Widgets Magazine
Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Οκτώβριος δεν θα σας αφήσει να βαρεθείτε. Το σταδιακό πέρασμα των πλανητών στον Σκορπιό θα δημιουργήσει υποχρεώσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα κυρίως, ενώ δεν θα λείψουν και τα ξαφνικά γεγονότα και οι εκπλήξεις για όσων τα προσωπικά ωροσκόπια επηρεάζονται από τον πλανήτη Ουρανό. Είναι όμως κι ένας μήνας που θα σας βοηθήσει να βάλετε σε σειρά διάφορα θέματα, παρά το ότι θα νιώσετε ότι δεν σας βγαίνουν τα πάντα όπως θα επιθυμούσατε. Οι περισσότεροι όμως, υποστηρίζεστε ακόμα από τον Δία που κινείται σε ορθή πορεία  πλέον και που θα λειτουργήσει ως από μηχανής Θεός, κι αυτό είναι εξαιρετικά επιβοηθητικό και απελευθερωτικό. Αυξημένες μετακινήσεις και συναντήσεις, όπως και επικοινωνιακές ανάγκες.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα
Το ότι βρίσκεστε σε τροχιά σημαντικών αλλαγών είναι κάτι που γνωρίζετε καλά. Ο Οκτώβριος θα δώσει ευκαιρίες να εκφραστούν, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 29/7, ενδεχομένως όχι με τον εύκολο τρόπο σε όλες τις περιπτώσεις. Αυτό μεταφράζεται στο ότι θα υπάρξουν εντάσεις στον οικογενειακό και επαγγελματικό τομέα και γύρω στις 7/10, η επικοινωνία δεν θα βρίσκεται στα καλύτερα της ενώ οι πληροφορίες και τα νέα που θα λάβετε εκείνες τις μέρες, θα σας σοκάρουν με κάποιο τρόπο. Προσοχή χρειάζεται παράλληλα και στις μετακινήσεις σας αλλά και στον τρόπο που εκφράζεστε ώστε να αποφύγετε ρήξεις. Τα σοκ και οι διασπάσεις της περιόδου αυτής, δεν αποκλείεται να σας φέρουν και αντιμέτωπους με θέματα συναισθηματικού χαρακτήρα, που σας απασχολούν εδώ και καιρό. Υπάρχει ανάγκη αλλαγών και επαφής με πιο αληθινές καταστάσεις, που αν δεν έχει ως τώρα εκφραστεί, θα πρέπει να πάρει τον δρόμο της εξωτερίκευσης και η ευκαιρία για το τελευταίο, θα σας δοθεί. Προς το τέλος του μήνα, με την Νέα Σελήνη στο ζώδιο του Σκορπιού, θα ανοίξετε καινούργια, λευκή σελίδα σε κάποιον τομέα, αφού πρώτα ξεκαθαρίσετε όσα νιώθετε ότι πρέπει να αλλάξουν. Η Νέα Σελήνη αυτή, θα σηματοδοτήσει και έναν νέο κύκλο, ειδικά σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Ως τις 19/10, φαίνεται να υπάρχουν αυξημένες μετακινήσεις και επικοινωνιακές ανάγκες, οι οποίες όμως υποστηρίζονται αν είστε κι εσείς προσεκτικοί. Συμφωνίες, συμβόλαια, έναρξη μαθημάτων αλλά και κάποιου είδους ενασχόληση με το μεταφορικό σας μέσον.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα
