Widgets Magazine

Οι αναταράξεις του Ουρανού καλά κρατούν, όμως αυτόν το μήνα η “πτήση” αποκτά περισσότερο ερωτικό ενδιαφέρον! Ο φαινομενικά ανάδρομος Ερμής μπορεί να σας έφερε επιστροφές φίλων ή εραστών, όμως η Αφροδίτη διελάυνουσα από το ζώδιό σας, υπόσχεται νέες γνωριμίες και πριμοδοτήσεις. Είστε χωρίς αμφιβολία από τους ευνοημένους της χρονιάς και διανύετε μια εποχή σημαντικών ενάρξεων και απροσδόκητων ευκαιριών. Μέρα με τη μέρα, νιώθετε όλο και πιο ξεκάθαρα ότι όσο αφήνεστε και προσαρμόζεστε στις αλλαγές, άλλο τόσο ξεδιπλώνονται μπροστά σας τα οφέλη της καρτερικότητάς που σας χαρακτηρίζει.

Αναμφίβολα δοκιμάζεστε σε πολλούς τομείς, σίγουρα όμως θα δείτε ότι σε βάθος χρόνου ό,τι χτίζετε αυτή την εποχή είναι ευλογημένο και πρόκειτε να συνεισφέρει στη δική σας προσωπική ανάπτυξη.

Α’ δεκαήμερο Ταύρου

Το “μαξιλαράκι” που ευχόσασταν να έρθει εν μέσω επιρροών-αναταράξεων Ουρανού, κατέφθασε και φορά τα χρώματα της Αφροδίτης! Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει πόσο τρίζουν τα θεμέλιά σας όσο οι αλλαγές εσωτερικά και εξωτερικά, στη ζωή σας και στις σχέσεις σας γίνονται με αστραπιαίους ρυθμούς, όμως ο Μάρτιος είναι με το μέρος σας.

Απο τις 5/3 έως και τις 14/3 η Αφροδίτη ως επίτιμη προσκαλεσμένη σας, σας δίνει χαμόγελα, αισιοδοξία, καλοπέραση και γοητεία. Είναι η κατάλληλη ώρα να φροντίσετε και να καλομάθετε τον εαυτό σας, με ή χωρίς παρέα. Η ερωτική διάθεση και το φλερτ σας ωθεί να προσαρμοστείτε σε κρίσιμες αλλαγές τις οποίες πιθανόν να μην επιλέξατε αρχικά. Στις 8/3 κορυφώνεται η όψη που πριμοδοτεί με ευχάριστες εκπλήξεις, ξαφνικά έσοδα, πειραματισμούς αλλά και κεραυνοβόλους έρωτες τους γεννημένους στην 4η και 5η μοίρα του Ταύρου, δηλαδή όσοι γεννηθήκατε 22-24 Απριλίου. Το κλίμα μετά τις 22/3 σοβαρεύει στον επαγγελματικό τομέα, αφού οι απαιτήσεις της κοινωνικής σας εικόνας αλλά και οικογένειας ενδεχομένως αυξηθουν, απαιτώντας σκληρή δουλειά και τιμιότητα.

Επίσης στις 22/3 εμφανίζονται ευκαιρίες για ταξίδια ή σπουδές, συζητήσεις γεμάτες εμπνευσμένες ιδέες, και προχωρημένες προτάσεις, ειδικότερα όσοι έχουν γενέθλια 22-24 Απριλίου.

Καλό θα ήταν να μην πέσετε σε παγίδες και σπασμωδικές αντιδράσεις, διότι την τελευταία ημέρα του Μαρτίου πιθανόν να υπάρξουν εμπόδια, συγκρούσεις και καταπιεσμένος θυμός που θα επηρεάσει τους γεννημένους την πρώτη ημέρα του ζωδίου. Η Νέα Σελήνη της 24ης Μαρτίου πιθανώς να σηματοδοτεί το κλείσιμο ενός κύκλου και το άνοιγμα μια νέας επερχόμενης περιόδου.

