Widgets Magazine

Η εβδομάδα αυτή κουβαλάει την ενέργεια της έκλειψης που έγινε στις 13°37’ του Αιγόκερω και θα δώσει τα τελικά ξεκαθαρίσματα στη ζωή των παρορμητικών ζωδίων γεννημένων κυρίως στα μέσα του 2ου δεκαημέρου, αλλά και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή σημεία στη 12η, 13η και 14η μοίρα των ζωδίων του Κριού, Ζυγού, Καρκίνου και Αιγόκερω.

Ο Άρης συνεχίζει την πορεία του στο πρώτο δεκαήμερο του Κριού δυναμιτίζοντας τις καταστάσεις στη ζωή των παρορμητικών ζωδίων και πάλι! Φέρνοντας μία οριστική τροπή σε θέματα που είχαν προκύψει τους τελευταίους μήνες. Τα γεγονότα δεν θα είναι εύκολα, αλλά το αποτέλεσμα θα σας ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Ό,τι και αν συμβεί αυτή την περίοδο σε προσωπικό επίπεδο δεν θα είναι ευχάριστο, μπορούμε όμως να δούμε το θετικό. Οι αλλαγές γίνονται γιατί εμείς δεν αποφασίζουμε να τις κάνουμε από μόνοι μας. Όσοι είναι τολμηροί ίσως είχαν δει τη λάθος κατεύθυνση από πιο νωρίς, οι υπόλοιποι απλά θα αναγκαστούν να προσαρμοστούν.

Ο Άρης στην κυβέρνηση του στον Κριό έχει τόση ενέργεια για δράση που θα λειτουργεί χωρίς να μας ρωτήσει ιδιαίτερα…

Στις 8/7 ο Ερμής ανάδρομος από τον Καρκίνο να σχηματίζει τετράγωνο με τον Άρη κάνει τα λόγια μας κοφτερά και απόλυτα. Προσοχή επίσης στην οδήγηση οι παρορμητικοί του πρώτου δεκαημέρου.

Η Αφροδίτη από τους Διδύμους στις 10 Ιουλίου σχηματίζει εξάγωνο με τον Χείρωνα από τον Κριό δίνοντας μας την ευκαιρία να μαζέψουμε λίγο ό,τι λάθη είχαμε ξεστομίσει το προηγούμενο διάστημα ή ακόμα και να λύσουμε θέματα που μας είχαν απογοητεύσει.

Την Κυριακή στις 12 Ιουλίου μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις πιο θετικές ημέρες του μήνα. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο σχηματίζει τρίγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες φωτίζοντας όλα τα ζώδια, κυρίως όμως τους γεννημένους τέλος του δεύτερου δεκαημέρου αρχές τρίτου. Χρειαζόμαστε αυτή την όψη για να εκπληρώσουμε κάποια από τα όνειρά μας. Πολύ έντονη διαίσθηση και ενσυναίσθηση για τον πόνο και τις δυσκολίες των συνανθρώπων μας.

Τα 12 ζώδια:

Κριός

Τις δύο πρώτες ημέρες της εβδομάδας η προσοχή σας στρέφεται κυρίως στα επαγγελματικά σας. Οι Κριοί γεννημένοι τις οκτώ πρώτες ημέρες του ζωδίου τους έχουν δει πλέον έμπρακτα αλλαγές τόσο σε οικογενειακό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και δύναμη και σίγουρα δεν είστε ένα ζώδιο που τα παρατάει όταν τα πράγματα δυσκολεύουν, πόσο μάλλον τώρα με το δικό σας πλανήτη στο ζώδιό σας.

Mood of the Week: Μέσα από εντάσεις που θα παρουσιαστούν στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα καταφέρετε αυθόρμητα και ίσως και ασυνείδητα να βρείτε τη χρυσή τομή. Θα μπείτε στη θέση του άλλου και αυτό θα μπορούσε να σας βοηθήσει για να αντιληφθείτε καλύτερα κάποιες καταστάσεις.

Ταύρος

Η σκέψεις σας γυρίζει γύρω από τα ταξίδια, τα όνειρα και τα σχέδια που θέλετε να πετύχετε. Έχετε την ευκαιρία να τα διεκδικήσετε. Μπορεί οι γεννημένοι το πρώτο δεκαήμερο να νιώθουν μία εσωτερική ανησυχία και ένα ανικανοποίητο, θα έχουν όμως σύντομα την ευκαιρία να πετύχουν κάτι πολύ καλό στα οικονομικά τους.

Mood of the Week: Συναντήσεις και συζητήσεις με άτομα από το φιλικό σας κύκλο θα σας φέρουν πιο κοντά στην επίτευξη των ονείρων και των στόχων σας. Επίσης ευνοείστε και στην υπογραφή συμβολαίων για κάτι που στοχεύετε από το παρελθόν, αλλά και συναισθηματικά με νέες σχέσεις.

