Widgets Magazine

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου δεν έχουν την «σαφήνεια» που θα θέλατε μετά από μία μακρά περίοδο ταλαιπωρίας, λόγω την ανάδρομης πορείας του Ερμή. Σημαντικό λοιπόν το να προσέχετε πως κινείστε επικοινωνιακά, τι ακούτε και τι καταλαβαίνουν οι άλλοι. Παράλληλα, αρχίζει μία απαιτητική περίοδος για τα δύο πρώτα δεκαήμερα, με τον Άρη να έχει περάσει στο ζώδιο των Διδύμων και να δημιουργεί απαιτήσεις σε ό,τι σχετίζεται με τον επαγγελματικό αλλά και τον οικογενειακό τομέα. Focus και στα οικονομικά (δικά σας και τρίτων) αλλά και σε ό,τι αφορά το αίσθημα ασφάλειας σας.

Ο Απρίλιος του 2019 για το  Α’ δεκαήμερο της Παρθένου

Είστε οι πρώτοι που θα δεχτείτε την επιρροή του Άρη, από το ζώδιο των Διδύμων πλέον. Προβάλλονται απαιτήσεις στον επαγγελματικό χώρο, εκνευρισμοί με άτομα εξουσίας και ανωτέρους. Εκνευρισμοί και υποχρεώσεις και στο σπίτι, οπότε χρειάζεται προσοχή ώστε να μην οδηγηθείτε σε καυγάδες και ρήξεις. Μέσα σ’ όλα, καλό είναι να προσέχετε και μικρο –ατυχήματα, λοιμώξεις και ιώσεις. Καλά νέα για όσους έχετε γεννηθεί 25 – 26 Αυγούστου, με τον Ουρανό να στηρίζει ενέργειες που αφορούν σπουδές, νομικά ζητήματα, ταξίδια. Μπορείτε να κάνετε σημαντικά πράγματα με την υποστήριξη αυτή και σε άλλα επίπεδα. Για όσους έχετε γεννηθεί 30/8 έως 2/9, ισχύει το ότι οι πρώτες μέρες του μήνα είναι θετικότερες λόγω της Αφροδίτης στον 7ο φυσικό σας οίκο, που προσελκύει ανθρώπους και ευχάριστες καταστάσεις μαζί τους, αυξάνοντας την γοητεία σας.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου

Μπορεί να έληξε η ανάδρομη πορεία του Ερμή, αλλά οι πρώτες μέρες του Απριλίου συνεχίζουν να χαρακτηρίζονται από θολούρα, ασάφεια και παρεξηγήσεις. Ειδικά εσείς, πρέπει να είστε προσεκτικοί στα όσα λαμβάνετε από τους απέναντι και να βεβαιώνεστε ότι και οι ίδιοι είστε σαφείς σε όσα λέτε. Με την Αφροδίτη στον 7ο φυσικό σας οίκο, έλκεστε και έλκετε ανθρώπους αυτό το διάστημα. Προσοχή κοντά στις 10/4: Η συνάντηση της με τον Ποσειδώνα, εύκολα μπορεί να σημάνει πλάνες ή απογοητεύσεις λόγω μεγάλων προσδοκιών. Ο έρωτας βέβαια δεν γνωρίζει από όρια ή προσεκτικές κινήσεις… Απλά, κρατήστε όσο είναι δυνατόν οξυμένη την κριτική σας ικανότητα, αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 10 – 11/9. Από τα μέσα του μήνα και μετά, το σκηνικό γίνεται εκρηκτικότερο, με τον Άρη να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και να «ανάβει» τα αίματα στον επαγγελματικό τομέα και στις σχέσεις με τους οικείους σας. Προσοχή σε ατυχήματα και οξείες καταστάσεις. Η δυνατότητα να διευθετήσετε πράγματα και να κινηθείτε ουσιαστικότερα, είναι υπαρκτή.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου

Ο Δίας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του τον Απρίλιο, γεγονός εξαιρετικά σημαντικό για όσους έχουν γεννηθεί ειδικά κοντά στις 16 – 17/9 και όσους έχουν πλανήτες και μαθηματικά σημεία κοντά στην 24η μοίρα των ζωδίων του μεταβλητού Σταυρού. Και οικογενειακές αλλά και επαγγελματικές επεκτάσεις προβλέπονται, όχι μόνο τώρα αλλά και στο κοντινό μέλλον. Εύνοια σε ακίνητα και τέτοιου είδους δοσοληψίες. Θα βάλετε πολλές από τις βάσεις που θα σας δώσουν καρπούς στο μέλλον: Θεωρείστε από τους πιο ευνοημένους της εποχής, παρά την πρόσφατη ταλαιπωρία λόγω Ερμή. Θα μπορέσετε να διευθετήσετε αρκετά από εκείνα που πήγαν πίσω το προηγούμενο διάστημα. Από τις 12/4 και μετά, η Αφροδίτη ξεκινά να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο και «ανοίγει» τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά και βελτίωση των όσων ήδη έχετε. Εκείνο το οποίο θα πρέπει να προσέξετε, είναι οι παντός είδους υπερβολές που τελικά μπορεί να καταλήξουν να φέρουν σε δύσκολη θέση εσάς και τους γύρω σας, ιδιαίτερα κοντά στις 12/4.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here