Widgets Magazine

Συναντάτε τον Απρίλιο μετά από μία πορεία «ταλαιπωρίας», όχι μόνο γιατί ο Κυβερνήτης πλανήτης σας Ερμής δημιουργεί αυτή τη συνθήκη κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του αλλά και γιατί αυτή τη φορά, η αναδρομή του έγινε στο ζώδιο των Ιχθύων, ένα ζώδιο όχι και τόσο φιλικό για τα ζητούμενα του και κατ’ επέκταση και τα δικά σας. Το σκηνικό όμως αλλάζει: Ο Άρης ήδη βρίσκεται από τις αρχές του μήνα στο ζώδιο σας με αποτέλεσμα την κινητοποίηση σας και την σταδιακή επαναφορά στους γνώριμους ρυθμούς σας. Αποκαθίσταται η επικοινωνία ( ειδικά από τις 17/4 και μετά), αυξάνονται οι ευκαιρίες και όλα σιγά – σιγά, παίρνουν τη θέση τους.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων

Με φόρα έρχεται ο Απρίλιος και σας παρασέρνει κι εσάς: Είστε οι πρώτοι που δέχεστε την επιρροή του Άρη στο ζώδιο σας, μέχρι και τα μέσα του μήνα τουλάχιστον. Αυτό μεταφράζεται σε νέες ενάρξεις (κάτι που δεν ευνοούνταν όλο το προηγούμενο διάστημα), επανεκκινήσεις και αυξημένη ζωτικότητα. Από την άλλη πλευρά, προσοχή σε μικρο – ατυχήματα που μπορεί να προκληθούν από βιασύνη ή εκνευρισμούς αλλά και ρήξεις με τους γύρω σας. Οι πρώτες μέρες του μήνα, είναι θετικές για τα επαγγελματικά σας και μπορεί κάποιες επαφές εκεί, να αποβούν επιβοηθητικές. Kατά τ’ άλλα, ξεκινάει μία περίοδος που θα είναι αρκετά αποκαλυπτική για τον εσωτερικό σας κόσμο, έχοντας την τάση να ανακαλύψετε περισσότερα σε σχέση με την ψυχολογία σας και τον αληθινό σας εαυτό. Επίσης, ξαφνικές αποκαλύψεις και αλήθειες μπορεί να λάβουν χώρα.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων

Εντονότερος, ζωντανότερος και με μεγαλύτερο ενδιαφέρον για εσάς ο Απρίλιος, ειδικά από τα μέσα και μετά, με τον Άρη να περνάει στο δικό σας δεκαήμερο. Προσοχή χρειάζεται από όσους έχετε γεννηθεί 8 – 9 Ιουνίου όμως. Για εσάς, δεν ήταν μόνο το προηγούμενο διάστημα αποπροσανατολιστικό και δύσκολο λόγω της ανάδρομης πορείας του Ερμή στο ζώδιο των Ιχθύων και των συναντήσεων του με τον Ποσειδώνα. Η σύνοδος Ερμή – Ποσειδώνα θα λειτουργεί τις πρώτες μέρες του μήνα. Ακολουθούν η Αφροδίτη κοντά στις 10/4 και ο Άρης κοντά στις 27/4. Εκείνες τις μέρες πρέπει να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. Ό,τι προκύπτει τώρα, μπορεί να έχει θολούρα και ασάφεια, κρατήστε τις προσδοκίες σας σε γήινα επίπεδα και αποφύγετε εξαπατητικές καταστάσεις. Σε γενικές γραμμές όμως είναι πιο «αφυπνιστικός» ο Απρίλιος για όλους και σας επιτρέπει να αυξήσετε ταχύτητα. Προσοχή με τη σειρά σας σε μικρο – ατυχήματα και έριδες. Νέοι κύκλοι έχουν τη δυνατότητα να ξεκινήσουν σε συλλογικότητες ή ομάδες ανθρώπων αλλά και νέες σχέσεις γενικότερα.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο των Διδύμων

Σε γενικές γραμμές, και αν το επιτρέπει το προσωπικό σας ωροσκόπιο, είστε οι πιο ευνοημένοι σε σχέση με τα υπόλοιπα δεκαήμερα.  Ειδικά όσοι έχετε γεννηθεί 14, 15 και 16/6, κάντε υπομονή και θα δείτε τα αποτελέσματα του Δία απέναντι σας όχι μόνο τώρα αλλά και αργότερα. Να αναφέρουμε εδώ ότι ο Δίας «γυρίζει» ανάδρομος τον Απρίλιο, κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Έρχονται νέοι άνθρωποι, νέες σχέσεις και συνεργασίες, απελευθερώνεστε από καταστάσεις που δεν σας εξυπηρετούν, προκύπτουν ευκαιρίες. Μπορεί να μην είναι ακόμα απόλυτα εμφανή τα παραπάνω, έχετε μέλλον όμως ακόμα. Πέραν αυτών, ο μήνας θα δώσει ευκαιρίες να οργανώσετε θέματα που το τελευταίο διάστημα του «χάους» πήγαν πίσω, να βάλετε υποθέσεις σας σε σειρά και να εκμεταλλευτείτε με ουσιαστικότερο τρόπο τις ευκαιρίες που θα προκύψουν. Για πολλούς, θα είναι μήνας με αρκετή κινητικότητα στον αισθηματικό τομέα και εντονότερη δημιουργική διάθεση.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here