δώσετε ιδιαίτερη σημασία. Προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι στους στόχους σας χωρίς να δείχνετε την υπερβολική σιγουριά και αισιοδοξία σας. Έχετε αρχίσει να νιώθετε σωματικά πιο δυνατοί και από τα μέσα της εβδομάδας και μετά αυτό θα επεκταθεί και πνευματικά αλλά και στον τρόπο που θα επικοινωνείτε. Θα νιώσετε εσείς αρχικά πιο σίγουροι για αυτά που λέτε και επιδιώκετε.

Mood Ταύρος

Μέσα στις επόμενες 15 ημέρες έχετε μία ολοκλήρωση σε επαγγελματικές και οικογενειακές υποθέσεις που θα αλλάξουν την προσωπικότητα σας. Ξαφνικές και μη αναμενόμενες αλλαγές ή τουλάχιστον σίγουρα δε θα είναι αυτό που είχατε προγραμματίσει. Μπορεί να σας ξεβολέψουν αλλά μία νέα περίοδος θα ξεκινήσει για εσάς. Και κατά ένα πολύ περίεργο τρόπο οι αλλαγές αυτές δε θα σας τρομοκρατήσουν ως συνήθως, αλλά θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Αρχές της εβδομάδας ίσως έχετε κάποιες λεκτικές συγκρούσεις ή καθυστερήσεις σε σχέδια διακοπών – ταξιδιών, είναι όμως προσωρινό. Μην αφήσετε να χαλάσουν τη διάθεση σας.

Mood Δίδυμοι

Η Αφροδίτη αυτή την εβδομάδα αφήνει το ζώδιο σας και περνάει στο επόμενο, τον Καρκίνο και κατά συνέπεια τα οικονομικά σας. Μέχρι 23 – 24 Αυγούστου θα έχετε την ευκαιρία να βγάλετε περισσότερα χρήματα, αρχίζοντας από αυτή την εβδομάδα! Ενώ ένα ξαφνικό ταξίδι με σκοπό να συναντήσετε ένα πρόσωπο που παραμένει στο παρασκήνιο ή την υπογραφή ενός συμβολαίου θα μπορούσε να ανατρέψει θετικά την ψυχολογία σας. Τις πρώτες μέρες της εβδομάδας ίσως ακούσετε λόγια που δεν τα περιμένατε από αδέλφια ή στενούς συγγενείς σε σχέση με κληρονομικά θέματα ή λεφτά τρίτων. Σε διαφορετική περίπτωση, μπορεί να υπάρχει ένα προσωρινό εμπόδιο σχετικά με μία συμφωνία.

Mood Καρκίνος

Ενάμιση μήνα ήταν όλα τα Φώτα (κυριολεκτικά) πάνω σας. 2 Νέες Σελήνες (η μία Έκλειψη) και 1 Πανσέληνο (Έκλειψη επίσης!). Τώρα το σκηνικό για τις επόμενες 15 μέρες μεταφέρεται στα οικονομικά σας και τις προσωπικές αξίες. Μάθατε τι αξίζετε μέσα στο πανδαιμόνιο που περάσατε? Θέλοντας και μη, οι στόχοι σας θα ανατραπούν και θα ολοκληρωθούν όχι όπως ακριβώς τους σχεδιάζατε. Προσοχή στα οικονομικά μέχρι τέλος του Αυγούστου. Προσέχετε περισσότερο την εμφάνιση σας, θέλετε να κάνετε αλλαγές. Δευτέρα – Τρίτη ίσως περιοριστείτε από τους άλλους, σα να στραγγίζουν τη σκέψη σας, ενώ προσπαθείτε να βρείτε εναλλακτικές λύσεις για να αντέξετε πρώτα απ’ όλα εσείς οι ίδιοι.

