Widgets Magazine

Είναι αλήθεια είναι ότι εν καιρώ κρίσης ,είστε αν μη τι άλλο οι επαρκώς οργανωμένοι και άκρως υποψιασμένοι. Τα καλά νέα είναι ότι από εδώ και στο εξής, έχετε να κουβαλίσετε ένα φορτίο λιγότερο, εκείνο του Κρόνου, ένα φορτίο που σας έφερε αντιμέτωπους με πολλά μαθήματα και δυσβάσταχτες ευθύνες από τον Δεκέμβριο του 2017. Κύρια μέριμνα σας, εκτός των άλλων για τον μήνα του Απριλίου, είναι να αξιοποιήσετε τυχόν μετακινήσεις και επικοινωνίες που θα έχετε καθ’όλη τη διάρκεια, οι οποίες το πιο πιθανό είναι να έχουν επαγγελματική φύση.

Α’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Έχοντας βιώσει αρκετές εντάσεις και φιλονικίες αλλά και ερωτικές εξελίξεις το προηγούμενο διάστημα, τώρα επιτέλους αλλάζετε κεφάλαιο και στρέφετε τα φώτα στα θέματα της καθημερινότητάς σας. Από τις 4 Απριλίου και έως τα μέσα του μήνα, οι μέρες είναι ιδιαίτερα κατάλληλες για να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και να τεθούν οι βάσεις για τη βελτίωση της υγείας και της φυσικής σας κατάστασης. Κατά το ίδιο διάστημα, ευνοούνται εργασιακά πλάνα και επαφές με συναδέλφους. Από εδώ και στο εξής, τα βάρη και οι ευθύνες μεταφέρονται στα κεκτημένα και τις αξίες σας, με άλλα λόγια ο Κρόνος θα σας φέρει αντιμέτωπους με ό,τι δεν αποκτήθηκε ηθικά ή ό,τι δεν εκτιμήθηκε ανάλογα. Στις 7 Απριλίου είναι πιθανό να οδηγηθείτε σε σπατάλες τις οποίες αργότερα θα μετανιώσετε ή ακόμα και να προκύψουν έκτακτα έξοδα, με ιδιαίτερη προσοχή από τους γεννημένους 25-27 Δεκεμβρίου. Τα ερωτικά ή ακόμα και τα θέματα που αφορούν σε παιδιά, συνεχίζουν να μην λείπουν από το μενού του μήνα, αφού κάτι νέο ξεκινά με τη Νέα Σελήνη στις 23 Απριλίου, ενώ στη συνέχεια τροφοδοτούνται με απρόβλεπτες εξελίξεις γύρω στις 26/4. Πιθανή είναι και κάποια απογοήτευση, πάγωμα ή ανατροπή σε θέματα επικοινωνίας, νεαρών ατόμων ή σπουδών, κοντά στις 28 και 30 Απριλίου, με κύριους ενδιαφερόμενους όσους έχουν πλανήτες, Ωροσκόπο ή Μεσουράνημα γύρω στην 1η και 6η μοίρα του Αιγόκερω.

Β’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Υποδέχεστε τον Απρίλιο ένω έχετε ανακάμψει εμφανώς και βρίσκοντας ξανά τους παλιούς σας ρυθμούς. Οι πρώτες μέρες του μήνα αποτελούν μια κατάλληλη περίοδο για να ασχοληθείτε με παιδιά, να ανταλλάξετε απόψεις και να παρουσιάσετε φρέσκες ιδέες στον περίγυρρό σας. Δώστε μονάχα προσοχή στις 3/4 όσοι είστε γεννημένοι 8-10 Ιανουαρίου, διότι σε οτιδήποτε αφορά εκτός τέχνης, είναι πολύ πιθανό να κρύβει εξαπατήσεις ή ακυρώσεις. Κατά τις 8 Απριλίου, κάποιες επαγγελματικές υποχρεώσεις ολοκληρώνονται ενώ μετά τις 14 του μήνα, πιθανόν να προκύπτουν διάφορα εξοδα τα οποία και θα αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς, το σίγουρο είναι όμως ότι θα βρείτε τη λύση για να αποφύγετε οικονομικές “διαρροές”. Από την άλλη, μετά τις 16/4, η καθημερινότητα αποκτά μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Οι επαφές σας λοιπόν θα είναι πολύ πιο ευχάριστες, ενώ θα έχετε κίνητρο να βελτιώσετε τις διατροφικές σας συνήθειες και όρεξη να ασκηθείτε σωματικά. Πολύ πιθανό είναι να δουλέψετε και μέσα από το σπίτι ή γενικότερα να έχετε κάποια επιτυχημένη εφαρμογή σχεδίου στις 18 και 19 Απριλίου.

Γ’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Εσείς αγαπημένα Κρόνια παιδιά, συνεχίζετε να είστε οι πρωταγωνιστές σε σύγκριση με τους Αιγόκερους των άλλων δεκαημέρων, γιατί αφενός ο Δίας συνεχίζει την διεύλεσή του από τις δικές σας μοίρες και σας δίνει ευκαιρίες σε προσωπικό επίπεδο-αν και φειδωλές, ενώ αφετέρου είστε εκείνοι που ξεφορτώνεστε τις βαρειές ευθύνες του Κρόνου από πάνω σας (ακόμα και προσωρινά, εφόσον πρόκειται να επιστρέψει σε αναδρομή). Συνεχίζεται έως τις 3/4 με ερωτικό ενδιαφέρον ή φροντίζοντας τα παιδιά σας, ήδη από τον προηγούμενο μήνα, ενώ ακόμα και με λίγες δόσεις αισιοδοξίας ομορφαίνουν πολύ οι ημέρες σας. Πιθανές είναι οι επαγγελματικές μετακινήσεις ή επαφές με άτομα μικρότερης ηλικίας, από τις 4 έως τις 10 Απριλίου, με ευνοϊκές ημερομηνίες 7 και 8/4, ειδικότερα εάν επιθυμείτε να παρουσιάσετε ιδέες και να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις. Αντιθέτως, μετά τις 22/4 δώστε προσοχή σε οποιαδήποτε μορφή επικοινωνίας με άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος, μιας και ο λόγος θα γίνει ιδιαίτερα κοφτερός και πολλές παρεξηγήσεις θα πυροδοτηθούν άνευ λόγου στις 25 και 26 Απριλίου. Από τις 28/4 διάφορα έξοδα, πολύ πιθανόν και αναπάντεχα, θα σας απασχολήσουν και θα σας αγχώσουν, απαιτώντας από εσάς περισσότερη δράση στους αντίστοιχους τομείς.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here