Widgets Magazine

Κριός

Μέσα από την ερχόμενη Πανσέληνο προβλέπεται να στρέψετε τον ελεύθερο χρόνο σας για υποχρεώσεις και ευθύνες που θα σας πιέσουν αρκετά. Υπάρχει περίπτωση να παρουσιαστούν τώρα και κάποια προβλήματα που αφορούν τον επαγγελματικό χώρο, της καριέρας και των συνεργασιών. Τα οποία θα νιώσεις ότι εξαντλούνται ψυχική αλλά και σωματική σου υγεία. Η πρόταση μου είναι χαλαρώστε και να προσπαθήσετε να διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους.

Ταύρος

Αγαπητοί Ταύροι η Πανσέληνος που γίνεται αυτό το μήνα μέσα στον άξονα της καθημερινότητας των φίλων και των συνεργασιών σας θα ξεκαθαρίσει το τοπίο και θα βάλει τα πράγματα στη θέση τους. Εκτός απ’ αυτό μπορεί να σας φέρει πιο κοντά με το σύντροφό σας και να ανανεώσει την σχέση σας. Ακόμα μπορεί να ασχοληθείτε με ένα καινούργιο δημιουργικό σχέδιο το οποίο θα εκφράσει όλα τα ταλέντα σας. Έτσι λοιπόν προβλέπεται ανανέωση στο κομμάτι των συναισθημάτων σας, απέναντι στο σύντροφό σας.

Δίδυμοι

Αέρινοι εραστές της επικοινωνίας και της ελευθερίας, η Πανσέληνος του Μαρτίου εμπεριέχει κάποιες αναστατώσεις. Οι αναστατώσεις αυτές, αφορούν το χώρο του σπιτιού και της οικογένειας. Ίσως να υπάρξουν κάποιες διαφωνίες με συγγενικά πρόσωπα και να μην μπορέσετε να διαχειριστείτε άμεσα την κατάσταση εκδηλώνοντας επιθετικότητα και νευρικότητα. Ίσως όλο αυτό να απορρέει από το άγχος που σας προκαλεί ο τομέας της καριέρας σας στη ζωή σας.

Καρκίνος

Σεληνιακά παιδιά του ζωδιακού κύκλου, εννοείται ότι πάντα μία Πανσέληνος σας επηρεάζει. Και πόσο μάλλον αυτή που εμπεριέχει ασυνεννοησία, παραπληροφόρηση και επικοινωνιακά μπερδέματα. Θα φανείτε ιδιαίτερα εύθικτοί απέναντι σε αυτά, αλλά εκεί που θα ήθελα να φανείτε περισσότερο προσεκτικοί είναι ο τομέας των μετακινήσεων και κάποιων κοντινών ταξιδιών. Καθώς και κάποια προβλήματα που μπορεί να προκύψουν με το μεταφορικό σας μέσο.

Λέων

Προβλέπεται η πανσέληνος του Μαρτίου από τη μια πλευρά ευχάριστα να σας ταρακουνήσει την ερωτική σας διάθεση και αυτή να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένη . Από την άλλη κάποιες απρόβλεπτες οικονομικές υποχρεώσεις ή ξαφνικές μειωμένες απολαβές μπορεί να σας πιέσουν και να σας αγχώσουν. Μη σας χαλάσει  κάτι τέτοιο τη διάθεση, εσείς θέλω να παραμείνετε αισιόδοξοι όπως είστε και να απολαύσετε την κάθε στιγμή. Άλλωστε είναι γνωστό ότι σε κάποιους τομείς στη ζωή μας, κάποιες φορές είμαστε περισσότερο τυχεροί.

Παρθένος

Με την Πανσέληνο πάνω στον άξονα των διαπροσωπικών σας σχέσεων προβλέπεται να γίνουν μεγάλα ξεκαθαρίσματα. Καλό θα ήταν επειδή θα φανείτε ιδιαίτερα εριστικοί στο τομέα αυτό, να προσπαθήσετε να αποφύγετε τις προστριβές και της μεγάλες αποφάσεις που αφορούν μία μόνιμη σχέση. Το ξεκαθάρισμα αυτό θα θίξει και συνεργασίες που έχετε, οι οποίες είχαν φανεί παραπάνω ειδυλλιακές από ότι είναι στην πραγματικότητα. Έχετε όμως την ευκαιρία μέσα από την δημιουργικότητα σας, να καταφέρετε αυτό που θέλετε.

