Widgets Magazine

Κριός

Μεγάλη δραστηριότητα προβλέπεται στην εργασία σας καθώς καινούριες ιδέες, άνθρωποι και στόχοι θα βομβαρδίζουν την καθημερινότητά σας. Εσείς φαίνεται ότι έχετε τον έλεγχο της κατάστασης βγάζοντας ένα δυνατό και επιβλητικό image, τόσο ελεγκτικό, που μετράτε μέχρι και πόσες μύγες μπήκαν μέσα στο γραφείο. Χαλαρώστε και κρατήστε όσο μπορείτε low profile.

Ταύρος

Εργασία και χαρά για εσάς τα ταυράκια, με αλλαγές θετικές σε συνεργασίες στον επαγγελματικό στίβο. Το μόνο που θα πρέπει να προσέξετε αυτή την εβδομάδα είναι οι ελεγκτικές σας τάσεις ως προς τους υφισταμένους σας γιατί αυτό μπορεί να διαστρεβλώσει την εικόνα σας.

Δίδυμοι

Μπερδέματα αναμένονται όσον αφορά μία ερωτική φιλία. Έτσι λοιπόν θα βγούν στην επιφάνεια ανασφάλειες και το αποτέλεσμα θα είναι να διαδραματιστούν σκηνές ζηλοτυπίας. Προσπαθήστε εσείς οι αέρινοι τύποι του ζωδιακού να μην καταπιέσετε αγαπημένα σας πρόσωπα. Ελέγξτε λίγο τα ξεσπάσματά σας.

Καρκίνος

Θα είναι καλύτερα αυτή την εβδομάδα να μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις που αφορούν το χώρο της καριέρας γιατί δεν θα μπορείτε να ξεχωρίσετε την πραγματικότητα από την πλάνη. Στην καλύτερη περίπτωση θα νιώσετε χαμηλά τα αποθέματα της ενέργειας σας από την άσχημη συμπεριφορά των άλλων. Καλό θα είναι να το συζητήσετε με την οικογένειά σας, που σας στηρίζει, ίσως πάρετε και μια πολύτιμη συμβουλή απο εκείνους.

Λέων

Μία συστάδα πλανητών έχουν στριμωχτεί σε θέματα που αφορούν την ασφάλειά σας, τις αξίες σας και την οικονομική σας άνεση. Θα προβείτε λοιπόν σε δημιουργικές κινήσεις για να αυξήσετε τα εισοδήματά σας,οι οποίες όμως θα επιτευχθούν μόνο μέσα από μια αλλαγή που πρέπει να κάνετε στην ήδη υπάρχουσα επαγγελματική σας πορεία. Όσοι τώρα κατέχετε υψηλή θέση μέσα στην εργασία σας, θα ασχοληθείτε με τη πρόσληψη προσωπικού για την εταιρεία που εκπροσωπείτε.

Παρθένος

Αγαπητοί Παρθένοι τα άστρα είναι με το μέρος σας και σας πριμοδοτούν ανεπιφύλακτα χαρίζοντας σας καταρχήν, καλή φυσική κατάσταση ,δύναμη και ζωτικότητα κάνοντάς σας πιο παραγωγικούς δημιουργικούς και αποδοτικούς στη ζωή σας και κυρίως στην εργασία σας. Προβλέπεται τώρα μια θετική αλλαγή που θα κάνετε στη ζωή σας και έχει να κάνει με κάποιο μακρινό ταξίδι ή με μία εύνοια που έρχεται από το εξωτερικό και αφορά επαγγελματική πρόταση.

Ζυγός

Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να νιώσετε μία πρόσκαιρη εξάντληση και ίσως θα πρέπει να κάνετε τώρα το ετήσιό σας check up. Μπορεί να έχουν συμβάλει ακόμα και οι συνθήκες της εργασίας σας σε όλο αυτό, οι οποίες είναι αρκετά επώδυνες, και σας έχουν επιβαρύνει. Στραφείτε στο σπίτι και στην οικογένεια, όπου θα βρείτε την θαλπωρή ,την ηρεμία,και την στήριξη που χρειάζεστε.

Σκορπιός

Τον τελευταίο καιρό σας διακατέχει ένα κύμα αισιοδοξίας .Τώρα πολλά σχέδια, στόχοι και νέα άτομα έρχονται στη ζωή σας. Μέσα από την υπερβολή όμως θα προκύψουν και κάποιες οικονομικές σπατάλες. Όσον αφορά εσάς του πρώτου δεκαημέρου, κάποια άτομα από το στενό οικογενειακό σας κύκλο εξακολουθούν να επαναστατούν απέναντι σας, μόνο και μόνο για την επανάσταση.

Τοξότης

Αυτή την εβδομάδα ενδέχεται να κορυφωθεί η ένταση και τα πρέπει που δέχεστε από το κοινωνικό γίγνεσθαι. Ίσως νιώσετε ότι έχετε τάσεις φυγής. Ακόμα μπορεί να εισπράξετε και μία απογοήτευση από το οικογενειακό σας περιβάλλον, μιας και δέχεστε την αντίθεση ήλιου Ποσειδώνα στον τέταρτο οίκο σας.

Αιγόκερος

Το ξέρω ότι τώρα κάποιοι, αν όχι σχεδόν όλοι, με τους ανάδρομους πλανήτες επάνω σας τόσο καιρό, Πλούτωνα και Κρόνο, έχετε περάσει δια πυρός και σιδήρου.Όλα αυτά γίνονται για να σας δώσουν μια ώθηση να σκάψετε και να αναμοχλεύσετε πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος, ούτως ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα, που χρήζουν διόρθωσης, και να προχωρήσετε. Ίσως ήρθε τώρα η στιγμή να απολαύσετε, οι γεννημένοι ειδικά στη μέση του δεύτερου δεκαημέρου, επαγγελματικές επιτυχίες ή καινούρια ξεκινήματα επαγγελματικά που θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθηση. Οί του τρίτου δεκαημέρου, θα σας απασχολήσουν θετικά από το παρελθόν πρόσωπα και σχέσεις, όπου εσείς τώρα θα ορίσετε τις νέες βάσεις που θα οικοδομηθούν για να έχουν μια καλύτερη για εσάς εξέλιξη.

Υδροχόος

«Εγώ και οι άλλοι» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος αυτής της εβδομάδας. Με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε τετράγωνο με τον ουρανό θα γίνεται πνεύμα αντιλογίας. Άρνηση λοιπόν για την άρνηση! Φανείτε περισσότερο συγκρατημένοι και λιγότερο αλαζόνες γιατί υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας που μπορείτε να τους έχετε συμμάχους.

Ιχθύες

Μπορεί τώρα με τον Ποσειδώνα στην αντίθεσή του με τον Ήλιο στην Παρθένο,να δέχεστε υποσχέσεις από το σύντροφο ή κάποιο συνεργάτη, οι οποίες όμως δεν μπορούν να εκπληρωθούν και έτσι η αίσθηση του ανικανοποίητου θα σας διακατέχει. Καλό θα είναι εσείς, οι γεννημένοι στο δεύτερο δεκαήμερο, να μη βάλετε στόχους γιατί θα πάρετε αποφάσεις που δεν θα είναι αντικειμενικές.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here