Widgets Magazine

Κριός

Μια καινούργια εβδομάδα ξεκινάει με ενδιαφέρουσες προτάσεις που αφορούν σεμινάρια, συνεδρία και μακρινές εξορμήσεις με το έτερον ήμισυ. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 12 Νοεμβρίου και ήδη είναι σε λειτουργία από τις προηγούμενες ημέρες, σας αποκαλύπτει πολλά θέματα όπου έχουν πέσει σε βαθύ σκοτάδι, κυρίως οικονομικά, κληρονομικά, εφορίας ή και τα οικονομικά του συντρόφου που διαχειρίζεστε εσείς. Ίσως λοιπόν τώρα να έρθουν στο φως λύσεις για να κινηθείτε ορθά και να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες.

Ταύρος

Με την πανσέληνο Στο ζώδιό σας θα βάλετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες οι επιθυμίες σας σε πρωταγωνιστικό ρόλο. Εάν το προηγούμενο καιρό η σχέση σας με το άλλο σας μισό, είχε βρει τις ισορροπίες του από δικές σας προσπάθειες, τώρα θα τις δείτε να αποδίδουν καρπούς. Έτσι θα νιώσετε μια ηθική η συναισθηματική ικανοποίηση. Εάν όχι ήρθε η ώρα να σας γνωστοποιήσει ο άλλος τις προθέσεις του, που προκύπτουν από απωθημένα που έχει.

Δίδυμοι

Αποκαλυπτική η πανσέληνος στον άξονα της εργασίας και της καθημερινότητας για εσάς. Βάζετε σε τάξη τις σκέψεις σας και οργανώνατε κινήσεις με γνώμονα την ηρεμία και ασφάλεια σας. Εφόσον έχετε τακτοποιήσει τα μέσα σας, καλό θα είναι να χαλαρώσετε και λιγάκι και να αποφορτίζεται και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα στην σχέσεις, είτε με τους φίλους, είτε με το σύντροφό. Γενικότερα αυτή η εβδομάδα είναι πιο εύκολη και μπορείτε να κάνετε ότι σας ευχαριστεί. Εκμεταλλευτείτε την γιατί δεν είναι σίγουρο ότι και η επόμενη θα είναι τόσο ευνοϊκή.

Καρκίνος

Ο έρωτας και ο βήχας ως γνωστόν δεν κρύβονται ούτε και κάποιος φίλος που μπορεί να είναι κρυφά ερωτευμένος μαζί σας. Εάν δεν έχετε μυριστεί κάτι, ήρθε η ώρα με την πανσέληνο που πραγματοποιείται στον άξονα των ερωτικών σας, αλλά και το φιλικό σας περιβάλλον να σας το αποκαλύψει. Δεν είναι αμελητέα η παρατήρηση, ότι κάτι καλό πρόκειται να συμβεί και να φωτίσει το κρεβάτι σας. Εύνοια θα υπάρξει επίσης και σε θέματα υγείας, καθημερινότητα και εργασίας. Εκμεταλλευτείτε αυτές τις καλές συγκυρίες, μέσα σε μία τόσο ευνοϊκή για εσάς εβδομάδα.

Λέων

Χαρακτηριστικό της εβδομάδας η υπερβολή να κάνετε τα πάντα και να θυσιάζεστε για το συναισθηματικό κομμάτι της ζωής σας. Αποκαλύψεις μέσω της πανσελήνου που έχουν να κάνουν με νεαρά άτομα μέσα σε επαγγελματικό χώρο ή με μικρά παιδιά μέσα στο χώρο του σπιτιού. Ίσως να νιώσετε ότι πρέπει να φροντίσετε με μεγαλύτερη μεριμνά τα οικονομικά σας και ότι θα είναι καλύτερα να εργάζεστε μόνοι σας, για να βρείτε λύσεις σε θέματα που αφορούν υποχρεώσεις σε δημόσιο ή εφορία ή οφειλές προς τρίτους. Και αυτό γιατί νιώθετε ότι άλλο σας προκαλούν ένταση και άγχος.

Παρθένος

Η πανσέληνος αποκαλύπτει κρυφές κινήσεις, λόγια, και συμφωνίες που έχουν συμβεί πίσω από την πλάτη σας, στον ευρύτερο οικογενειακό στενό σας κύκλο. Κυρίως θα ασχοληθείτε με την σχέση σας λοιπόν , αφού εκτός από τα προαναφερόμενα η συντροφική σας σχέση, η οποία βάλετε από το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα θα σας βγάλει άλλους από το λήθαργο κι άλλους θα σας ρίξει μέσα σε αυτόν. Η έλλειψη μέτρου που υπάρχει στα συναισθήματά σας, μπορεί να σας κάνει θύματα του αλλού σας μισού ή και να σας ωθήσει σε διαρκή συναισθηματικές εναλλαγές συντρόφων μέχρι να καταρρεύσετε.