Δίδυμος

Ίσως βαρύνετε ψυχολογικά στην αρχή της εβδομάδας, ενώ στη συνέχεια θα καταφέρετε μέσα από την κοινωνικότητα σας να προσεγγίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν. Θα έχετε τη δυνατότητα να πετύχετε τους στόχους σας και για αυτό το λόγο να μην τα παρατήσετε! Η δράση θα έρθει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον.

Mood of the Week: Τα οικονομικά σας ανεβαίνουν, βλέπετε να έρχονται χρήματα από την εργασία σας και ούτε και εσείς οι ίδιοι δεν το πιστεύετε. Εκπληρώνεται ένα σημαντικό σας όνειρο στα επαγγελματικά σας.

Καρκίνος

Τα τελευταία χρόνια έχετε αναγκαστεί να διαχωρίσετε τη ζωή σας στο ‘Εγώ και οι ‘Αλλοι’ κυρίως οι άλλοι είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας. Στην αρχή της εβδομάδας συνεχίζει να παίζει το παραπάνω σενάριο με ένταση, νεύρα και πάθος. Ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο δεν κρατιέται να κάνει ξεκαθαρίσματα στα επαγγελματικά και οικογενειακά του θέματα.

Mood of the Week: Χαμογελάστε είναι μεταδοτικό! Από την Τετάρτη – Πέμπτη και μετά θέλετε να κάνετε ένα ταξιδάκι, θέλετε να ξεκινήσετε ένα σεμινάριο, περιμένατε μία δικαστική απόφαση ή να υπογράψετε ένα νομικό έγγραφο. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή. Δεν αποκλείεται και η συνάντηση με ανθρώπους από άλλες κουλτούρες να σας γοητεύσει.

Λέων

Ασχολείστε με θέματα της καθημερινότητας σας και ίσως κάποιες υποχρεώσεις που θεωρούσατε ότι είχατε ξεμπερδέψει, τώρα να εμφανιστούν ξανά για ένα τελευταίο ξεκαθάρισμα. Ξεκινάτε τα ταξίδια και παίρνετε ιδέες από οτιδήποτε έχει να κάνει με το εξωτερικό ανάλογα με τον τομέα που ασχολείστε.

Mood of the Week: Επαγγελματικά σχέδια που ακόμα παραμένουν κρυφά θα μπορούσαν να ευοδώσουν πιο σύντομα από ότι νομίζατε. Δεν αποκλείεται επίσης μία κρυφή σχέση να φουντώσει το πάθος σας.

Παρθένος

Αρχίζετε να τακτοποιείτε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις, καθώς εσείς οι ίδιοι θα είστε πιο δραστήριοι στο να αξιοποιήσετε πηγές εισοδήματος. Οι αποφάσεις που θα πάρετε για ένα προσωπικό σας θέμα θα είναι πολύ σοβαρές και δεν αποκλείεται να αφορούν και πρόσωπα από το πρόσφατο παρελθόν σας.

Mood of the Week: Στόχοι, σχέδια και όνειρα σε σχέσεις και συνεργασίες έχουν τη δυναμική να εκπληρωθούν. Είναι από τις λίγες φορές που ο Ποσειδώνας όσο βρίσκεται απέναντί σας, σχεδόν μία δεκαετία τώρα, θα σας δώσει κάτι πιο αληθινά ονειρικό.

Ζυγός

Οικογενειακά άγχοι θα σας απασχολήσουν τις πρώτες μέρες της εβδομάδας, ενώ δεν θα σας είναι εύκολο να κρατήσετε το στόμα σας κλειστό στον εργασιακό σας χώρο με αποτέλεσμα να διαταραχθούν κάποιες συνεργασίες σας, κυρίως οι Ζυγοί των πρώτων 7 ημερών.

Mood of the Week: Αν καταφέρετε να διεκδικήσετε τα κεκτημένα σας στον εργασιακό σας χώρο χωρίς να δημιουργηθούν εντάσεις να ξέρετε ότι η επιθυμία σας να ομαλοποιηθούν τα πράγματα με τους συναδέλφους σας θα πραγματοποιηθεί. Πιθανό είναι και η αλλαγή θέσης που θα σας έχουν προωθήσει συνάδελφοι, αλλά και η βελτίωση της υγείας σας.

Σκορπιός

Δευτέρα – Τρίτη προσπαθείτε να επιβάλετε τις σκέψεις σας σε άτομα του οικογενειακού σας κύκλου όπως τα αδέλφια και ξαδέλφια. Ενώ από Τετάρτη θα βγείτε εκτός προγράμματος λόγο ίσως κάποιων έκτακτων μετακινήσεων ή της επιστροφής ενός ατόμου από το παρελθόν σας.

