Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Έχετε αρχίσει να βιώνετε ανατροπές και απότομες αλλαγές που σας έρχονται ουρανοκατέβατες σε θέματα σπιτιού και οικογένειας. Έχει δημιουργηθεί απόσταση ανάμεσα σε εσάς και τους οικείους σας και τώρα βλέπετε τα αποτελέσματα με μορφή διάσπασης και ρήξης. Το θέμα είναι πως εσείς δεν το έχετε συνειδητοποιήσει ακόμα και ενώ συχνά έχετε θετική διάθεση προσφοράς και συγκατάβασης, αυτό προσανατολίζεται προς άλλες κατευθύνσεις και όχι προς την οικογένεια σας που το έχει ανάγκη. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είστε επικοινωνιακοί και με διάθεση προσφοράς και αγάπης. Η τάση σας όμως είναι, αυτό να το διοχετεύσετε σε νέες γνωριμίες και παρέες. Αυτές μπορεί να σας φανούν χρήσιμες για το μέλλον σε επαγγελματικά και κοινωνικά θέματα. Η πραγματική ανάγκη όμως είναι να ασχοληθείτε με την οικογένεια σας. Αν δεν προλάβετε τις καταστάσεις, μπορεί να βρεθείτε «έκπτωτοι», η ακόμα και απομακρυσμένοι από τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

2ο δεκαήμερο

Το μήνυμα που σας περνάει η ζωή αυτό το διάστημα έχει να κάνει με τις αξίες. Υλικές και ηθικές αξίες και η στάση σας απέναντι τους. Σας έρχονται ευκαιρίες για να βγάλετε περισσότερα χρήματα. Από την άλλη πλευρά σας δίνονται και εναύσματα να αναβαθμίσετε τις ηθικές σας αξίες. Μην σταθείτε μόνο στα υλικά γιατί μπορεί να παραπλανηθείτε και τελικά να έχετε απώλειες αντί για κέρδος. Από τις 5 ως τις 15 του μήνα προσέξτε σπατάλες που μπορεί  να οφείλονται σε υπεραισιοδοξία από το εισόδημα σας που αυξάνει. Μετά τα μισά του μήνα θα έχετε πολλές ευκαιρίες διασκέδασης και πολλές νέες γνωριμίες, πράγμα που θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, τόσο όμως που μπορεί να γίνετε αλαζονικοί. Προσέξτε την συμπεριφορά σας για να μην γίνετε προκλητικοί. Θα νιώθετε πως έχετε σε όλα δίκιο και πως δεν έχετε ανάγκη κανέναν. Μαζευτείτε, γιατί ο Ουρανός καραδοκεί και οι ανατροπές είναι πιο σκληρές με τους αλαζόνες.

3ο δεκαήμερο

Οι φιλίες και η κοινωνική σας ζωή έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο. Θα έχετε πολλές επαφές με κοινωνικές ομάδες ενώ θα απολαμβάνετε αποδοχή και θαυμασμό. Είναι πιθανό να ενταχθείτε σε μια νέα ομάδα προσφοράς. Αν κάποιοι σκέφτεστε να ασχοληθείτε με την πολιτική, αυτή είναι ευνοική περίοδος. Επίσης οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν. Έχετε διαύγεια και ιδέες που θα σας αυξήσουν το εισόδημα. Μπορεί να κάνετε μια εμπορική συμφωνία που θα έχει επιτυχία και θα σας αναβαθμίσει οικονομικά. Προσέξτε το δεύτερο δεκαήμερο για σπατάλες. Η καλυτέρευση των οικονομικών σας μπορεί να σας κάνει υπεραισιόδοξους και να κάνετε πολλά έξοδα. Κρατείστε τις νέες επαφές που έρχονται και θα σας φανούν χρήσιμες, ξεκινήστε τις δραστηριότητες που βλέπετε πως αποτελούν ευκαιρία, αλλά δείξτε αυτοσυγκράτηση μέχρι τα αποτελέσματα να είναι σίγουρα.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 – Αιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019 – Iχθύες
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here