Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Τον Απρίλιο κάνετε αλλαγές στον τρόπο έκφρασης και διασκέδασης. Επίσης και στη σχέση σας με τα παιδιά. Θέλετε να κάνετε πιο αληθινές σχέσεις, να απελεθερωθείτε στη διασκέδαση, και ό,τι κάνετε να είναι πιο κοντά στις πραγματικές σας ανάγκες. Οι γνωριμίες και οι σχέσεις που θα κάνετε τώρα, θα σας ανοίξουν νέους κόσμους και παρόλο που δεν θα έχουν διάρκεια θα είναι η αρχή του νέου σας εαυτού. Από την άλλη πλευρά οι απαιτήσεις στην εργασία είναι αυξημένες και παρόλο που προσπαθείτε χωρίς να βαρυγγομάτε, όλο κάποιο παράπονο θα ακούσετε που θα σας χαλάσει την διάθεση. Προσπαθήστε να είστε υποχωρητικοί και να σκέφτεστε πως αυτή την περίοδο ο κόπος σας θα πρέπει να έχει κατεύθυνση την προσφορά και όχι την αυτοπροβολή. Στα θέματα της οικογένειας και του σπιτιού σας έχει πιάσει μια γλυκιά διάθεση να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας. Έχετε κατανόηση και μπορείτε να συζητήσετε για θέματα που σας είχαν απασχολήσει και να βρείτε λύσεις αγάπης.

2ο δεκαήμερο

Τον Απρίλιο θα έχετε τάσεις σπιτόγατου και θα θελήσετε να μοιραστείτε τον χρόνο σας με τους οικείους σας και να τους δώσετε αγάπη. Από την άλλη πλευρά έχετε πάρα πολλά ερεθίσματα εξωτερικά. Κάνετε νέες γνωριμίες που σας φέρνουν σε επαφή με άλλους κόσμους και σας ανοίγουν καινούργια πεδία σε φιλοσοφία ζωής και επικοινωνία. Η μεταφυσική, η θρησκεία, η πολιτική και ό,τι άλλο πιστεύετε εσείς πως κινεί την ζωή, θα σας δείξουν μια άλλη πλευρά πιο αιθερική, που θα πρέπει να είστε έτοιμοι να κατανοήσετε, γιατί διαφορετικά θα μείνετε στάσιμοι και θα έχετε χάσει μια ευκαιρία για πνευματικότητα και συνειδητοποίηση. Οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα μπορεί να μην έχουν διάρκεια, αλλά θα σας δώσουν νέο τρόπο  σκέψης, θα βαθύνουν τον ψυχισμό σας και θα σας κάνουν πιο πνευματικούς, αλλά μπορεί και να σας φανούν χρήσιμες για το μέλλον. Στην εργασία επίσης ξοδεύετε πολλή ενέργεια, και ενώ εσείς κάνετε τα καλύτερα, είναι πιθανό να ακούσετε παράπονα. Κάντε υπομονή και σκεφτείτε πως δεν γίνονται όλα για να αναγνωριστούν αλλά και για να προσφέρθουν σιωπηλά.

3ο δεκαήμερο

Αρχίζετε να γίνεστε πιο σοβαροί, πιο υπεύθυνοι και πιο οριοθετημένοι. Στον εσωτερικό σας κόσμο έχετε γίνει πιο πονόψυχοι και θέλετε να προσφέρετε στους γύρω σας, ενώ σας απασχολούν θέματα αλληλεγγύης θρησκείας και φιλοσοφίας. Από την άλλη πλευρά έχετε πολλές επαφές με άτομα της ευρύτερης οικογένειας και γείτονες. Όλοι θέλουν να είναι κοντά σας, να διασκεδάζουν και να επικοινωνούν μαζί σας. Οι καλοί τρόποι και η καλή σας διάθεση θα σας φέρουν γνωριμίες που μπορεί να σας φανούν χρήσιμες αλλά και σε προσωπικό επίπεδο ενδιαφέρουσες. Ιδιαίτερα το δεύτερο δεκαήμερο, κρατήστε τα τηλέφωνα όσων γνωρίσατε και να είστε σίγουροι πως ό,τι και αν χρειαστείτε στο μέλλον θα ανταποκριθούν και θα σας προσφέρουν ότι χρειάζεστε, μια και τώρα ασκείτε τόση έλξη και ζεστασιά στους άλλους. Στο μέσο του μήνα σας έρχονται πληροφορίες που θα σας φανούν χρήσιμες σε θέματα εργασίας και καριέρας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 – Τοξότης
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 – Υδροχόος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here