Widgets Magazine

Η ενέργεια του μήνα συγκεντρώνεται αρχικά στον επαγγελματικό και παράλληλα, στον οικογενειακό τομέα. Από τη μία, προκύπτουν νέες επαγγελματικές προκλήσεις με τη Νέα Σελήνη να λαμβάνει χώρα στον φυσικό 10ο οίκο σας, από την άλλη, καλείστε να αντιμετωπίσετε θέματα που σχετίζονται με τον χώρο διαμονής σας, τους οικείους σας και τους γονείς σας. Έχει λοιπόν τις εντάσεις του ο μήνας, έχει όμως και επιβοηθητική διάθεση παράλληλα, ώστε να γίνει πιο ανεκτό το βάρος που κουβαλάτε εδώ και καιρό, με τους Κρόνο και Πλούτωνα να προβάλλουν απαιτήσεις. Προσοχή χρειάζεται η ενεργοποίηση της έκλειψης του Ιανουαρίου από την Νέα Σελήνη του μήνα.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Για όσους έχετε γεννηθεί τις 2 -3 πρώτες μέρες του ζωδίου, τα πράγματα είναι αρκετά καλά. Ο Ουρανός θα φροντίσει ώστε να ανανεώσετε τις φιλικές σας σχέσεις, να σας εντάξει σε ενδιαφέρουσες ομάδες ανθρώπων αν είναι κάτι που επιθυμείτε, αλλά το σημαντικότερο: Νέοι στόχοι και σχέδια έρχονται να πάρουν θέση στη ζωή σας. Η Αφροδίτη τις πρώτες μέρες του μήνα βοηθάει σε θέματα σπουδών , ταξίδια και στην βελτίωση της διάθεσης σας. Το τελευταίο διάστημα, έρχεστε σε επαφή με τις ανοιχτές «πληγές» σε ό,τι αφορά τον επαγγελματικό τομέα, την κοινωνική σας εικόνα και τη σχέση σας με κάποιον από τους γονείς. Τώρα, ξεκινάει ένα διάστημα που ενώ δεν είναι αρνητικό, θα σας ωθήσει να ψάξετε τη λύση σε μεγαλύτερο βάθος κι αυτό έχει ψυχολογικό κόστος. Προσοχή σε θέματα υγείας δικά σας ή του περίγυρού σας. Δεν είναι καθόλου απίθανο να γεννηθεί η ανάγκη να θελήσετε να ξεκινήσετε να προσφέρετε κάπου, με την έννοια του εθελοντισμού.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Β΄ δεκαήμερο του Καρκίνου

Είναι σαφές ότι εδώ και καιρό είναι αρκετές οι πιέσεις παντού. Σχέσεις, συνεργασίες, οικογένεια, όλα έχουν τις απαιτήσεις τους. Αρκετοί θα αναλάβετε επιπλέον ευθύνες, ενώ άλλοι θα ολοκληρώσετε καταστάσεις που «νοσούν» και θα γυρίσετε σελίδα. Δεν παύει όμως, να είναι και μία περίοδος ευκαιριών για αρκετούς, είτε επαγγελματικά, είτε προσωπικά. Μπορεί τίποτα να μην γίνεται εύκολα (ειδικά αυτή την περίοδο για όσους έχουν γεννηθεί 11 – 12 Ιουλίου ή έχουν ωροσκόπο και άλλα μαθηματικά σημεία στις 19 -20 μοίρες του Καρκίνου) αλλά αυτά που χτίζετε τώρα, όσα εμπόδια κι αν έχουν, θα δώσουν σημαντικούς καρπούς στο μέλλον. Η δυνατότητα να αποκαταστήσετε πράγματα κατά τη διάρκεια του Απριλίου είναι υπαρκτή, αλλά καλό θα είναι να αφήσετε να περάσει η πρώτη εβδομάδα του μήνα αν αυτό είναι εφικτό, διότι η ασυνεννοησία και τα μεγάλα λόγια περισσεύουν, παρά την ορθοδρόμηση του Ερμή.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Τον Απρίλιο, υποδέχεστε για πρώτη φορά τον Κρόνο στο δεκαήμερο σας, την επιρροή του οποίου θα βιώσετε περισσότερο σε πρώτη φάση, όσοι έχετε γεννηθεί 12 έως 14 Ιουλίου. Πάλι τον Απρίλιο, γυρίζει ανάδρομος κι αυτό σημαίνει ότι θα ανανεώσετε το ραντεβού μαζί του για αργότερα. Μπορεί αυτό να σας επιβαρύνει με επιπλέον ευθύνες αλλά θα ξεκαθαρίσει και πολλά στη ζωή σας. Ο Κρόνος δίνει κι ευκαιρίες, αν δουλέψουμε σωστά, με δομή, σύστημα και κυρίως, πολλή υπομονή. Πέραν του Κρόνου, δεν διανύετε εύκολες μέρες και κατά τη διάρκεια του Απριλίου θα έχετε να διαπραγματευτείτε με επαγγελματικά αλλά και οικογενειακά ζητήματα. Δεν είναι απίθανο να δείτε να ολοκληρώνεται και μία κατάσταση, κοντά στις 19/4, με έντονο τρόπο και να πάρετε την απόφαση να προχωρήσετε. Ευκαιρίες ώστε να διορθώσετε κακώς κείμενα του προηγούμενου διαστήματος (που ήταν έντονα ασαφές), θα υπάρξουν. Προσέξτε υπερβολές και επιπόλαιες συμπεριφορές που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here