Widgets Magazine

Μήνας γενεθλίων για εσάς ο Απρίλιος και σας ευχόμαστε χρόνια πολλά και όμορφα! Μήνας που χαρακτηρίζεται και με αρκετές «κρυφές» καταστάσεις, παρασκήνιο και ψυχολογικές διεργασίες επίσης… Παράλληλα, προβλέπονται επανεκκινήσεις και ανοίγματα νέων κύκλων, με την Νέα Σελήνη αλλά και την Πανσέληνο του μήνα να σας αφορούν άμεσα. Για τους περισσότερους από εσάς, η γενέθλια χρονιά που ξεκινάει τώρα, θα έχει ενδιαφέρουσες και σημαντικές αλλαγές. Ο Απρίλιος έχει πιο επικοινωνιακό χαρακτήρα και θα σας δώσει τη δυνατότητα να φέρετε εις πέρας θέματα που το τελευταίο διάστημα έμειναν πίσω.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού

Ήδη από την αρχή του μήνα, με τον Άρη να περνάει στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων και στον 3ο φυσικό σας οίκο, αρχίζει σιγά – σιγά να αποκαθίσταται η επικοινωνία και παράλληλα, να αυξάνονται οι υποχρεώσεις σε ό,τι αφορά μετακινήσεις, μαθήματα και θέματα που αφορούν αδέρφια και συγγενείς. Σταδιακά, θα προκύπτουν ευκαιρίες ώστε να λύνονται παρεξηγήσεις και να ξετυλίγεται το κουβάρι μπερδεμένων καταστάσεων. Το προηγούμενο διάστημα ήταν αρκετά περιοριστικό (έως και εκρηκτικό σε αρκετές περιπτώσεις) αλλά ο Απρίλιος φαίνεται να βοηθά ώστε τα πράγματα να μπουν ξανά σε σειρά. Ακόμα καλύτερες οι δέκα τελευταίες μέρες του Απριλίου, με την Αφροδίτη να περνά στο ζώδιο και το δεκαήμερο σας και να βελτιώνει όχι μόνο εσάς τους ίδιους και την εξωτερική σας εμφάνιση (με αποτέλεσμα να γίνεστε πιο ελκυστικοί και να έχετε… επιτυχίες) αλλά και τις σχέσεις σας με τον περίγυρο.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού

Πολλοί από τους εκπροσώπους του δεκαημέρου σας, ψάχνετε το τελευταίο διάστημα να βρείτε την άκρη ενός νήματος εξαιρετικά μπερδεμένου. Το πόσο σας έχει επηρεάσει ψυχολογικά αυτό, μόνο εσείς το γνωρίζετε. Δεν είναι ότι όλα αποκαθίστανται ως δια μαγείας τον Απρίλιο, κατά τη διάρκεια του οποίου φαίνεται να λαμβάνουν χώρα και αρκετές παρασκηνιακές κινήσεις και καταστάσεις. Φαίνεται όμως να αποφασίζετε να κάνετε μία νέα αρχή σε κάποιον τομέα, ακόμα κι αν αυτό φαίνεται δύσκολο εκ πρώτης. Από τα μέσα του μήνα και μετά ειδικά, η αυτό – έκφραση και η επικοινωνία με τους γύρω, αρχίζει να αποκαθίσταται. Χρειάζεται προσοχή όμως σε «υπόγειες» ή κρυφές καταστάσεις που μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση ή και να σας απογοητεύσουν ακόμα. Η Νέα Σελήνη του μήνα γίνεται στο ζώδιο και το δεκαήμερο σας και σηματοδοτεί τις ενάρξεις που προαναφέρθηκαν. Χρειάζεται όμως και προσοχή από όσους έχουν γεννηθεί κοντά στις 4 – 5/4, διότι ενεργοποιεί την έκλειψη της 6ης Ιανουαρίου και προμηνύει γεγονότα που δεν θα εκληφθούν ως ευχάριστα.

Ο Ιανουάριος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Κριού

Είναι σαφές ότι τις μεγαλύτερες πιέσεις τις δέχεται το δικό σας δεκαήμερο, με τους Κρόνο και Πλούτωνα να επηρεάζουν συγκεκριμένα όσους έχετε γεννηθεί 10 έως 14 Απριλίου. Όχι μόνο ο Απρίλιος, αλλά και όλη η χρονιά μέχρι και τα επόμενα γενέθλια σας, θα είναι άκρως μεταλλακτική, κάτι που ποτέ δεν εκλαμβάνεται εύκολα από τους ανθρώπους όταν συμβαίνει. Οι ίδιοι όμως, θα έχετε και την προστασία του Δία που και θα σας απελευθερώσει, και θα σας βοηθήσει να σηκώσετε τα βάρη που σας αναλογούν. Όσοι έχετε γεννηθεί από εκεί και μετά, περιμένετε την σημαντική επιρροή της Πανσελήνου του Απριλίου, στις 19/4. Φαίνεται να οδεύει προς την ολοκλήρωση του ένας κύκλος που αφορά σχέσεις και συνεργασίες, τομείς τους οποίους θα επηρεάσει η Πανσέληνος για εσάς. Οι μέρες εκείνες θα έχουν εντάσεις και αυξημένο εκνευρισμό, κάτι που θέλει προσοχή από τη πλευρά σας, μιας και είστε από εκείνους που παίρνουν εύκολα φωτιά.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here