Mood of the Week: Ερωτικές επιθυμίες, όνειρα για δημιουργία τόσο επιχειρηματική όσο και οικογενειακή – με ένα παιδί ίσως- χαρά και επιτυχία πραγματοποιούνται! Ειδικά οι Σκορπιοί τέλος 2ου και αρχές του 3ου δεκαημέρου μπορούν να ορμήσουν στο στίβο της ευτυχίας, θα χαμογελάσεις και κάποιος αυτή την φορά το μήνα.

Τοξότης

Δευτέρα – Τρίτη τακτοποιείτε οικονομικά θέματα που σας ζορίζουν. Ενώ από Τετάρτη δεν θα χάσετε την ευκαιρία να διεκδικήσετε οτιδήποτε σας κάνει χαρούμενους, είτε αυτό αφορά μία ερωτική – σεξουαλική σχέση είτε χρήματα που σας επιστρέφονται από κληρονομικά ή συνεργασίες.

Mood on the Week: Ένα όνειρο σας σχετικά με ένα ακίνητο ή μία οικογενειακή υπόθεση που σχετίζεται και με το παρελθόν έρχεται για να εκπληρωθεί και να σας δώσει μία μεγάλη οικονομική ανάσα.

Αιγόκερως

Οι αλλαγές σε προσωπικό επίπεδο και τα crash tests συνεχίζονται. Ο πολύ δικός σας Κρόνος επέστρεψε στο δικό σας ζώδιο και μπορεί να είστε τα παιδιά του και να περιμένετε καλύτερη μεταχείριση, καμιά φορά όμως και οι γονείς μπορεί να είναι πιο σκληροί με τα δικά του παιδιά, όταν αυτά μένουν κολλημένα στις ίδιες και ίδιες καταστάσεις και δεν παίρνουν το μάθημά τους . Από τα μέσα της εβδομάδας και μετά οι εντάσεις στο σπίτι, στη σχέση σας και στις συνεργασίες σας δεν θα έχουν σταματημό. Θα ειπωθούν σκληρά λόγια.

Mood of the Week: Μετά από όλη αυτή την ακαταμάχητα ανυπόφορη εβδομάδα έρχεται μία εκπλήρωση ενός ονείρου σας που μέχρι πρότινος ήταν άπιαστο. Τα σενάρια πολλά και ευχάριστα, υπογραφή συμβολαίων, συναντήσεις με άτομα από το παρελθόν με μία καλή εξέλιξη όμως, ταξιδάκι με το σύντροφό σας για να εξομαλυνθούν οι εντάσεις.

Υδροχόος

Η καθημερινότητά σας και οι μετακινήσεις σας δυσκολεύουν. Καλό θα ήταν να αποφύγετε νεύρα και τσακωμούς στο χώρο εργασίας γιατί δεν θα μπορείτε να κρατήσετε εύκολα το στόμα σας κλειστό. Επίσης, να προσέχετε στις μετακινήσεις σας καθώς μπορεί να υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις ή μικροατυχήματα.

Mood of the Week: Εάν καταφέρετε να ξεπεράσετε τις εντάσεις στον εργασιακό σας χώρο θα δείτε μία μεγάλη σας επιθυμία σχετικά με τα οικονομικά σας και τη δουλειά σας να πραγματοποιείται. Αντιλαμβάνεστε εσείς οι ίδιοι πρώτα την αξία σας, ιδιαίτερα ευνοημένοι οι γεννημένοι τέλος 2ου και αρχές τρίτου δεκαημέρου.

Ιχθύες

Αρχικά μπορεί να νιώσετε να πιέζεστε από κοινωνικές και φιλικές υποχρεώσεις, ενώ δεν θα διστάσετε να κάνετε κάποια επιπλέον έξοδα που θα τα θεωρήσετε απαραίτητα για να ανέβει η διάθεση και η ψυχολογία σας. Για τους γονείς που έχουν μεγαλύτερα παιδιά θα πρότεινα να αποφύγουν εντάσεις και τσακωμούς.

Mood of the Week: Λίγο παρακάτω προς το τέλος της εβδομάδας θα δείτε ένα πολύ προσωπικό σας όνειρο και επιθυμία να πραγματοποιείται. Αυτοί που θα το βιώσουν περισσότερο από όλους είναι γεννημένοι στο τέλος του δεύτερου – αρχές του τρίτου δεκαημέρου γύρω στην 20η μοίρα. Επίσης, για τους ελεύθερους, οι πιθανότητες να εκπληρωθεί μία συναισθηματική σας επιθυμία είναι πολύ μεγάλη.

Aγγελική Μαλαγαρδή

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here