Widgets Magazine

Αρκετά έντονος ο μήνας Απρίλιος, κάτι που σας αρέσει! Αφροδίτη και Άρης, από πολύ καλές θέσεις, δρουν με συμμαχικό χαρακτήρα για θέματα επικοινωνίας, πωλήσεων, μετακινήσεων και διαπροσωπικών σχέσεων. Δείξτε μόνο λίγη προσοχή στον έντονο λόγο σας γιατί ο Άρης όλο το μήνα φέρνει τάση για πείσμα και λογομαχίες. Ο Ερμής ορθοδρομεί ουσιαστικά στις 16/4, ακριβώς μαζί με τη Νέα Σελήνη που γίνεται στον 6ο σας οίκο, συντροφιά με τον Ουρανό. Προετοιμαστείτε για μία χαοτική μέρα με ξαφνικά γεγονότα στο χώρο εργασίας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας τέλος του μήνα, ευνοεί για κλεισίματα θεμάτων διπλά, μιας που θα έχει περάσει και η αναδρομή του Ερμή. Ετοιμαστείτε για καινούριες συνεργασίες αλλά και σχέσεις. Ας είστε ανοιχτοί στο καινούριο και στο να αναγνωρίσετε τα πιο βαθιά σας θέλω. Η συντήρηση καταστάσεων που έχουν ουσιαστικά τελειώσει, δε σας ωφελούν πια.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Σκορπιού (γεννημένοι 23 Οκτωβρίου – 1 Νοεμβρίου)

Πολύ αρμονικά και θετικά ξεκινάει για εσάς ο μήνας με την Αφροδίτη από απέναντι να σας χαρίζει ζεστασιά και ισορροπία σε όλα τα επίπεδα σχέσεων και ευκαιρίες να τις αναθερμάνετε! Η θετική της όψη με τον Κρόνο στις 7/4 δίνει αξιοπιστία και ένα ώριμο κλίμα συνεργασίας. Ότι σας τάξουν θα γίνει. Είναι καλή μέρα να αναζητήσετε συμβουλή από συνεργάτες και έμπιστα άτομα ενώ για τους ελεύθερους από εσάς μπορεί να φέρει μία γνωριμία που θα έχει διάρκεια! Ας έχετε τα μάτια σας ανοιχτά και αφήστε πίσω παλιούς «εμμονικούς» έρωτες.. Παράλληλα ο Άρης συνεχίζει μέχρι τις 4/4 να δημιουργεί μία καθημερινότητα με εγρήγορση και έντονες συναλλαγές με τους ανθρώπους γύρω σας. Δώστε προσοχή στις μετακινήσεις σας και σε σκληρούς διαλόγους. Ο ανάδρομος Ερμής συνεχίζει το «έργο» του μέχρι και τις 15 δημιουργώντας αναβολές, παρεξηγήσεις και.. πονοκεφάλους όσο κι αν θέλετε να προγραμματίσετε με τελειότητα την καθημερινότητα σας. Αναλογιστείτε τι κάνετε στραβά σε θέματα καθημερινής ρουτίνας, διατροφής και φυσικής κατάστασης. Η Νέα Σελήνη αλλά και η είσοδος του θεραπευτή Χείρωνα τονίζουν αυτά τα θέματα. Στις 29/4 είναι μία πολύ καλή μέρα για να κλείσετε συνεργασίες, να αναλάβετε κάποιο έργο ή και να επιβραβευτείτε από σημαντικούς άλλους για τις προσπάθειές σας. Αυτή η ενέργεια είναι και μέσα στη Πανσέληνο που σας αφορά άμεσα στις 30/4, η οποία έρχεται για να σας βοηθήσει να δείτε τα πιο βαθιά σας θέλω και να πάρετε σοβαρές και ώριμες αποφάσεις.

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Σκορπιού (γεννημένοι 2-11 Νοεμβρίου)

Η Πρωταπριλιά σας βρίσκει να πονοκεφαλιάζετε για να διευθετηθούν θέματα εργασιακά αλλά και υγείας δικής σας ή των αγαπημένων κατοικίδιών σας, ενώ την ίδια μέρα θα υπάρξουν σημαντικά νέα σε αυτούς τους τομείς. Η Αφροδίτη από τις 8 του μήνα αρχίζει να δημιουργεί πολλές θετικές για εσάς όψεις. Βασικά, όλος ο μήνας ευνοεί τα θέματα σχέσεων με συνεργάτες, με ερωτικούς συντρόφους, με παιδιά, ακόμη και με ανοιχτούς αντιπάλους. Στις 11/ είναι μία δημιουργική μέρα που χαρακτηρίζεται από αλληλοεκτίμηση, ισορροπία στις σχέσεις και όρεξη για ανάληψη πρωτοβουλιών. Την επόμενη, κυριαρχούν αισθήματα στοργής, τρυφερότητας και καλλιτεχνικής δημιουργίας. Ο Ερμής ορθοδρομεί μετά τις 15/4 οπότε οποιεσδήποτε εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο αρχίζουν και δρομολογούνται χωρίς «παρεμβολές». Ο Δίας επιστρέφει στο δικό σας δεκαήμερο ξανά, καλώντας σας να επεκταθείτε. Είτε μέσω επαγγελματικών συνεργασιών και συμφωνιών, είτε μέσω μιας ερωτικής σχέσης είτε μέσω ενός ..παιδιού! Να θυμάστε, ότι οι ευκαιρίες του Δία δε σας δίνονται έτσι από το πουθενά. Πρέπει να τις δείτε και να δράσετε για να τις εκμεταλλευτείτε σωστά. Με την Πανσέληνο στις 30/4 να γίνεται στο έντονο ζώδιο σας, καλείστε να ξεκαθαρίσετε προσωπικά σας θέματα και να πάρετε αποφάσεις με ωριμότητα.

Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Σκορπιού (γεννημένοι 12-21 Νοεμβρίου)

Ο Απρίλιος ξεκινάει ήρεμα για εσάς. Στις 10/4, αυξάνονται οι υποχρεώσεις σας στην καθημερινότητα αλλά και οι επιθυμίες των άλλων, με αποτέλεσμα να νιώθετε λίγο άγχος. Η Νέα Σελήνη στις 16/4 τονίζει τον τομέα των εργασιακών σας και θέματα υγείας. Είναι καλή περίοδος να ξεκινήσετε ένα πρόγραμμα διατροφής ή και σωματικής άσκησης αλλά σε πλαίσια αρμονικά και όχι να το παρακάνετε. Από τις 17 Απριλίου αρχίζουν τα «ωραία» για εσάς. Η γλυκιά παρουσία της Αφροδίτης από την ταιριαστή της θέση στον Ταύρο, και οι όψεις με Δία και Πλούτωνα, σας δίνουν ευκαιρίες για πολύ δυνατές καινούριες ερωτικές γνωριμίες αλλά και επαγγελματικές. Είναι ένα διάστημα που περνάτε ωραίες στιγμές με συνεργάτες, συντρόφους και παιδιά. Ο Άρης από τις 24/4 και μέχρι τέλος του μήνα, αυξάνει τις ταχύτητες της καθημερινότητας, της επικοινωνίας και των μετακινήσεων. Προσέξετε να μην είστε πολύ έντονοι στο λόγο σας και δημιουργήσετε κάποια λογομαχία. Τελευταία μέρα του μήνα, η έντονη Πανσέληνος στο ζώδιο σας σας τονίζει την ανάγκη αξιολόγησης του εαυτού σας και των προτεραιοτήτων σας.

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, διαβάζετε συγχρόνως και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here