Widgets Magazine

Διά πυρός και σιδήρου, ή για να είμαστε πιο ακριβείς, διά Κρόνου και Πλούτωνα (και λοιπών εκλείψεων).

Αυτό ακριβώς το πέρασμα έχετε νιώσει στο πετσί σας και φυσικά εξακολουθείτε να βιώνετε τα παραπάνω ως μια συνεχή δοκιμασία την οποία μερικοί έχετε συνειδητοποιήσει τον λόγο πίσω από αυτό, ενώ μερικοί νιώθετε ότι ξυπνήσατε έπειτα από ένα γερό χτύπημα.

Αδιαμφησβήτητα, η προηγούμενη και η φετινή χρονιά σας δίδαξαν και έχουν ακόμα να σας διδάξουν πολλά. Εκτός από υπάκουοι μαθητές, είστε άλλωστε και οι “νομοτελείς” του ζωδιακού, γεγονός που σας κάνει αν όχι να κατανοήσετε πλήρως αλλά σίγουρα να δουλέψετε περισσότερο σε ό,τι το σύμπαν αυτή την περίοδο σας επιδυκνύει σκόπιμο προς την προσωπική πρόοοδο σας.

Στις 9/2 με αφορμή την πανσέληνο, ολοκληρώνονται ζητήματα οικονομικής φύσης, όπως οφειλές, δάνεια ή ακόμα και έσοδα που περιμένατε

Α’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Με δεδομένο το ανεπιστρεπτί πέρασμα του Κρόνου και Πλούτωνα από το δεκαήμερο σας, καθώς και του Δία ο οποίος ακολούθησε, έχετε γεμίσει τον βαρύ χαρτοφύλακά σας όχι μόνο με τα μαθήματα που διδαχθήκατε αλλά και με πολύ υλικό μελέτης, ικανό να σας μεταμορφώσει και να βοηθήσει καθοριστικά στην εξέλιξή σας.

Εφοδιασμένοι πλεόν με περισσότερη αισιοδοξία και διάθεση να κινηθείτε γρηγορότερα και με ευελιξία, παίρνετε βαθειές ανάσες και συνεχίζετε. Οι εκλείψεις άλλωστε, στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερω, σας κρατούν σε εγρήγορση μεν, αλλά με τη διαφορά ότι αυτό το μήνα έως το πρώτο μισό του Φεβρουαρίου, κατέχετε το εφόδιο της αποτελεσματικής επικοινωνίας.

Από 8-16/2 το κλίμα μέσα στο σπίτι σας γίνεται ευχάριστο και ζεστό. Καιρός λοπόν να μοιραστείτε με άτομα της οικογένειας, την αγάπη και τη δημιουργική σας διάθεση. Ευχάριστες μικρές μετακινήσεις, εκδρομές και ανάγκη για ουσιαστικό διαλογο χαρακτηρίζουν τις μέρες του μήνα έως τις 12/2. Εν αντιθέση, από τις 22/2 με τον Ερμή ήδη σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, πιθανόν να υπάρξουν μπλοκαρίσματα και εμπόδια στα σχέδιά σας. Αντίστοιχα, θα είναι απαραίτητη η προσοχή σε λόγια τα οποία ενδεχομένως γίνουν αφορμή παρεξηγήσεων, με άτομα νεαρής ηλικίας, γείτονες αδέλφια και γενικότερα του άμεσου περιβάλλοντος σας.

Παράλληλα, από τις 16/2 βρίσκεστε σε θέση εκκίνησης με αυξημένη ενεργητικότητα και νευρικότητα. Θυμηθείτε όμως αγαπημένοι Αιγόκεροι, ότι συνήθως επιβραβεύεστε ως δρομείς αντοχής και όχι ταχύτητας, γι’ αυτό κρατήστε την υπομονή σας και δράστε χωρίς εντάσεις, συγκρούσεις-παγίδες και εύφλεκτα παιχνίδια εξουσίας.

Η Νέα Σελήνη στις 23/2 πιθανό να σας φέρει κάποιο ταξίδι ή έναρξη σπουδών.

