Widgets Magazine

Κριός

Οι Κριοί αυτή την εβδομάδα θα βρουν νέους τρόπους να ενεργοποιήσουν την αύξηση των εισοδημάτων τους με διάφορες επικοινωνιακές κινητοποιήσεις. Σημαντική βοήθεια θα λάβουν οι περισσότεροι από εσάς μέσα από τις ομάδες που σας περιβάλλουν και φυσικά μην ξεχνάμε και τη υποστήριξη των φίλων. Κάτι που θα σας ταλαιπωρήσει με την Πανσέληνο που δημιουργείται αυτή την εβδομάδα, είναι οι αντιπαραθέσεις που θα προκύψουν ενδεχομένως με τον ερωτικό σας σύντροφο και με τις συνεργασίες σας.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι αυτή την εβδομάδα θα δείτε ότι βελτιώνονται κατά πολύ οι διαπροσωπικές σχέσεις, με άτομα εξουσίας, είτε με άτομα που βρίσκονται μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Το γενικότερο θετικό κλίμα θα ακολουθήσει με μία μεγαλύτερη επίτευξη των στόχων σας, που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια που εσείς θέλετε να οικοδομήσετε και με την αύξηση των εισοδημάτων σας. Η Πανσέληνος που δημιουργείται αυτή την εβδομάδα ενεργοποιεί παλιές σκέψεις που πρέπει να ενεργοποιήσετε ώστε να μπουν σε τάξη τα θέματα της καθημερινότητά σας.

Δίδυμοι

Είναι και μερικοί που εν μέσω καραντίνας περνάνε εξίσου ευχάριστα και με δημιουργικό τρόπο την καθημερινότητά τους. Και αυτοί δεν είναι άλλοι από εσάς, διότι έχετε βρει τον τρόπο εδώ και καιρό να επικοινωνείτε όπως επιθυμείτε. Έτσι η καθημερινότητα σας κυλάει με ζεστασιά και εγκεφαλική επικοινωνία την οποία διακατέχεται χρόνια τώρα. Πολλοί θα έχετε ευχάριστες επανασυνδέσεις με ανθρώπους που ζουν στο εξωτερικό. Και η Πανσέληνος της εβδομάδας ενεργοποιεί φιλίες και παλιές σχέσεις.

Καρκίνος

Για τους περισσότερους Καρκίνους έντονα διαγράφεται η συγκέντρωση σας σε θέματα σχέσεων. Αυτό κυρίως αφορά τον ερωτικό τομέα στη ζωή σας και ειδικά τις κρυφές σχέσεις, που πολλοί από εσάς διαθέτετε. Φυσικά όλο αυτό γίνεται μέσω γραπτής επικοινωνίας, εφόσον δεν είναι εφικτό να έχετε κατ ουσία συναντήσεις. Όλο αυτό μαζί με την Πανσέληνο θα φέρει στο προσκήνιο αποκαλύψεις που μπορούν καρμικά να σηματοδοτήσουν ενάρξεις που ενδεχομένως δεν υπολογίζατε να κάνετε.

Λέων

Αγαπητοί Λέοντες ξεκίνα μία πολύ θετική εβδομάδα για εσάς. Διότι θα ενεργοποιήσετε μέσα από τα επικοινωνιακά σας ταλέντα, νέες συνεργασίες που μπορεί να προκύψουν μέσα από συλλόγους, ομοϊδεάτες και φίλους. Η Πανσέληνος αυτή ενεργοποιεί τον τομέα της οικογένειας και γενικότερα οτιδήποτε έχει να κάνει με την μέριμνα σας για το σπίτι και τα πρόσωπα που κατοικούν μέσα σε αυτό. Ίσως τώρα κάποιοι ανακαλύψουν ότι δεν μπορούν να συγκατοικούν με τους ίδιους ανθρώπους πια.

Παρθένος

Φλέγον ζήτημα για σας με τη Πανσέληνο αυτή την εβδομάδα αγαπητοί Παρθένοι τα οικονομικά σας και το πως θα εκμεταλλευτείτε το επικοινωνιακό σας ταλέντο δημιουργώντας νέες εποικοδομητικές συνεργασίες. Πολλοί από εσάς ίσως ξεκινήσετε κάποια μαθήματα ή σεμινάρια τα οποία σας ενδιαφέρουν και τα οποία θα τα πραγματοποιήσετε φυσικά διαδικτυακά. Πολλές από τις ήδη υπάρχουσες συνεργασίες ή σχέσεις χρειάζονται προσοχή γιατί τα πράγματα δεν θα είναι όπως παρουσιάζονται.