Ζυγός

Κάποια οικονομικά θέματα που χρήζουν άμεσων λύσεων, επανέρχονται και τα επαναδιαπραγματεύεστε, μιας και θα φωτιστούν τα κρυφά σημεία λόγω της πανσελήνου. Κάποια από σας που εδώ και καιρό σκέφτεστε να κάνετε μόνιμο τόπο κατοικίας σας στο εξωτερικό, τώρα ίσως το τολμήσετε. Απλά εφόσον αυτό γίνεται επειδή σας προσφέρεται μία επαγγελματική ευκαιρία, θα ήθελα να είστε πάρα πολύ προσεκτικοί σε συμφωνίες και συμβάσεις εργασίας, που καλείστε να υπογράψετε γιατί υπάρχει περίπτωση κάποιου είδους εξαπάτησης που αφορούν τις συνθήκες διαβίωσης εκεί.

Σκορπιός

Προφανώς με την Πανσέληνο πάνω σε εσάς, όλα τα φώτα θα πέσουν σε εσάς, τις εργασίες και τις σχέσεις σας. Θα νιώσετε την τάση ιδιαίτερα σε αυτούς με τον ίδιο ωροσκόπο, να δώσετε ένταση στην εμφάνιση, στο λόγο και στις κινήσεις σας. Πολλοί από εσάς θα πάρετε την πρωτοβουλία να ξεκινήσετε κάτι καινούργιο. Προσοχή χρειάζεται σε οικονομικά ρίσκα που θα πάρετε, μιας και το τετράγωνο Αφροδίτη Ποσειδώνα μπορεί να σας κάνει ευάλωτους σε θέματα εξαπάτησης. Μπορεί κι εσείς οι ίδιοι να είστε παραπάνω ριψοκίνδυνοι, όσον αφορά τα τυχερά παιχνίδια και έτσι να πέσετε έξω οικονομικά.

Τοξότης

Σας έχουν κουράσει τα παιχνίδια επιβολής και ελέγχου που έχουν παιχτεί κατά καιρούς, μέσα από επαγγελματικές συνεργασίες ή μέσα από τη σχέση με το σύντροφό. Έτσι θα σας βγει μια έντονη επιθυμία για ξεκούραση αποστασιοποίηση και ίσως να θελήσετε να κλειστείτε στο δικό σας γαλαξία, και να τακτοποιήσετε Πάρτε το χρόνο σας είναι κάτι που επιθυμείτε και που σίγουρα δικαιούστε.υποσυνείδητες σκέψεις και συναισθήματα. Έτσι με την κατάλληλη ηρεμία που θα έχετε, δεν θα σας αποσυντονίζουν και θα δώσετε τη σωστή κατεύθυνση στις σχέσεις σας.

Αιγόκερως

Αυτή η Πανσέληνος θα φωτίσει μέσα από τον φιλικό σας κύκλο, ένα πρόσωπο που θα φανεί στο άμεσο μέλλον πολύ σημαντικό για εσάς. Ιδιαίτερα ευνοούνται οι του δευτέρου δεκαημέρου, διότι αυτό το πρόσωπο εκτός από πολύ υποστηρικτικό, θα σας κάνει να κινητοποιηθείτε, με την παρουσία του και να διεκδικήσετε στόχους και φιλοδοξίες, που τώρα θα βρουν γόνιμο έδαφος για να πραγματοποιηθούν. Δεν θα λείψουν καινούργια επιχειρηματικά σχέδια ή και κάποια σχέδια δημιουργίας από τους καλλιτέχνες του ζωδίου.

Υδροχόος

Με την Πανσέληνο το Σκορπιό στο 10ο οίκο σας, λογικό είναι να σας απασχολήσουν έντονα επαγγελματικά ζητήματα. Το ευνοϊκό της υπόθεσης σίγουρα θα είναι ότι, θα σας προσφερθούν πολλές καινούργιες ευκαιρίες και γιατί όχι να λάβατε και κάποιες νέες επαγγελματικές προτάσεις, οι οποίες θα ανοίξουν πόρτες εργασιακής εξέλιξης. Θα αναγνωριστούν τώρα τα είδη επιτεύγματα σας που δεν είχαν αναγνωριστεί μέχρι πρότινος. Φυσικά όλο αυτό θα σας φέρει μεγαλύτερο φόρτο εργασίας, που με τη σειρά του, θα δημιουργήσει ένταση και ανισορροπία σε σχέση με τα πρόσωπα της οικίας σας.

Ιχθύες

Ομιχλώδες το τοπίο που αυτή τη στιγμή έχει πέσει, πάνω στην επαγγελματική σας πορεία και αυτό σας κάνει να μην μπορείτε να πάρετε, τις σωστές αποφάσεις δράσεως. Κάτι που πρέπει κατάβαση να προσέξετε με αυτή την Πανσέληνο , που γίνεται στο σιωπηλό και υπόγειο Σκορπιό, θα είναι οι σκέψεις, οι φόβοι και οι ανασφάλειες σας, που θα σας κυριεύσουν και θα νιώσετε ότι όλα γίνονται ένα μπερδεμένο κουβάρι μέσα στο μυαλό σας. Ανοίξτε τα Ποσειδώνια μάτια σας διάπλατα και προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε αυτό που δε φαίνεται. Καμιά φορά δεν είναι ότι, δε βλέπουμε , είναι ότι, επιλέγουμε να μη δούμε.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here