Widgets Magazine

1ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αρκετή κινητικότητα και συναντήσεις θα σας απασχολήσουν αυτό το μήνα με σκοπό τη βελτίωση των οικονομικών σας και των τρόπων που βγάζετε χρήματα. Δεν αποκλείεται να σας προταθεί μια εμπορική δραστηριότητα. Θα έχετε την διαύγεια να κρίνετε σωστά και να κάνετε συμφέρουσες επιλογές. Μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να διακόψετε μια επαγγελματική ενασχόληση και να την αντικαταστήσετε με μία νέα. Το σπίτι και οι υποχρεώσεις του θα σας πάρουν ενέργεια και πιθανόν να πρέπει να στερηθείτε ένα μέλος της οικογένειας ή το αποχωριστείτε προσωρινά.Τα κοινά οικονομικά συμφέροντα με άλλους μπορεί να αποτελέσουν πηγή άγχους σε ότι αφορά τη διαχείριση τους. Εύνοια στις σχέσεις με τα αδέλφια σας.

2ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Το σπίτι και οι οι οικογενειακές σχέσεις βρίσκονται σε φάση βαθιών αλλαγών. Μπορεί να σας απασχολήσουν περιουσιακά θέματα , η ακόμα και η σχέση σας με τη μητέρα σας να περάσει κρίση. Ευτυχώς θα έχετε διαύγεια και ενέργεια για να βρείτε τις λύσεις που χρειάζεστε και πιθανόν να αλλάξετε κάποιους τρόπους επικοινωνίας ή οικονομικής διαχείρισης προς όφελος σας. Προσεκτικοί θα πρέπει να είστε με θέματα υγείας που υποδηλώνονται με περίεργα συμπτώματα. Επίσης να είστε σε εγρήγορση για εξαπατήσεις ή για μη ξεκάθαρες συμπεριφορές στον τομέα της εργασίας σας.

3ο ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ

Αυτό το μήνα θα έχετε πολύ καλή διάθεση και επιθυμία για καλοπέραση. Με κόπο θα κρατηθείτε για να μην εξορμήσετε στα μαγαζιά για αλλαγή της γκαρνταρόμπας σας. Θα έχετε τη διάθεση να ξαναπιάσετε ότι είχατε αφήσει στη μέση και αφορά την εμφάνισή σας, – μία δίαιτα που είχατε διακόψει ή μια βελτιωτική διαδικασία (γυμναστική, θεραπεία ομορφιάς) που δεν είχατε ολοκληρώσει. Το θετικό κλίμα επεκτείνεται και στον έρωτα, τη διασκέδαση και τη δημιουργία. Θα έχετε πολύ ενέργεια, θα ελκύετε ερωτικούς συντρόφους και θα νιώθετε ένα αέρα δημιουργίας και αυτοπεποίθησης. Αν σκέφτεστε να αγοράσετε ένα μεταφορικό μέσο ή έναν ηλεκτρονικό υπολογιστή δεν είναι τώρα καλή στιγμή.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Παρθένος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Νοεμβρίου 2018 – Σκορπιός
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here