Mood Λέων

Τόσο καιρό δουλεύατε non-stop και τώρα ήρθε ο καιρός που τα σχέδια σας μπαίνουν σε σειρά και θα αλλάξουν την επαγγελματική σας κατεύθυνση και την κοινωνική σας πορεία ξαφνικά και ανατρεπτικά. Κάποια θέματα που αφορούν μετακινήσεις, συμβόλαια και επαγγελματικές συζητήσεις παραμένουν ακόμα κρυφά. Είναι σα να φανερώνετε τους σκοπούς και στόχους σας, αλλά τον τρόπο που θα τους πετύχετε και τα όπλα που θα χρησιμοποιήσετε δε θέλετε ακόμα να τα αποκαλύψετε. Προσοχή μόνο αρχές τη εβδομάδας να μη ‘χαλαστείτε’ από κολλημένες ιδέες συναδέλφων και συνεργατών ή νέα που θα μάθετε σχετικά με αυτούς και θα σας στεναχωρήσουν.

Mood Παρθένος

Κάτι ολοκληρώνεται παρασκηνιακά σε θέματα εξωτερικού ή ιδέες που είχατε συζητήσει με κάποιον συνεργάτη σας. Ένας κύκλος σπουδών θα μπορούσε να τελειώσει. Αρχίζετε να έχετε δεύτερες και τρίτες σκέψεις σχετικά με συνεργασίες αλλά και κάθε είδους σχέση, ακόμα και για δικές σας κινήσεις και σίγουρα θα σας ωφελήσει, αφού με τον Ποσειδώνα απέναντι σας το συνειδητό και ασυνείδητο ‘επιβάλλεται’ να είναι σε εγρήγορση. Νέοι άνθρωποι μπαίνουν στη ζωή σας και είστε ιδιαίτερα συναισθηματικοί μαζί τους. Θέλετε να περάσετε καλά με φίλους μέχρι τέλος Αυγούστου. Στην αρχή της εβδομάδας ίσως έρθετε σε σύγκρουση με κάποιον φίλο ή μία ομάδα λόγο διαφορετικών αντιλήψεων.

Mood Ζυγός

Οι Ζυγοί τις επόμενες 2 εβδομάδες και όσο τους επιτρέπεται θα αφιερωθούν στην καλοπέραση τους με φίλους και παρέες. Ένα σχέδιο τους που έχει και οικονομικό αντίκτυπο φαίνεται να ολοκληρώνεται χωρίς να το περιμένουν. Ενώ ίσως αναγκαστούν να αποδεχτούν σε κάποιες περιπτώσεις τις υπερβολικές απαιτήσεις του συντρόφου τους. Είστε και εσείς παιδιά της καλοπέρασης, Αύγουστος είναι… οπότε η υπερβολή μπορεί και να σας βολέψει αυτές τις μέρες. Στη δουλειά θα ζοριστείτε τις πρώτες μέρες της εβδομάδας γιατί δε θα σας αρέσουν αυτά που θα συζητηθούν, αλλά έχετε ακούσει και χειρότερα. Θα γίνετε πιο επικοινωνιακοί και εξωστρεφείς ξεκινώντας από αυτές τις μέρες.

Mood Σκορπιός

Ένας κύκλος στο σπίτι και την εργασίας σας κλείνει επιδρώντας άμεσα και στις προσωπικές σας σχέσεις. Θετικά ή αρνητικά έχει να κάνει με τη διαχείριση που κάνατε μέχρι τώρα στις ευκαιρίες που σας δόθηκαν. Θα μπορέσετε όμως να βγείτε μπροστά στα επαγγελματικά σας και να κυνηγήσετε επιχειρηματικά σχέδια, αν και σχεδόν νεκρός μήνας ο Αύγουστος, θα έχετε τη δυνατότητα εάν το επιθυμείτε. Αυτό που πρέπει να προσέξετε είναι την άκυρη χρονικά λεκτική επίθεση που είτε μπορεί να κάνετε ή να δεχθείτε και αυτό θα επιδράσει στην καθημερινότητα σας. Δεν αποκλείεται μάλιστα εάν είστε εσείς που θα τη δεχθείτε να είναι από ‘συναδέλφους’ ή άτομα στην καθημερινότητα σας.

