Widgets Magazine
Με τον πλανήτη που κυβερνά το ζώδιο σας (την Αφροδίτη) να γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία αλλά και πολλά άλλα και ενδιαφέροντα από αστρολογική άποψη, ο Μάιος δεν μπορεί παρά να χαρακτηριστεί σημαντικός για εσάς. Είναι αρκετά τα όσα σας υποστηρίζουν και σας βάζουν στη διαδικασία να επανεξετάσετε θέματα που όχι μόνο αφορούν τη προσωπική σας ζωή αλλά και τον τρόπο που βλέπετε τα πράγματα και το νόημα που έχουν για εσάς. Αύξηση μετακινήσεων και επικοινωνίας. Επανέρχονται θέματα που αφορούν γονείς, ακίνητη περιουσία και οικογένεια αλλά και όσα αφορούν τα βαθιά και κρυμμένα της ψυχής σας που ζητούν επανεξέταση και απελευθέρωση. Oικονομικά και ασφάλειες.
Ο Μάιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού
Έχουν ήδη ενεργοποιηθεί πολλά από τα δεδομένα που βάζουν τα θέματα της συναισθηματικής σας ζωής σε προτεραιότητα. Έχετε λάβει ήδη υποστήριξη ώστε είτε να δημιουργήσετε τις συνθήκες που θα βελτιώσουν την ερωτική σας ζωή ή τις “πληροφορίες” που θα σας ωθήσουν να θέσετε σε νέα βάση τα πράγματα, αυτή τη φορά υπέρ σας. Δυναμώνετε. Αυτή είναι μία πολύ χρήσιμη περίοδος για να εξετάσετε τι θέλετε, τι σας αξίζει και πώς θα το κερδίσετε, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Άλλωστε, θα έχετε εξελίξεις στα θέματα αυτά και το ζητούμενο είναι να σας βρουν πιο οχυρωμένους και δυνατότερους, ώστε να αντιμετωπίσετε τις επερχόμενες προκλήσεις ξέροντας ακριβώς τι κάνετε, πώς το κάνετε και γιατί. Αν έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας, θα δείτε να λαμβάνουν χώρα γεγονότα που θα έχουν πιο “μοιραία” χαρακτηριστικά, που πιθανόν να αφορούν γονείς, οικογένεια, τον χώρο του σπιτιού ή την ακίνητη περιουσία αλλά και την καριέρα ή τους ανωτέρους σας.  To διάστημα από 11 έως και 16/5, αυξάνονται οι μετακινήσεις, οι επαφές αλλά κυρίως η αισιοδοξία σας. Οι συνθήκες γίνονται ευνοϊκότερες και η οπτική σας αποκτά ζωηρότερα χρώματα. Νέες ιδέες, ενασχόληση με σπουδές, επιμόρφωση ή ζητήματα και  που αφορούν το εξωτερικό ή κάποια μετακίνηση. Από τις 13/5 κι έπειτα, προσοχή σε εντάσεις στον χώρο εργασίας και την καθημερινότητα γενικά και σε μικρο – ατυχήματα ή ιώσεις.
Ο Μάιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού
Ακόμα κι αν έχετε πάρει αποφάσεις σε σχέσεις με την αισθηματική σας ζωή, ο Μάιος υπόσχεται πώς το έργο δεν έχει τελειώσει κι έχει ακόμα δρόμο. Με την Αφροδίτη να γυρνά σε ανάδρομη πορεία και να επηρεάζει το δεκαήμερο σας, όχι μόνο θα υπάρξουν επιστροφές ατόμων για κάποιους αλλά και η ανάγκη να επαναδιαπραγματευτείτε τα πιστεύω, τους στόχους αλλά και την σημασία, το νόημα που έχουν για εσάς τα πράγματα. Μετακινήσεις, αύξηση των επικοινωνιακών αναγκών, εστίαση στην μάθηση κάποιου αντικειμένου αλλά και νομικών ζητημάτων που όμως μπορεί να λειτουργήσουν υπέρ σας. Ενεργοποιούνται θέματα που αφορούν το εξωτερικό. Όσοι έχετε γεννηθεί 2 – 3/10, χρειάζεται να σκεφτείτε καλά τις επιλογές και τις κινήσεις σας αλλά και τις αποφάσεις σας γιατί κάπου στο βάθος παραμονεύουν  πιθανές απογοητεύσεις. Από τα μέσα του μήνα και μετά, υπάρχει περισσότερη κίνηση (διανοητικά αλλά και πρακτικά), μετακινήσεις, συναντήσεις, συζητήσεις και ευχάριστα νέα που θα αναπτερώσουν τις ελπίδες σας και θα φροντίσουν να αρχίσετε να βλέπετε τη θετικότερη πλευρά των πραγμάτων. Όλα αυτά, αφού προηγηθεί με την Πανσέληνο στις 7/5 μία σε βάθος συνειδητοποίηση των πραγματικών σας αναγκών. Εκεί θα λάβετε πληροφορίες και για ένα οικονομικό θέμα που σας απασχολεί.
Ο Μάιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού
Ήδη από τα τέλη Απριλίου, έχει ενεργοποιηθεί ο τομέας που αφορά τα παιδιά (για όσους έχετε ή για όσους θέλετε να αποκτήσετε). Θα ασχοληθείτε αρκετά με αυτά έως τις 13/5 τουλάχιστον και τα θέματα τους, μέσω υποστηρικτικής δράσης όμως. Για άλλους, ενεργοποιούνται ζητήματα που αφορούν την προσωπική σας ζωή: Κάποιου είδους φλερτ ή σχέση είναι εύκολο να περάσει στο επόμενο επίπεδο τώρα. Παράλληλα, επανέρχεται η ανάγκη για δημιουργία και χαρά, η ανάγκη να δούμε το ποτήρι μισογεμάτο, όσο δύσκολο κι αν φαίνεται. Με τον Δία να επιστρέφει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, επανέρχονται θέματα που σχετίζονται με την οικογένεια, την ακίνητη περιουσία αλλά και τον εσωτερικό κόσμο σας που διψάει για κάποιου είδους απελευθέρωση. Ίσως να μην είναι η ώρα ακόμη να τη δείτε αλλά σίγουρα είναι η ώρα για να εργαστείτε με τον εαυτό σας ώστε να την προετοιμάσετε. Σε ό,τι αφορά τα πρακτικά θέματα, μεγάλο μέρος της ενέργειας σας θα στραφεί στα οικονομικά σας κι εκείνα που αφορούν τρίτους. Πρόκειται πάντως για έναν μήνα κατά τον οποίο θα ενεργοποιηθούν σκέψεις, συναισθήματα και κυρίως η ψυχολογική τους διαχείριση από πλευράς σας (η σεξουαλική σας ζωή επίσης και τα θέλω σας, θα σας απασχολήσουν), ώστε από τις 19/5 και μετά, να έρθετε σε επαφή με πιο αισιόδοξα συμπεράσματα, να επικοινωνήσετε και να επιστρέψετε σιγά – σιγά σε πιο γνώριμους ρυθμούς.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here