Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Έχετε ήδη αρχίσει να κάνετε αλλαγές στον τρόπο που επικοινωνείτε και στις παρέες και συναναστροφές σας. Αφήνετε παλιές ιδέες και υιοθετείτε νέες αντιλήψεις, επαναστατικές και ριζοσπαστικές, αφού δεν αντέχετε πια τα κατεστημένα και τις υποκριτικές ιδέες. Αυτό ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα με την οικογένεια σας. Σας έχουν συνηθίσει αλλιώς και ίσως έχετε προστριβές σε σχέση με τις αλλαγές που κάνετε. Μην είστε προκλητικοί με τους οικείους σας γιατί όποιες αλλαγές και αν κάνετε αυτοί είναι οι δικοί σας άνθρωποι. Από τα μέσα του μήνα θα ασχοληθείτε με το εισόδημα σας και με νέους τρόπους για να το αυξήσετε. Θα είστε εύστοχοι θα έχετε διαύγεια και οι κινήσεις σας θα είναι αποδοτικές. Οι επαφές που θα κάνετε θα βοηθήσουν προς αυτή την κατεύθυνση. Προσέξτε όμως την υπεραισιοδοξία που θα έχετε από την επιτυχία η οποία είναι σίγουρη. Μην κάνετε σπατάλες γιατί μπορεί να μην σας μείνει τίποτα από το αυξημένο εισόδημα που θα δημιουργήσετε.

2ο δεκαήμερο

Το τελευταίο διάστημα είστε λίγο μπερδεμένοι και ίσως μπερδεύετε και τους άλλους. Έχετε αλλάξει συμπεριφορά και θέλετε να προσφέρετε στους άλλους. Από την άλλη πλευρά είστε κινητικοί και γοητευτικοί. Όλοι θέλουν να είναι κοντά σας και έχετε πολλές προτάσεις. Ώς τα μέσα του μήνα οι έξοδοι και η διασκέδαση θα κυριαρχούν, γι’αυτό εκμεταλλευτείτε τις γνωριμίες και τις επαφές που θα προκύψουν γιατί ίσως να κάνετε μια σχέση. Το δεύτερο μισό του μήνα θα γίνει πιο προσωπική μια σχέση με κάποιο άτομο από τον κοινωνικό κύκλο που γνωρίσατε το προηγούμενο διάστημα. Η επικοινωνία θα βαθύνει και θα νιώσετε πως συνεννοείστε χωρίς να μιλάτε. Αυτή η εγγύτητα θα περάσει και στον ερωτικό τομέα. Θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε μοναδικές εμπειρίες με βάθος και απόλαυση. Η Αφροδίτη δουλεύει για εσάς αυτή τη περίοδο.

3ο δεκαήμερο

Τα επαγγελματικά σας βρίσκονται στο προσκήνιο αυτό το διάστημα. Έχετε μια επιθυμία να προωθήσετε την καριέρα σας και να διακριθείτε. Νιώθετε τον αέρα της επιτυχίας αλλά προσέξτε να μην γίνετε αλαζόνες. Ο Δίας σας δίνει υπέρμετρη αισιοδοξία και ίσως να έχετε τα αντίθετα αποτελέσματα. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην προβάλετε τις ικανότητες σας σαν να είναι μοναδικές. Αφήστε να αναγνωριστεί η αξία σας από το εργασιακό περιβάλλον και μην τη διαφημίζετε. Ειδικότερα από 11 ως 17 του μήνα, θα έχετε αυξημένη γοητεία τόσο στη εμφάνιση όσο και στον λόγο. Προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί σε αυτά που λέτε για να μην θεωρηθείτε φαφλατάς. Επίσης η διεκδικητικότητα σας θα είναι αυξημένη και θα νιώθετε σαν να σας ανήκουν όλα. Μετριάστε την κτητικότητα σας και μην δείξετε τουπέ, γιατί θα δημιουργηθούν έριδες που μπορεί να μπλοκάρουν την αυτοπροβολή σας. Επίσης και στο σπίτι κρατήστε χαμηλούς τόνους γιατί θα χρειαστείτε την υποστήριξη της οικογένειας το επόμενο διάστημα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 για τα 12 ζώδια
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here