Mood Τοξότης

Ανατροπές σε ταξίδια, ιδέες, υπογραφές συμβολαίων και την σχέση με τα αδέλφια αλλά και πολύ στενούς συγγενείς έρχονται για να αλλάξουν και την καθημερινότητα σας. Θα συνεχίσετε να ασχολείστε με πολύ βαθιές επιθυμίες σας, αλλά και με οικονομικά/ κληρονομικά θέματα, αλλά από μία διαφορετική πλευρά καθώς τώρα θα θελήσετε να δείτε την πραγματική αξία των θεμάτων που σας απασχολούν. Προβλέπεται ένα διάστημα με πολλά ταξίδια και νέες ιδέες και γνωριμίες σε αυτά τα ταξίδια. Στα συναισθηματικά σας ίσως απογοητευτείτε προσωρινά από την ακατάλληλη χρονικά συμπεριφορά του ατόμου που σας ενδιαφέρει, και ίσως να το αντιμετωπίσετε με υπερβολή χωρίς να χρειάζεται.

Mood Αιγόκερως

Η αξιολόγηση μίας πολύ προσωπικής σας σχέσης ή η εξέλιξη ενός παιδιού σας έρχονται για να σας αναστατώσουν αλλά και να ολοκληρωθούν. Συγκρούσεις κυρίως λεκτικές μπορεί να έχετε στην αρχή της εβδομάδας λόγο διαφορετικού τρόπου σκέψης με τον σύντροφο σας ή τους συνεργάτες σας, ενώ δε θα λείψουν οι υπερβολές στο σπίτι και το οικογενειακό περιβάλλον. Εάν θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στο σπίτι, δεν είναι η κατάλληλη στιγμή γιατί μπορεί να γίνουν εύκολα λάθη και παραλείψεις από υπερβολική αυτοπεποίθηση. Μέχρι τέλος Αυγούστου ευνοείστε να τακτοποιήσετε οικονομικές και κληρονομικές υποθέσεις σας.

Mood Υδροχόος

Αλλαγές στις σχέσεις και στο σπίτι είναι μπροστά για τις επόμενες 2 εβδομάδες, και μπορεί να σας χαρακτηρίζουν ως τα παιδιά της αλλαγής, αλλά σε ποιο σταθερό ζώδιο αρέσουν οι ξαφνικές αλλαγές; Ίσως έχετε νιώσει το τέλος και την ολοκλήρωση που θα συμβεί τις επόμενες μέρες, αν είστε από αυτούς τους τυχερούς, έχετε κάνει και τις κατάλληλες κινήσεις. Η καθημερινότητα θα συνεχίσει να αλλάζει, αυτή τη φορά θα έχετε όμως τη δυνατότητα μέχρι 20 Αυγούστου να αξιολογήσετε τις αλλαγές και όχι να πηγαίνετε στα τυφλά. Αυτό που θα χρειαστεί να προσέξετε είναι τις λεκτικές γκάφες που μπορεί να κάνετε και θα σας εκθέσουν, καθώς μόνοι σας θα αναρωτηθείτε αργότερα γιατί να συμβεί αυτό.

Mood Ιχθύες

Ολοκληρώνονται καταστάσεις που θα αλλάξουν την καθημερινότητα σας και σίγουρα θα σας βγάλουν εκτός προγράμματος. Δεν αποκλείεται να αφορούν κάποιο ταξίδι σας, την υπογραφή ενός συμβολαίου, ή την επικοινωνία και συνάντηση με κάποιο πρόσωπο στα ξαφνικά. Σε κάθε περίπτωση η ανατροπή θα σας αφήσει θετικό πρόσημο. Οικονομικά ίσως να κάνετε έξοδα που δεν κρίνονται απαραίτητα αλλά θα ανεβάσουν την διάθεση σας. Έχετε ανάγκη να δείξετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση σας στον κοινωνικό σας κύκλο και να επικεντρωθείτε στους τρόπους που θα βελτιώσετε την καθημερινότητα σας. Μέχρι 20 Αυγούστου συνεχίζουν να σας προσεγγίζουν αξιόλογοι άνθρωποι. Εκμεταλλευτείτε το!

Αγγελική Μαλαγαρδή

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here