Β’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Επιτέλους ο γενναιόδωρος ταξιδιώτης Δίας, άρτια αφιχθής στις μοίρες του δεκαημέρου σας, απομακρύνοντας από τον Νότιο Δεσμό, έχει ανοίξει τα μπαγκάζια του και μοιράζει αισιοδοξία και επιβράβευση σε εκείνους οι οποίοι πραγματικά μόχθησαν το προηγούμενο

διάστημα. Διανύετε μια ευνοϊκή περίοδο σποράς, μετά την καθοριστικής περιόδου των τελευταίων δύο ετών, με τον Κρόνο και τον Πλούτωνα να σημειοδοτούν την πορεία σας με μαθήματα ωρίμανσης και μετουσίωσης. Ειναι λογικό να είστε επιφυλακτικοί έπειτα από όσο έχετε δοκιμαστεί, όμως μην φοβάστε, ο Δίας ήρθε για να σας βοηθήσει όλους εσάς του β’ δεκαημέρου να αναπτυχθείτε, ειδικά γύρω στις 20/2 όπου όνειρα και στόχοι τίθονται. Πλέον ευνοημένοι της όψης όσοι έχουν γενέθλια 7-9 Ιανουαρίου.

Ο Φεβρουάριος σας βρίσκει εν κινήσει! Σεμινάρια, σπουδές, επαγγελματικές συμφωνίες , ακόμα και επαφές ή ταξίδια στο εξωτερικό μέχρι τις 16/2. Από τις 17/2 όπου ο Ερμής αναδρομεί φαινομενικά, πιθανόν άτομα από το παρελθόν να σας αναζητήσουν ή…εσείς να τα βρείτε, ας αποφεύγονται οι ενάρξεις, οι συμφωνίες και τα λόγια που πιθανόν οδηγήσουν σε παρεξηγήσεις. Ιδιαίτερη προσοχή όσοι έχετε γενέθλια 1-3 Ιανουαρίου, όπου αυτή τη περίοδο καλείστε να λύσετε κάποιο θέμα που είχατε αφήσει ημιτελές.

Εξελίξεις σε θέματα σπιτιού, οικογένειας ή ακόμα και ζητήματα καριέρας σας απασχολούν ευχάριστα με το πέρασμα της Αφροδίτης, 16-25/2 με ευοίωνα αποτελέσματα. Ευδιάθετοι και εμφανώς πιο χαλαροί, αφιερώνεται χρόνο στα αγαπημένα σας άτομα.

Το θετικό κλίμα του Φεβρουαρίου σας δίνει όρεξη να περάστε όμορφα, να δουλέψετε τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και να αφιερώσετε χρόνο σε άτομα που πιθανώς είχατε αμελήσει.

Γ’ δεκαήμερο Αιγόκερω

“Με την ορειβασία δεν κατακτούμε το βουνό, αλλά τον εαυτό μας.”

Κάπως έτσι μεταφράζονται τα ουράνια μηνύματα Κρόνου και Πλούτωνα, οι οποίοι διελαύνουν από τις μοίρες του δικού σας δεκαημέρου και ζωγραφίζουν αυτό το “ορειβατικό” μονοπάτι σας με καταλυτικά μαθήματα ζωής.

Υποδέχεστε τον Φεβρουάριο ενδεχομένως σε κάποιο ταξίδι, απασχολημένους με μαθητές, παιδιά ή άτομα από το εξωτερικό, ενώ την ίδια περίοδο έως τις 15/2 ολοκληρώνετε θέματα εργασίας, κάποιου είδος πρωτοβουλιών που αναλάβατε αλλά και με τη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασής, για εκείνους που ταλαιπωρήθηκαν με την υγεία τους από κάποια φλεγμονή.

Σταδιακά οι εντάσεις και οι συγκρούσεις στην καθημερινότητά σας μειώνονται από τις 16/2, αλλά το σοβαρό κλίμα που χαρακτηρίζει τους τελευταίους μήνες, συνεχίζεται, γι αυτό θα ήταν καλό να υπενθυμίζεται στον εαυτό σας ότι ακόμα και οι προκλήσεις δεν κρατούν για πάντα.

Και εν μέσω αυτού του (κρόνο)πλουτώνιου κλίματος, το έδαφος καθιστάται αναλόγως “έφορο” για να ανθίσουν πάθη και έρωτες με αγκάθια για εσάς τους γεννημένους 14-16 Ιανουαρίου.

Συμπορευτείτε με την αρετή της υπομονής και δώστε χώρο σε ό,τι σας διδάσκει και σας μεταμορφώνει.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here