Widgets Magazine

Ωκεάνια παιδιά του Ποσειδώνα είναι γεγονός ότι περνάτε ένα διάστημα αρκετά εύκολο έως τώρα, με μοναδική εξαίρεση όσους επηρεάζει ο κυβερνήτης πλανήτης σας και σας θολώνει τα νερά με έρωτες, εξιδανικεύσεις ή απογοητεύσεις. Έως τώρα οι δοκιμασίες προέρχονται από θέματα που προκύπτουν με φίλους σας, αφού έχουν γίνει μεγάλες αλλαγές και φιλίες κρίθηκαν σοβαρά. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα θα νιώθετε αυξημενη εσωτερική ένταση, χωρίς να μπορείτε να το δικαιολογήσετε, όμως θυμηθείτε πως αυτό, όπως και τόσα άλλα, είναι παροδικό. Το καταπληκτικό είναι ότι ανάμεσα σε τόσους ανθρώπους που δυσφορούν σε περίοδο κρίσης και να απομονωθούν, εσείς νιώθετε σαν στο σπίτι σας, αφού η “απομόνωση” αποτελεί την δεύτερη φύση σας!

Α’ δεκαήμερο Ιχθύων

Την προηγούμενη περίοδο σας παρουσιάστηκαν ευχάριστες ευκαιρίες, αλλά πλέον οι κατάστασεις έχουν αλλάξει και καλείστε να προσαρμοστείτε όσο αυτό είναι δυνατό. Από τις 4/4 έως τις 15/4 απολαμβάνετε τις ήρεμες στιγμές μέσα στο σπίτι ενώ στη συνέχεια νιώθετε περισσότερη μοναξιά παρά ανάγκη για απομόνωση. Πιθανό να σοκαριστείτε από κακόβουλα λόγια που θα ειπωθούν γύρω στις 7 Απριλίου και θα επηρεάσει τους γεννημένους 23-25 Φεβρουαρίου. Προσπαθείτε συνεχώς να προσαρμοστείτε, και αυτό πιθανό να βοηθηθεί από τη Νέα Σελήνη στις 23/4 η οποία φωτίζει τον δρόμο σας με κάποια ευκαιρία σπουδών, ταξιδιού ακόμα και αγορά κάποιου μεταφορικού μέσου, με προσοχή στις απρόσμενες παρεκκλήσεις των σχεδίων σας γύρω από τις 28 και 30 Απριλίου.

Β’ δεκαήμερο Ιχθύων

Είστε εκείνοι οι οποίοι έχετε ταλαιπωρηθεί από ακυρώσεις και εξαπατήσεις όσο κανένας, το επιβοηθητικό είναι βέβαια ότι τον Απρίλιο ο Ποσειδώνας, ο υπεύθυνος για τα παραπάνω, απομακρύνεται σιγά σιγά από το δεκαήμερό σας και πιθανόν το τοπίο για πολλούς από εσάς να γίνεται πιο ξεκάθαρο ή τουλάχιστον αξιοπρεπές. Διανύετε έως τις 4 Απριλίου ένα διάστημα κατά το οποίο γίνεστε υπερβολικά εκφραστικοί, με αποτέλεσμα να μετανιώσετε αργότερα για ό,τι περίσσιο είπατε σε λάθος άτομα. Ιδιαίτερα προσεκτικοί ωφείλετε να είστε εσείς που έχετε γεννηθεί 8-10 Μαρτίου. Η Πανσέληνος της 8ης Απριλίου αναμένεται να σας φέρει κάποια έσοδα ή γενικότερα τακτοποίηση οικονομικών σε εσάς με γενέθλια 7-9 Μαρτίου, ενώ θα νιώθετε ήδη εσωτερική ένταση από τις 14/4. Με υποστηρικτικό κλίμα στις 18-19 Απριλίου, είναι πολύ πιθανό να επικοινωνήσετε αποτελεσματικά με άτομα προς αύξηση των εσόδων σας.

Γ’ δεκαήμερο Ιχθύων

Έως τώρα είσαστε από τους πλέον ευνοημένους του ζωδιακού, για τον λόγο αυτό κρατήστε την ευγνωμοσύνη σας και προσπαθείστε να δουλέψετε τα σχέδιά σας , πριν περιέλθετε στο θολερό πέπλο του Ποσειδώνα. Εάν επιθυμείτε να δουλέψετε συμφωνίες που αφορούν κάποια μαθήματα ή μετακινήσεις, τότε προτιμότερο είναι να το κάνετε έως τις 3 Απριλίου για να μπορέσετε από τις 4-10 Απριλίου να τρέξετε τα σχέδιά σας. Πρόκειται για μια εβδομάδα κατά την οποία μπορείτε να δουλέψετε με άτομα μικρότερης ηλικίας και οι ιδέες σας να αυξηθούν μαζί με την εκφραστικότητά σας .Ιδιαίτερα δημιουργικές παρουσιάζονται οι συνδιαλλαγές σας με φιλικά πρόσωπα και ευκαιρίες λαμβάνουν χώρα κατά τις 7-8 Απριλίου. Το κλίμα αλλάζει από τις 22/4 και μετά, αφού οι επικοινωνίες θα δυσκολέψουν με εμπόδια, παγίδες και υπερβολές κατά τις 25 και 26 Απριλίου. Τι τελευταίες μέρες του μήνα, και συγκεκριμένα μετά τις τις 28/4 πιθανόν να νιώθετε μεγάλη εσωτερική ένταση και αναστάτωση χωρίς εμφανή λόγο, κάντε λοιπόν υπομονή και κρατείστε το κουράγιο και την ενέργειά σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here