Widgets Magazine

Όσοι έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας και όσοι έχετε πλανήτες στις πρώτες μοίρες του, έχετε ήδη καταλάβει ότι μεγάλες αλλαγές βρίσκονται προ των πυλών, με τον Ουρανό να σας κάνει παρέα από τώρα και για τα επόμενα χρόνια. Ο Απρίλιος πάρα ταύτα, δεν είναι αρνητικός για εσάς. Αντίθετα, με την επικοινωνία να αποκαθίσταται σταδιακά, βρίσκετε τρόπους να έρθετε κοντά  με φίλους και ομάδες ανθρώπων. Κινητοποιείται ο τομέας των οικονομικών, γεγονός που σημαίνει ότι εκεί γίνονται νέες ενάρξεις αλλά και ό,τι μπορεί να βοηθήσει την αυτοπεποίθησή σας να ανέβει.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Α’ δεκαήμερο του Ταύρου

Αν έχετε γεννηθεί από τις 20 έως τις 23 Απριλίου, θα έχετε καταλάβει ότι η εσωτερική ανησυχία που νιώθετε εδώ και καιρό, έχει αρχίσει (ή τουλάχιστον θα αρχίσει σύντομα) να εκφράζεται μέσω σημαντικών αλλαγών. Και θα είναι ριζικές. Ουσιαστικές. Ο Ουρανός σας καλεί να πάρετε φόρα και να αλλάξετε όχι μόνο εξωτερικά αλλά και εσωτερικά. Να δείτε την αλήθεια των πραγμάτων. Έτσι, σχέσεις τελειώνουν και άλλες αρχίζουν ξαφνικά, επαγγελματικοί χώροι και συνεργασίες επίσης, ακόμα και η εμφάνιση σας μπορεί ν’ αλλάξει. Το θέμα είναι ότι οι αλλαγές, δεν είναι το καλύτερο σας, όμως τώρα ήρθε η ώρα να μάθετε να μην αντιστέκεστε πλέον σε αυτές. Όσοι έχετε γεννηθεί από τις 24/4 και μετά, αν δεν έχετε πλανήτες στις πρώτες μοίρες των Σταθερών ζωδίων (Ταύρο, Λέοντα, Σκορπιό, Υδροχόο), θα περιμένετε λίγο ακόμα. Ο Απρίλιος θα ευνοήσει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφεια σας και θα βοηθήσει όλους τους εκπροσώπους του δεκαημέρου να βάλετε νέους στόχους, να κάνετε νέα αρχή. Βελτιώνονται οι φιλικές σχέσεις και ό,τι αφορά ομάδες. Αυξάνονται οι οικονομικές απαιτήσεις και τα έξοδα.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου

Παρά το ότι και ο Ερμής, και η Αφροδίτη, και ο Ποσειδώνας βρίσκονται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Ιχθύων, οι πρώτες δέκα μέρες του μήνα περίπου, είναι σε γενικό επίπεδο «επικίνδυνες» σε ό,τι αφορά την ευπιστία, τις προσδοκίες και τα μεγάλα λόγια που μπορεί να ειπωθούν. Τα παραπάνω για εσάς σχετίζονται με τον φιλικό σας τομέα αλλά και τις ομάδες ανθρώπων στις οποίες μπορεί να συμμετέχετε. Κυρίως όμως, τους στόχους σας. Οι τελευταίοι, καλό είναι να έχουν πραγματιστικές βάσεις και να μην ξεφεύγουν από τις δυνατότητες σας, ώστε να μην αντιμετωπίσετε απογοητεύσεις αργότερα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, αυξάνονται και οι οικονομικές υποχρεώσεις άρα και τα έξοδα. Ειδικά όμως προς το τέλος του μήνα, προσοχή ακόμα περισσότερο, για να αποφύγετε εξαπατήσεις ή υλικές απώλειες. Η Νέα Σελήνη στις 5/4, σας ζητά να «αφουγκραστείτε» καλύτερα τα θέλω σας καταρχάς. Πολλές οι ψυχολογικές διεργασίες αλλά και το παρασκήνιο. Προσοχή σε θέματα υγείας δικά σας ή των οικείων σας.

Ο Απρίλιος του 2019 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου

Το πόσο σημαντική είναι η περίοδος που διανύετε (και θα διανύετε για αρκετό καιρό), μπορεί να μην είναι εμφανές τώρα και να βιώνετε ανακατατάξεις και αλλαγές που σας δυσκολεύουν. Αργότερα θα το καταλάβετε. Χτίζετε σημαντικά πράγματα. Σε αυτό το πνεύμα θα κινηθεί και ο Απρίλιος, είτε σε ό,τι αφορά νέους στόχους, είτε φιλικές ή διαπροσωπικές σχέσεις αλλά και σύνολα ανθρώπων, σημαντικά για εσάς. Κοντά στα μέσα του μήνα χρειάζεται λίγη προσοχή ώστε να μην σας βλάψουν οι υπερβολές που θα «ευνοούνται» εκείνη την περίοδο, ακόμα και διατροφικά, μιας και είναι μέρες με τάση προς τις απολαύσεις παντός είδους, σε υπερβολικό βαθμό. Κατά τ’ άλλα, ο Απρίλιος δεν είναι αρνητικός για εσάς, αντίθετα, μπορεί να επιφυλάσσει και αρκετές ευκαιρίες. Κοντά στις 19 του μήνα, πιο έντονη η καθημερινότητα, της οποίας τα γεγονότα μπορεί να σας επηρεάσουν ψυχολογικά. Καλό θα ήταν την ίδια περίοδο, να είστε λίγο πιο προσεκτικοί και σε ό,τι αφορά τα θέματα υγείας σας αλλά και τις εντάσεις στον χώρο εργασίας.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here