Β‘ δεκαήμερο Ταύρου

Υποδέχεστε τον Μάρτιο με σκέψεις επανασύνδεσης, επαναπροσδιορισμών και ανακατατάξεων, αφού άτομα από το παρελθόν σας απασχολούν, προερχόμενα απο το φιλικό σας περιβάλλον.

Στη συνέχεια, οι δραστηριότητες και η δημοφιλία σας αυξάνονται, από μια διπλά Ποσεδώνια σύνοδο στις 8/3 η οποία θα σας δώσει προσδοκίες και ρομαντισμό, αλλά καλό θα ήταν να κρατήσετε και κάποιες επιφυλάξεις προς αποφυγή διαψεύσεων.

Ταξίδια, μεταπτυχιακές σπουδές, ξενες γλώσσες και επαφές με το εξωτερικό, είναι οι τομείς που ευνοούνται σημαντικά στις 14/3 όπως επίσης είναι μια εξαιρετική περίοδος για να παρουσιάσετε τις ιδέες σας στους φίλους, συλλόγους και ομοϊδεάτες, κάτι που επηρεάζει κυρίως όσους είστε γεννημένοι 7-9/5. Από τις 15/3 έως και τις 24/3, ακολουθεί μια περίοδος κατά την οποία θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, θα ανανεωθείτε εσωτερικά και εξωτερικά αφού θα κανακέψετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα νιώσετε την άνοιξη να γεμίζει με χρώματα και αρώματα την καθημερινότητά σας. Γύρω στις 22/3 το κλίμα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό με φίλους και ομάδες, αφού όνειρα πραγματοποιούνται, έρωτες κάνουν την εμφάνισή τους όπως και έσοδα, με περισσότερο εύνοια στους γεννημένους 7-9/5 επίσης.

Από τις 28/3 και μετά, τυχόν παρεξηγήσεις και διαφωνίες με φίλους, οι οποίες χαρακτήρισαν το προηγούμενο διάστημα, τώρα είναι πιθανότερο να επανεξεταστούν και να επιλυθούν.

Γ’ δεκαήμερο Ταύρου

Συνεχίζετε να διανεύετε μια άκρως σημαντική περίοδο, αφού τα θεμέλια τα οποία με πολύ κόπο τείθονται όλο αυτό το διάστημα, είναι ουσιαστικά οι γέφυρες τις προσωπικής σας εξέλιξης.

Οι φιλικές σχέσεις, οι συναναστροφρές μέσα από ομάδες και συλλόγους γίνονται άκρως ενδιαφέρουσες και εποικοδομητικές, αφού μέσω του κοινωνικού σας κύκλου ανοίγονται ορίζοντες και ενδιαφέρουσες προοπτικές για ταξίδια και σπουδές. Ιδιαίτερα ευνοϊκές οι μέρες γύρω στις 11/3 για τους γεννημένους 10-12/5 με τυχερές ευκαιρίες να προκύπτουν, οι μέρες γύρω στις 14/3 για εσάς τους γεννημένους 13-15/5 οι οποίοι θα δείτε σημαντικές και ισχυρές μεταμορφώσεις, ενώ για τους γεννημένους 18-20/5 η αναγνώριση και κάποια υλοποίηση των σχεδίων σας θα σας δικαιώσει.

Κάποιο ταξίδι, επαφή με το εξωτερικό ή μια εκκίνηση σπουδών όπως ένα μεταπτυχιακό ή ξένη γλώσσα ευνοείται γύρω στις 20/3 ιδιαίτερα για τους γεννημένους 12-13/5, ενώ παράλληλα καλό θα ήταν να είστε πολύ προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας έως τις 23/3.

Ο μήνας τελειώνει με πολύ όμορφο κλίμα, αφού γύρω στις 28/3 η τύχη σας ευνοεί γενναιόδωρα με αισιοδοξία και όραμα.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here