Ζυγός

Μπορείς στους περισσότερους από εσάς με την Πανσέληνο που διενεργείται στον άξονα της περισυλλογής και της απομόνωσης, να νιώσετε την ανάγκη ότι θέλετε να αποτραβηχτείτε για λίγο. Και αυτό προκειμένου να κάνετε μια ξεκαθάριση σε αυτά που θέλετε να προχωρήσετε και σε αυτά που θα αφήσετε πίσω σας. Ίσως κάποιοι άλλοι από σας πάλι, να τους απασχολήσει ο τομέας της υγείας κατά τον οποίο θα χρειαστεί να ρίξουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Η ηρεμία και ξεκούραση θα είναι ο καλύτερος σύμβουλος.

Σκορπιός

Να λοιπόν μία πιο θετική Πανσέληνος, η Πανσέληνος του Μαρτίου που προβλέπεται ότι δεν θα είναι τόσο υποστηρικτική για κάποιους άλλους, όσο θα είναι για εσάς αγαπητοί Σκορπιοί. Και αυτό γιατί τώρα μέσα από ομάδες, παρέες και ευχάριστες συναντήσεις που θα προκύψουν, κυρίως μέσα από το κοινωνικό σας κύκλο θα μπορέσετε να δημιουργήσετε πολύ καλές συμφωνίες. Έτσι θα σας δοθούν σημαντικές ευκαιρίες, όπου θα προάγουν την πρόοδο σας και η κόποι σας τελικά θα ανταμειφθούν.

Τοξότης

Η πανσέληνος του Μαρτίου σηματοδοτεί μια περίοδο αλλαγών και ξεκαθαρισμάτων , μέσα στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως η εξέλιξη ενός επαγγελματικού σχεδίου να μην έχει την κατάληξη που έχετε φανταστεί. Μέσα όμως από σκληρό αγώνα θα μπορέσετε να βρείτε τις βρείτε τις ισορροπίες που χρειάζεστε προκειμένου να επιβληθείτε στα πρόσωπα ή στις καταστάσεις που προσπαθούν να σας κρατήσουν πίσω. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι θα σας αποκαλυφθούν αρκετά από τα «κρυμμένα».

Αιγόκερως

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι η Πανσέληνος του Μαρτίου θα σας πριμοδοτήσει με αρκετή εύνοια όσον αφορά την επικοινωνία σας, τις συμφωνίες και κάποιες νέες ιδέες και προτάσεις που θα σας προτείνουν οι συνεργάτες σας. Έχετε την ικανότητα και την αντοχή όλα αυτά να τα υποστηρίξετε και να τους δώσετε την κατάλληλη υλική υπόσταση, ώστε να πραγματοποιηθούν και να μην παραμείνουν απλά ιδέες. Η ψυχολογία σας θα ανέβει από ένα κοντινό ταξίδι αναψυχής, μαζί με το σύντροφο σας.

Υδροχόος

Η πανσέληνος του Μαρτίου σας καλεί να ρίξετε όλες τις ζαριές σας, και να διεκδικήσετε κληρονομικά και δάνεια καθώς και οποιαδήποτε οικονομική απαίτηση που έχετε από τους τρίτους. Και αυτό γιατί με τον Ερμή πάνω σας ορθόδρομο πλέον θα έχετε καθαρό μυαλό και θα μπορέσετε να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε έχετε θέσει ως στόχο. Πάραυτα ομιχλώδες θα παραμείνει το τοπίο της ρευστότητας των οικονομικών, που εμπεριέχονται στην τσέπη σας.

Ιχθύες

Η Πανσέληνος του Μαρτίου σας γεμίζει με νευρικότητα και με πολλές σκέψεις πριν πάτε να χαλαρώσετε το βράδυ. Κοντινά ταξιδάκια και ευχάριστες συναντήσεις με φίλους ή με τον αγαπημένο σας, θα μπορούσε να σας χαλαρώσει και να γευτείτε τα όμορφα πράγματα στη ζωή. Μην αφήσετε λοιπόν τις οποίες ανησυχίες και το άγχος να σας καταβάλει, αν κάποια πράγματα ακόμη δεν έχουν μπει σε τάξη στην ζωή σας. Γιατί ενδέχεται να απομακρύνεται από κοντά σας, με την συμπεριφορά σας τον αγαπημένο σας.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here