Widgets Magazine

Κριός 

Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους, ευνοεί την επικοινωνία, τα ταξίδια, τις υπογραφές, τα νέα ξεκινήματα, τις σχέσεις σας με τα αδέλφια και το κοντινό σας περιβάλλον. Θα έχετε πολλές ιδέες και θα βρείτε καινούριους τρόπους επικοινωνίας και νέες λύσεις για να πάνε καλά τα οικονομικά σας. Ακόμα θα προωθείτε και θα προβάλλετε με πιο όμορφο τρόπο τον εαυτό σας. Θα μαθαίνετε καινούργια πράγματα για να εξελιχθείτε. Ευνοούνται επίσης και τα οικονομικά που σχετίζονται με τους άλλους. Όσοι είστε αδέσμευτοι, θα υπάρχουν ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα και να ερωτευτείτε. Προσοχή χρειάζεται σε υπάρχοντες σχέσεις. Υπάρχει κίνδυνος χωρισμού. Δείξτε υπομονή και μην κάνετε βιαστικές κινήσεις.

Ταύρος

Η Νέα Σελήνη γίνεται στον τομέα των οικονομικών σας. Οι αλλαγές θα είναι απρόβλεπτες, χωρίς να το περιμένετε. Η Αφροδίτη από το Λέοντα θα φέρει αλλαγές στα οικονομικά σας ή κάποιο πρόβλημα οικονομικό που έχει να κάνει με το σπίτι. Ίσως ανακαλύψετε κάποιες οφειλές. Για αυτούς που είναι τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου, οι αλλαγές θα είναι ξαφνικές και απότομες. Θα έχουν να κάνουν με τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους. Θα είναι μία καλή ευκαιρία για ανανέωση και για να πάτε μπροστά, να εξελιχθείτε. Στις 14 του μήνα θα υπάρχει απογοήτευση, κάποιες δυσκολίες που έχουν να κάνουν με την επικοινωνία ή με τα αδέρφια. Χρειάζεται υπομονή  και σταθερότητα για να περάσει η κατάσταση. Στις 15-16 θα έχετε αρνητικές σκέψεις. Δεν ευνοούνται συζητήσεις ούτε τα συμβόλαια.

Δίδυμοι

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φέρνει την ανάγκη να κάνετε καινούρια πράγματα, να προβληθείτε με καλύτερο και πιο όμορφο τρόπο, να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και να εξελιχθείτε. Είναι ευνοϊκό να ξεκινήσετε καινούργια μαθήματα, να προγραμματίσετε ταξίδια, να κάνετε σεμινάρια, να υπογράψετε συμβόλαια. Στις 14 του μήνα θα έχετε έμπνευση, διαίσθηση, ιδέες να κάνετε συζητήσεις για οικονομικά. Δε θα λείψει όμως και μία δυσαρέσκεια, μια αρνητική είδηση σχετική με τα οικονομικά. Στις 15 χρειάζεται υπομονή, γιατί θα νιώθετε λίγο πιεσμένοι και χωρίς διάθεση. Επίσης, τη μέρα αυτή θα έχετε ωραίες συναντήσεις, όμορφα ταξίδια, εκδρομές και η καθημερινότητά σας θα είναι ευχάριστη έχοντας παράλληλα τη συμπαράσταση από τους συνεργάτες σας, αλλά και γενικότερα τους ανθρώπους γύρω σας.

Καρκίνος

Εσείς γίνεστε εσωστρεφείς, κάνετε σχέδια, ετοιμάζετε καινούργια πράγματα, τα μελετάτε και τα κρατάτε μυστικά. Η Αφροδίτη από το Λέοντα, θα βοηθήσει τα οικονομικά σας. Δε θα λείπουν όμως και τα έξοδα, για να περάσετε όμορφα και να κάνετε πράγματα που επιθυμείτε με φίλους. Στις 15 του μήνα θα περάσετε ωραία, θα ασχοληθείτε με αυτά που σας κάνουν χαρούμενους, θα δώσετε αγάπη στα παιδιά σας, θα παίξετε, θα είστε δημιουργικοί, θα χρειαστεί όμως λίγη προσοχή μη γίνετε πιεστικοί. Στις 16 θα είστε υπεραισιόδοξοι, θα κάνετε σχέδια που μπορεί να σας απογοητεύσουν, ίσως να αναβάλετε κάποιο ταξίδι ή ένα σχέδιό σας. Στις 18 εσείς του δευτέρου δεκαήμερου, θα είστε δημιουργικοί, αισιόδοξοι, θα κάνετε πολλά όνειρα, θα έχετε πολλές ιδέες.

