Widgets Magazine

Κριός

Αγαπητοί Κριοί αυτή την εβδομάδα βρίσκεστε σε μία φάση ανοδικών θετικών εξελίξεων όσον αφορά την καριέρα, τους φίλους και ομάδες που θα σας υποστηρίξουν. Το μόνο αρνητικό για εσάς είναι ότι κάποιες σκέψεις σας ρίχνουν ψυχολογικά. Σκέψεις που είναι μπερδεμένες και καθόλου ξεκάθαρες ,οι οποίες ίσως δυστυχώς να σας πάνε πίσω όσον αφορά την πρόοδο που αναφέραμε προηγουμένως. Η σωστή ιεράρχηση των αναγκών σας, θα φέρει τα θετικά αποτελέσματα.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι αυτή την εβδομάδα προβλέπεται για εσάς ιδιαίτερα θετικό διάστημα και ιδιαίτερα με ότι έχει να κάνει με το άμεσο μέλλον σας. Πιθανόν καθυστερήσεις που μπορεί να έχουν τώρα υπάρξει σε κάποιες υποθέσεις σας, θα πρέπει να σας βάλουν στην εξής λογική : ότι όταν κάτι δεν είναι μοιραίο να προχωρήσει καλύτερα να μην προχωρήσει, για το δικό σας καλό. Οι του τρίτου δεκαημέρου του ζωδίου σας, θα είναι πιο τυχεροί στα ερωτικά ζητήματα.

Δίδυμοι

Αγαπητοί Δίδυμοι την εβδομάδα αυτή που ξεκινάει θα γίνεται πιο κοινωνικοί ,πιο επικοινωνιακοί και πιο ενεργητικοί σε θέματα σε πρωτοβουλίες που θα πάρετε όσον αφορά την δικτύωση σας με τους υπόλοιπους ανθρώπους. Δεν αποκλείεται νέες δραστηριότητες να εισβάλουν τώρα στη ζωή σας. Οι οποίες θα έχουν να κάνουν με την φυσική σας κατάσταση. Επίσης πολλές αλλαγές θα γίνουν και σε θέματα εσωτερικής πνευματικότητας και φιλοσοφίας.

Καρκίνος

Αγαπητοί Καρκίνοι αυτή η εβδομάδα ξεκινάει με την πρωτοβουλία που θα πάρετε για τυχόν τακτοποιήσεις που αφορούν δάνεια, εφορία και οτιδήποτε έχει να κάνει με οικονομικές απαιτήσεις Δημοσίου. Πολλοί από εσάς δεν αποκλείεται να κάνετε τώρα μία πάρα πολύ συμφέρουσα για εσάς οικονομική συμφωνία με συνεργάτες ή με συνέταιρους ή ακόμα και με το σύντροφό εφόσον διαχειρίζεστε από κοινού τα οικονομικά σας.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες αυτή την εβδομάδα σηματοδοτείται μία νέα έναρξη που σας αφορά κυρίως σε προσωπικό επίπεδο και έχει να κάνει με όλες τις σχέσεις σας. Δεν αποκλείεται πολλά από τα παράπονα ή από τα απωθημένα σας να βγουν στην επιφάνεια και να έρθετε σε ρήξη κυρίως με συνεργάτες, συνεταίρους αλλά ακόμα και με τον ερωτικό σύντροφο. Σε περίπτωση που δε συγκρατηθείτε και κάνετε έκρηξη, αυτή μπορεί να σας λήξει μοιραία μακροχρόνιους συμβιβασμούς.

Παρθένος

Γεια σας αγαπητοί Παρθένοι σηματοδοτείται μία έναρξη αυτή την εβδομάδα που θα εντείνει την εργασιακή πίεση που θα δέχεται από δω και στο εξής. Σίγουρα όλο αυτό θα περάσει σε ψυχολογικό επίπεδο και τα νεύρα σας τα οποία πολλές φορές μπορεί να ξεσπούν πάνω σε δικά σας πρόσωπα είτε από το φιλικό είτε από τον οικογενειακό κύκλο. Εάν όμως όλη αυτή την ενέργεια την βγάλετε πάνω στην εργασία και την καριέρα σας, αυτό μόνο προς όφελος σας μπορεί να αποδώσει.