Ζυγός

Αγαπητοί Ζυγοί η Πανσέληνος που δημιουργείται αυτή την εβδομάδα και έχει ως κύριο άξονα εσάς και τους άλλους, θα εμπεριέχει το στοιχείο το απρόβλεπτου. Είναι γνωστό άλλωστε ότι όταν ζούμε κάποιες κρίσιμες καταστάσεις, το αληθινό πρόσωπο των ανθρώπων δεν αργεί να φανεί και κάποιες φορές καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορούν οι σχέσεις αυτές να διατηρηθούν. Το ευχάριστο της εβδομάδας είναι ότι κάποιοι θα λάβετε κάποια αναπάντεχα έσοδα, τα οποία θα σας βοηθήσουν στις οικονομικές υποχρεώσεις του σπιτιού.

Σκορπιός

Αυτό που σας απασχολεί έντονα την εβδομάδα αυτή, είναι η επικοινωνία σας με τους άλλους. Με τους σημαντικούς για εσάς, που πλέον βρίσκονται μακριά σας και που δεν μπορείτε να έχετε μία κατ ουσία επαφή μαζί τους. Και που θα σας κάνει ιδιαίτερα καλό, καθώς θα ζεστάνει τις σκέψεις και την καρδιά σας. Τώρα η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα του συνειδητού και ασυνείδητου καθώς και της καθημερινότητας, θα σας κάνει να θέσετε σε εφαρμογή αλλαγές που θέλετε μα κάνετε εδώ και καιρό.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα πολλοί Τοξότες θα ανακαλύψουν το συγγραφικό ταλέντο τους και οτιδήποτε έχει σχέση με μαθήματα, σεμινάρια, γραφή αλλά και επικοινωνία. Τα οποία όλα αυτά θα τα εκμεταλλευτείτε και θα τα βάλετε σε τάξη, ούτως ώστε να σας βοηθήσουν στην καριέρα και την εργασία σας. Η Πανσέληνος πραγματοποιείται στον άξονα της δημιουργικότητας ή της επιχειρηματικότητας και το αποτύπωμα που αφήνει στο ευρύ κοινό θα σας κάνουν, να ανακαλύψετε τα πράγματα ουσίας για τον ίδιο σας τον εαυτό.

Αιγόκερως

Αυτήν την βδομάδα focus γίνεται στα οικονομικά σας, τα οποία έχετε βρει ισχυρές πήγες για να μπορέσετε να τα εφοδιάζετε. Ανεξάρτητα όμως με αυτό η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα, ενεργοποιεί θέματα που έχουνε να κάνουνε με την οικογένεια και την καριέρα τα οποία έρχονται σε σύγκρουση. Ίσως πολλοί από σας έχετε υποχρεωθεί να κάνετε τις εργασίες σας εξ αποστάσεως μέσα από το σπίτι, κατά το οποίο δεν μπορείτε να λειτουργήσετε σωστά διότι νιώθετε χαομένος ανάμεσα στις καθημερινές υποχρεώσεις του σπιτιού και της καριέρας.

Υδροχόος

Οι περισσότεροι από εσάς είστε τρομερά επικοινωνιακά πλάσματα και καταλαβαίνω ότι αυτή την περίοδο έχετε πιεστεί αρκετά. Και επειδή θέλετε να επικοινωνήσετε, ως πρωτοπόροι που είστε έχετε βρει νέους τρόπους να ξεδίνετε από αυτή την κλειστή καθημερινότητα. Η Πανσέληνος αυτή τονίζει ότι πρέπει να δείξετε προσοχή σε αυτά που θέλετε να κάνετε και σε αυτά που θα πραγματοποιήσετε, γιατί ίσως να έχετε πολύ άσχημες εμπειρίες με την έννομη τάξη.

Ιχθύες

Αγαπητά ψάρια η εβδομάδα αυτή με τη Πανσέληνο που δημιουργείτε, σας παρακινεί να ενεργοποιήσετε κάποιες συνεργασίες που ήδη υπάρχουν ή να ξεκινήσετε και διαδικτυακά κάποιες καινούριες. Αυτή θα είναι μια κίνηση που θα συνεισφέρει στα έσοδα σας. Κατά τ’ άλλα το χρόνο σας μπορείτε να το περάσετε με ευχάριστες επικοινωνίες γιατί τώρα θα έρθουν στο προσκήνιο άτομα από το παρελθόν σας. Άτομα τα οποία θα σας κάνουν να συνειδητοποιήσετε και να δείτε τις καταστάσεις, από μια άλλη οπτική πλευρά την οποία δεν την έχετε αντιληφθεί.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here