Ξεκινάμε από τα θετικά νέα που έρχονται από την υποστήριξη του Δία στο δικό σας δεκαήμερο, ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί από τις 11 έως και τις 13/8 ή έχετε πλανήτες και μαθηματικά σημεία κοντά στις 18° του ζωδίου. Για λίγο ακόμα, χαρείτε την εύνοια του, που σας κάνει πιο δημιουργικούς, ωφελεί επιχειρήσεις αλλά και επιχειρηματικές ιδέες, φέρνει κέρδη αλλά και έρωτες. Θετικό και για όσους θέλουν να αποκτήσουν παιδί αλλά και ευχάριστα γεγονότα από παιδιά, για εκείνους που ήδη έχουν. Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 15/8, είναι καλό να είστε συνεπείς σε θέματα υγείας. Η καθημερινότητα σας είναι απαιτητική και δεν είναι δύσκολο να αποδυναμωθείτε, οπότε φροντίστε τον εαυτό σας όσο το δυνατόν περισσότερο αλλά και τα ζωάκια σας αν έχετε, με τα οποία θα έχετε αυξημένες ευθύνες. Από τις 10/10 και ως τις 19/10, εκμεταλλευτείτε την περίοδο για να τακτοποιήσετε υποχρεώσεις και να βάλετε σε σειρά θέματα που έχετε αφήσει να περιμένουν. Από τα μέσα του μήνα δε κι ως τις 24/10, θα έχετε την ευκαιρία να φροντίσετε τον χώρο σας και την οικογένεια σας και να ολοκληρώσετε θέματα με θετικό πρόσημο. Με τον Άρη να εγκαινιάζει την επιρροή του στο δεκαήμερο σας από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού, οι μετακινήσεις, οι συναντήσεις και οι συζητήσεις αυξάνονται και αρκετοί, φροντίζετε για την επιμόρφωση σας και το μεταφορικό σας μέσον. Απλά, αν σκέφτεστε να αγοράσετε, αποφύγετε τις τελευταίες μέρες του μήνα, με το τετράγωνο ‘Αρη – Κρόνου να κάνει την συγκεκριμένη περίοδο ακατάλληλη για τέτοιου είδους κινήσεις.
Ο Οκτώβριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα
Το πιο ευχάριστο νέο για εσάς, αφορά την επιστροφή της ευεργετικής επιρροής του Δία στο δεκαήμερό σας. Αυτό συμβαίνει από τις 13/10 και μετά αλλά όσοι έχετε γεννηθεί στην αρχή του δεκαημέρου, στις 13 Αυγούστου κοντά, θα το καταλάβετε νωρίτερα. Ήρθε η ώρα να ανταμειφθείτε στον βαθμό που προβλέπει το προσωπικό σας ωροσκόπιο λοιπόν κι αυτό καθιστά τον Οκτώβριο έναν εξαιρετικά θετικό μήνα για εσάς. Πολλοί θα δείτε να έρχονται θετικά αποτελέσματα σε πράγματα που είχατε ξεκινήσει ή σχεδιάσει κάποιους μήνες πριν. Αρκετοί Λέοντες (ή ωροσκόποι Λέοντες)  θα αποκτήσουν παιδί, είτε κυριολεκτικά, είτε υπό μορφήν έργου, άλλοι θα ωφεληθούν επιχειρηματικά και σε θέματα κέρδους και τέλος, πολλοί θα δείτε το… βέλος να έρχεται καταπάνω σας! Αν βοηθά το σύνολο του ωροσκοπίου σας, θα βιώσετε μία ευεργετική περίοδο σε πολλά επίπεδα. Και οι πρώτες ημέρες του μήνα είναι εξαιρετικά θετικές, με τον Ερμή αλλά κυρίως την Αφροδίτη, να υποδέχονται τον Οκτώβριο με το… δεξί σε ό,τι σας αφορά. Η επικοινωνία (συμπεριλαμβανομένης και της ερωτικής) θα είναι στα καλύτερα της αλλά και οι μετακινήσεις θα είναι ευχάριστες και ωφέλιμες. Αν τυχόν ξεκινάτε σπουδές, αυτό γίνεται υπό πολύ καλές προϋποθέσεις. Ευχάριστες στιγμές με τον περίγυρό σας και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Λίγη προσοχή χρειάζεται μόνο, στις αρχές του μήνα, από όσους έχετε γεννηθεί στις 13/8. Ο Οκτώβριος μπορεί να κάνει ποδαρικό με ξεκαθαρίσματα και ενοχλήσεις στην υγεία αλλά και αλλαγές στην καθημερινότητα που θα σας πιέσουν.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here