Ζυγός

Για εσάς αγαπητοί Ζυγοί ξεκινά ένα πολύ πιο θετικό διάστημα, περισσότερο ανάλαφρο και ξεχνιαστό κατά το οποίο θα θελήσετε να διασκεδάσετε περισσότερο. Παράλληλα θα γίνεται πιο επικοινωνιακοί και πιο ερωτικοί. Ήρθε η εποχή που θα πάρετε τα πράγματα στα χέρια σας και θα διεκδικήσετε το κομμάτι της ευχαρίστησης, που τόσο πολύ σας έχει λείψει. Επίσης θα γίνεται πολύ και πιο δημιουργικοί και θα δείξετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα.

Σκορπιός

Αγαπητοί Σκορπιοί αυτό το διάστημα θα ξεκινήσουν έντονα κάποιες οικογενειακές αντιπαραθέσεις που αφορούν κυρίως τις διαπροσωπικές σας σχέσεις και κυρίως τη δική σας τοποθέτηση μέσα σε αυτές. Θα χρειαστεί να είστε όσο πιο διαλλακτικοί γίνεται καθώς και συζητήσιμοι ούτως ώστε να μπορέσετε να κρατήσετε κάποιες ισορροπίες. Ίσως να έχει έρθει η στιγμή που θα νιώσετε ότι δε σας καταλαβαίνουν οι δικοί σας άνθρωποι αλλά ούτε κι εσείς τους καταλαβαίνετε.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα αγαπητοί Τοξότες εγκαινιάζεται μια νέα περίοδος όπου αρκετοί δίαυλοι επικοινωνίας ανοίγονται για εσάς. Και που τώρα είστε έτοιμοι να μπορέσετε να κάνετε το επόμενο βήμα για τα δημιουργικά σας σχέδια. Καινούργια πράγματα θα ανακαλύψετε που σας ευχαριστούν. Θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες που αλλάξουν την δική σας οπτική στη ζωή. Τώρα νέες διαδικτυακές γνωριμίες θα δημιουργηθούν που δεν αποκλείεται να καταλήξουν σε σημαντικές σχέσεις.

Αιγόκερως

Αγαπητοί Αιγόκεροι η εβδομάδα αυτή εγκαινιάζει ένα νέο χρονικό διάστημα που θα έχετε πάρα πολλές οικονομικές υποχρεώσεις και πάρα πολλά έξοδα. Οπότε θα πρέπει να έχετε εγκράτεια και συγκράτηση όσον αφορά τις κινήσεις σας και να με πάρετε καθόλου οικονομικά ρίσκα. Άρα θα σας κάνει και πιο ενεργητικός όσον αφορά τις ιδέες για τον τρόπο αύξησης του εισοδήματος σας. Επαγγελματικές πρωτοβουλίες και προωθήσεις θα βγουν το επόμενο διάστημα το οποίο θα δημιουργήσει ένα πιο θετικό σκηνικό για εσάς.

Υδροχόος

Αυτή η εβδομάδα ξεκινάει μία πολύ δυνατή συγκυρία που έχει εγκατασταθεί επάνω σας. Και αυτή δεν είναι άλλη από την σύνοδο του Άρη και του Κρόνου που γίνεται στο ζώδιό σας. Η οποία έχει ενεργοποιήσει μία πολύ δυνατή ενέργεια και ένταση και διεκδικητικότητα απέναντι σε όλους και σε όλα. Η σχέσεις σας λοιπόν θα περαστούν πολύ έντονα συναισθήματα γιατί πολύ συχνά θα γίνετε από δω και πέρα απόλυτοι και έντονοι, δείξτε σύνεση και προσοχή.

Ιχθύες

Ενεργοποιείται τώρα ένα κομμάτι αυτή την εβδομάδα αγαπητά μου ψαράκια που αφορά καθαρά το συνειδητό και το ασυνείδητο. Αυτό είναι το καλό μέρος της υπόθεσης διότι θα το χρειαστείτε απόλυτα (ενεργό συνειδητό -ασυνείδητο) εφόσον ξεκινάει μία περίοδος που δεν θα ξέρετε ποιον μπορείτε να εμπιστευτείτε και ποιον όχι. Το παρασκήνιο που έχει δημιουργηθεί είναι πάρα πολύ έντονο και μπορεί να αποβεί για εσάς μοιραίο για εργασιακές αλλά και φιλικές σχέσεις.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here