Λέων

Η Νέα Σελήνη από τους Δίδυμους και από τον 11ο οίκο σας, σάς κάνει κοινωνικούς. Φίλοι θα βρεθούν δίπλα σας και θα σας βοηθήσουν να ικανοποιήσετε και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Θα κάνετε νέα ξεκινήματα με ομάδες. Με το πέρασμα της Αφροδίτης από το ζώδιό σας, θα ασχοληθείτε με την εμφάνιση και το ντύσιμό σας, θα ερωτευτείτε. Πιθανόν να υπάρχουν δυσκολίες σε σχέσεις που ήδη υπάρχουν, οπότε χρειάζεται προσοχή, γιατί είναι εύκολο να υπάρξει απομάκρυνση και να έχετε ξαφνικούς χωρισμούς. Στις 16 του μήνα θα γίνετε παρασκήνιο από άτομα του χώρου εργασίας της ή της καθημερινότητάς σας, θα σας σχολιάσουν πίσω από την πλάτη σας, μπορεί και εσείς να κάνετε μυστικές συζητήσεις και γενικά θα νιώθετε ψυχικά μία απογοήτευση. Στα επαγγελματικά σας, πιθανόν να έχετε ξαφνικές αλλαγές που έχουν να κάνουν και με τα οικονομικά.

Παρθένος

Η Νέα Σελήνη θα δημιουργεί καινούριες προϋποθέσεις, θα ανοίξει δρόμους υποχρεώσεις στα επαγγελματικά σας, θα κάνετε νέα ξεκινήματα άτομα φιλικά και καταξιωμένα θα σας βοηθήσουν. Στις 14/6 πιθανόν να υπάρχει μία απογοήτευση από φιλικό σας πρόσωπο . Επίσης στις 14/6  θα έχετε ιδέες, έμπνευση, βοήθεια από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Στις 16 πιθανόν, μία απογοήτευση από το ερωτικό σας σύντροφο ή από τα παιδιά σας.  Θα δώσετε την αγάπη και την βοήθειά σας στα άτομα που την έχουν ανάγκη, χρειάζεται λίγο προσοχή γιατί θα υπάρχει ένταση από το χώρο της εργασίας σας και μπορεί να σας προκαλέσει θυμό.

Ζυγός

Η Νέα Σελήνη ανοίγει δρόμους για νέα ξεκινήματα, σπουδές, νέες γνώσεις, ταξίδια στο εξωτερικό. Ο Ερμής από τον τομέα των επαγγελματικών σας, βοηθάει να προωθήσετε τα σχέδιά σας, να προβάλλετε τον εαυτό σας καλύτερα, να έρθετε σε επαφή με τους προϊσταμένους σας και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και να πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά σας. Θα επικοινωνήσετε με άτομα που θα σας δώσουν χρήσιμες συμβουλές. Στις 16 του μήνα πιθανόν να κάνετε αρνητικές σκέψεις για κάποιο πρόβλημα που θα υπάρχει στο σπίτι σας και αυτό θα φέρει ένταση και  στα επαγγελματικά σας. Στις ερωτικές και φιλικές σας σχέσεις, θα υπάρχουν πολλά απρόοπτα. Μπορεί να ξεκινήσουν καινούργιες σχέσεις που θα έχουν διάρκεια. Η Νέα Σελήνη προωθεί νέα ξεκινήματα σε οικονομικά θέματα, μυστικές συμφωνίες, ασχολία με επενδύσεις και με κληρονομικά.

Σκορπιός

Η Νέα Σελήνη προωθεί νέα ξεκινήματα σε οικονομικά θέματα, μυστικές συμφωνίες, ασχολία με επενδύσεις και κληρονομικά θέματα. Στα επαγγελματικά σας πιθανόν να υπάρχουν ξαφνικά έσοδα και μία νέα γνωριμία μέσα από τον επαγγελματικό τομέα, που όμως μπορεί να μην έχει διάρκεια. Στις σχέσεις και συνεργασίες χρειάζεται προσοχή, καθώς ίσως να υπάρχουν ξαφνικές αλλαγές και χωρισμοί. Στις 15 του μήνα θα υπάρξει μία απογοήτευση που έχει να κάνει με μια δικαστική υπόθεση, σπουδές ή συμβόλαια. Μπορεί να κάνετε αρνητικές σκέψεις ή να υπάρχει δυσαρέσκεια από κάποιο πρόσωπο του κοντινού σας περιβάλλοντος.

Τοξότης

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις και οι συνεργασίες. Στις 14/6 θα κάνετε συζητήσεις για οικονομικά θέματα, που έχουν να κάνουν με τρίτους, τράπεζες και κληρονομιές. Πιθανόν να κάνετε αρνητικές σκέψεις ή και να έχετε μία δυσάρεστη είδηση σχετικά με τα οικονομικά. Θα προγραμματίσετε ταξίδια, νέες σπουδές, θα κάνετε υπερβολές και θα ξοδεύετε χρήματα για να περάσετε όμορφα. Στην καθημερινότητα και την εργασία σας θα υπάρχει ένταση και ίσως ξαφνικά ξεσπάσματα. Στις 16 του μήνα θα υπάρχουν εμπόδια στις συζητήσεις, καθυστερήσεις, θα κάνατε αρνητικές σκέψεις που θα χαλάσουν την ψυχολογία σας. Ευνοούνται νέες γνωριμίες και έρωτας σε ένα ταξίδι.

