Widgets Magazine

Ένας μήνας ήρεμος σε σχέση με τον Μάρτιο. Η δυσκολία για εσάς αφορά όλη τη χρονιά τα οικονομικά σας, και ιδίως αυτό το μήνα. Ο Πλούτωνας, ο Κρόνος σας πιέζουν όλο το 2018 για οτιδήποτε εκτιμάτε στη ζωή σας, από τον ίδιο σας τον εαυτό, ακόμη και μέχρι κάποια αντικείμενα. Μέσα στο ζώδιο του Αιγόκερω σας καλούν να βάλετε μία τάξη και να γίνετε εσείς ο κυβερνήτης. Με την σύνοδο του Άρη μέσα στο μήνα, το κλίμα δυσκολεύει. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν μέσα στο μήνα και η διαχείριση τους γίνεται πολύ βαριά. Χρησιμοποιείστε μεθοδικότητα και αποφασιστικότητα για να τα ξεπεράσετε. Η Νέα Σελήνη αλλά και η ορθή πορεία πια του Ερμή στις 16/4 βοηθάνε όχι μόνο στο να προχωρήσουν επιτέλους θέματα που αφορούν τα παιδιά, τομείς δημιουργικότητας, έρωτες και επιχειρηματικότητα αλλά και δίνουν ευκαιρίες για να δημιουργηθεί κάτι καινούριο με διάρκεια.

Ο Απρίλιος του 2018 για το α’ δεκαήμερο του Τοξότη (γεννημένοι 22 Νοεμβρίου – 1 Δεκεμβρίου)

Ο Απρίλιος στρέφει, τις πρώτες μέρες ιδίως, τη προσοχή σας σε θέματα οικονομικά. Έκτακτα έξοδα προκύπτουν, μέχρι και τις 5/4  είτε από δική σας ανεξέλεγκτη ανάγκη για αγορές, είτε κακής διαχείρισης. Μη ξεχνάτε ότι όλοι αυτοί οι πλανήτες μαζεμένοι στο 2ο οίκο σας ωθούν να αξιολογήσετε τον τρόπο που βγάζετε και ξοδεύετε χρήματα, την αξία που δίνετε σε αυτά αλλά και στον εαυτό σας, τα ταλέντα σας και οτιδήποτε αποτελεί τους πόρους από τους οποίους ζείτε. Ο ανάδρομος Ερμής γυρνάει ξανά στο δεκαήμερο σας, δίνοντας σας την ευκαιρία μέσα από το χάος που δημιουργεί, να αναλογιστείτε τον τρόπο που επικοινωνείτε με τα παιδιά, τον τρόπο που χρησιμοποιείται τη δημιουργικότητα σας και τον τρόπο που διασκεδάζετε. Θέματα με παιδιά επανέρχονται στο προσκήνιο, ενώ παλιοί έρωτες χτυπάνε τη πόρτα. Μετά τις 16/4 όλα αυτά θα μπουν σε μία σειρά και θα πάρετε τις σχετικές αποφάσεις. Σε αυτό βοηθάει και η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται την ίδια μέρα. Θέματα εργασιακού περιβάλλοντος, καθημερινού προγράμματος και υγείας θα σας απασχολήσουν στις αρχές του μήνα και στις 30/4 με την Πανσέληνο. Μία καλή μέρα για διευθέτηση θεμάτων στο εργασιακό περιβάλλον, είναι στις 7/4. Τέλος, για θέματα σχέσεων, συνεργασιών αλλά και νέων γνωριμιών, εκμεταλλευτείτε το διάστημα από τις 25/4 και μετά!

Ο Απρίλιος του 2018 για το β’ δεκαήμερο του Τοξότη (γεννημένοι 2 – 11 Δεκεμβρίου)

Ο Ήλιος σε σύνοδο με τον Ερμή πρώτη μέρα του Απριλίου φέρνει συζητήσεις, νέα και θέματα σε σχέση με τα ερωτικά ή τα παιδιά στο προσκήνιο. Ο Άρης από την άλλη, σας ‘προκαλεί’ για βιαστικές αγορές και έξοδα ενώ γενικά νιώθετε ότι δε μπορείτε να ανταποκριθείτε στις οικονομικές σας υποχρεώσεις. Το αποτέλεσμα είναι να νιώσετε θυμό. Η θετική όμως έκφραση του, θα μπορούσε να είναι να σας κινητοποιήσει για να διευθετήσετε τέτοια θέματα, οπότε διαλέγετε εσείς πώς θα τον χειριστείτε. Η Αφροδίτη από τον 6ο φέρνει όμορφο κλίμα στο χώρο εργασίας αλλά συνάμα όρεξη για ατασθαλίες στη διατροφή. Το διάστημα 11/4 με 15/4 είναι καλό για διευθέτηση θεμάτων που έχουν να κάνουν με το σπίτι και την καθημερινή σας ρουτίνα. Μπορεί να ασχοληθείτε με το να ομορφύνετε το σπίτι ή να κάνετε επισκευές. Με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία μετά τις 15/4 ξαναβρίσκετε την έμπνευσή σας, και μαζί και με τη Νέα Σελήνη στις 16/4 είναι καλό διάστημα να προχωρήσετε καταστάσεις που σας ταλαιπώρησαν με θέματα ερωτικών, παιδιών και επιχειρηματικών σας κινήσεων.

Ο Απρίλιος του 2018 για το γ’ δεκαήμερο του Τοξότη (γεννημένοι 12 – 21 Δεκεμβρίου)

Αρχικά ο μήνας κυλάει πολύ ήρεμα. Από τις 10/4 η όρεξή σας για περιπέτεια, για ενασχόληση με σπορ και φλερτ μεγαλώνει. Είναι ωραίο διάστημα να βγείτε και να διασκεδάσετε. Η Νέα Σελήνη στις 16/4 σας ξαφνιάζει με μία αναπάντεχη έκπληξη από ένα φίλο ή το παιδί σας, κάποιο φλερτ ή απλώς μία ωραία ιδέα! Εκμεταλλευτείτε αυτή τη Νέα Σελήνη γιατί δίνει την αποφασιστικότητα για οποιοδήποτε νέο ξεκίνημα. Το ίδιο κλίμα ισχύει και για τις 18/4 όπου η σύνοδος Ηλίου-Ουρανού φέρνει κάτι ξαφνικό, κάτι διαφορετικό που θα σας δώσει χαρά. Στις 25/4 έρχεται ο Άρης στο δικό σας δεκαήμερο να σας πιέσει αλλά και να σας κινητοποιήσει σχετικά με τις οικονομικές υποθέσεις σας. Παράλληλα η Αφροδίτη από όψη χιαστί αυτό το μήνα, σας καλεί να ασχοληθείτε με τη δουλειά σας, τις καθημερινές υποχρεώσεις και θέματα υγείας. Ευκαιρία να αναθερμάνετε τις εργασιακές σχέσεις, να ασχοληθείτε με την διατροφή σας ή ακόμη και να επισκεφτείτε κάποιο γιατρό επειδή το αμελούσατε.

Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, διαβάζετε συγχρόνως και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here