Αιγόκερος

Η νέα Σελήνη θα επηρεάσει τον τομέα της υγείας και της εργασίας. Θα ασχοληθείτε με θέματα δουλειάς και καθημερινότητας. Πιθανόν να ξεκινήσετε γυμναστική ή κάποιο άλλο χόμπι που σας αρέσει. Στις 15 του μήνα θα έχετε ιδέες, ξαφνικές συναντήσεις, χαρούμενες ειδήσεις, νέες γνωριμίες. Ευνοούνται μυστικές συναντήσεις και μυστικοί έρωτες. Στις 16 ένα οικονομικό θέμα θα φέρει ένταση και θυμό, οπότε πρέπει να διαχειριστείτε καλά την κατάσταση, γιατί αλλιώς μπορεί θα χαλάσει η ψυχολογία σας και να προκληθεί κακό στην υγεία σας. Έχετε πολλές ευθύνες και μεγάλο φόρτο εργασίας και αυτό κάνει κακό στη σχέση σας, καθώς δημιουργεί προβλήματα και ίσως δυσαρέσκεια και καβγάδες με τον σύντροφό σας.

Υδροχόος

Θα σας απασχολήσουν οι σχέσεις με τα παιδιά και τα αισθηματικά σας, όπου θα υπάρχει ένταση, και θα ψάξετε νέους τρόπους για να δημιουργήσετε καινούργια πράγματα. Για σας του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρχουν ευκαιρίες να ερωτευτείτε, αλλά θα υπάρχουν και σχέσεις που θα περάσουν κρίση και εάν δεν έχουν γερές βάσεις, μπορεί ξαφνικά να χωρίσετε. Χρειάζεται προσοχή, μη βιαστείτε. Θα ξοδεύετε χρήματα για να περνάτε όμορφα και θα κάνετε υπερβολές. Στον χώρο της εργασίας σας θα κάνετε αλλαγές, συζητήσεις και θα υπάρχουν μυστικοί, κρυφοί άνθρωποι, που θα σαμποτάρουν τη δουλειά σας και θα σας απογοητεύσουν. Στη συναισθηματική σας ζωή, θα περάσετε όμορφα, προσφέροντας αγάπη στον σύντροφο σας. Στο σπίτι πιθανόν να συμβεί κάποιο ξαφνικό χαρούμενο γεγονός.

Ιχθύες

Θα σας απασχολήσουν οικογενειακά και περιουσιακά θέματα, καθώς και ότι έχει να κάνει με το σπίτι, με διορθώσεις και αλλαγές.

Στις σχέσεις με τα αδέλφια και με συγγενικά πρόσωπα θα υπάρχει ένταση. Προσοχή απαιτείται και στον τρόπο που οδηγείτε. Ένα παιδί σας μπορεί να περάσει κάποια δυσκολία. Θα χρειάζεται προσοχή στο πώς θα επικοινωνείτε μαζί του, μην είστε πολύ αυστηροί, αλλά ευγενικοί και με κατανόηση. Ευνοούνται οι γνωριμίες, τα ταξίδια και οι καινούργιες σχέσεις. Στις 19 του μήνα θα περάσετε όμορφα. Ίσως κρατήσετε μυστική μία ερωτική σχέση.

 

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροEρμής στον Καρκίνο από 13 έως 29/6/2018
Επόμενο άρθροΗ γενιά του ’60: Γενιά των μάγων και των ανταρτών.
Εσμεράλδα Δόση
Εσμεράλδα Δόση Η Εσμεράλδα Δόση σπούδασε χημεία, αλλά το 1993 ανακάλυψε την αγάπη της για την Αστρολογία. Διαπίστωσε πως είναι μια σπουδαία γνώση με την οποία μπορεί κάποιος να γνωρίσει καλύτερα τον εαυτό του και τους γύρω του, προσφέροντάς τους τη δυνατότητα να κάνουν τις καλύτερες επιλογές στην πορεία που θέλουν να διανύσουν στη ζωή τους. Έτσι, από το 2012 ξεκίνησε σειρά μαθημάτων που αφορούν Ανάλυση Ερμηνείας Γενέθλιου Χάρτη, Μεθόδους Ετήσιων Προβλέψεων, Καρμική, Ψυχολογική και Εσωτερική Αστρολογία, Εκλείψεις, Ενεργειακά Κέντρα, Αρχές Εσωτερικής Φιλοσοφίας, Αριθμολογική Συναστρία και άλλα με τους καλύτερους Αστρολόγους της Ελλάδας. Το 2016 αποφοίτησε από το Κέντρου Διά Βίου Μάθησης «Εναλλακτική Παιδεία». Εκεί έκανε συν των άλλων και μαθήματα Ιατρικής και Δραγωνικής Αστρολογίας. Παράλληλα, παρακολούθησε εξειδικευμένα σεμινάρια από καταξιωμένους αστρολόγους τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού. Ωστόσο, δε σταματάει ποτέ να ερευνάει, να μελετάει και να εξελίσσει τις γνώσεις της. Συνεργάζεται με το Oroskopos.gr, όπου αρθρογραφεί μαζί με άλλους αστρολόγους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here