Widgets Magazine
Ο Κρόνος αποχώρησε προσωρινά από το ζώδιο του Αιγόκερω και αυτό θα σας κάνει να νιώσετε απαλλαγμένοι από κάποια βάρη. Δεν αλλάζουν όλα από τη μία μέρα στην άλλη φυσικά και ο Απρίλιος θα έχει αρκετά tests να περάσετε. Αναμένεται μία Πανσέληνος της οποίας η επιρροή είναι μεταλλακτική για πολλούς από εσάς και θα φέρει στο φως καταστάσεις που σχετίζονται με τον εργασιακό χώρο και με ανωτέρους σας αλλά και την οικογένεια ή τα ακίνητα. Κάποιοι θα απασχοληθούν με ζητήματα γονέων.
O Απρίλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Οι αστρολογικές επιρροές στην αρχή του μήνα, δείχνουν ότι προκύπτουν κάποια θέματα σε σχέση με τα οικονομικά σας ή τα οικονομικά του συντρόφου ή για κάποιους τα ζητήματα είναι κληρονομικής φύσεως. Οι πρώτες μέρες του μήνα, εκτός από τον πρακτικό εγκλωβισμό φέρνουν και κάποιον ψυχολογικό, αναγκάζοντάς σας να δείτε με κάποιο τρόπο τι είναι εκείνο που μπλοκάρει την αίσθηση ασφάλειας που λαμβάνετε από τους άλλους, σε οικονομικό, ψυχολογικό, συναισθηματικό ή και σεξουαλικό επίπεδο. Αρκετοί από εσάς το ξεκαθαρίζετε, άλλοι πάλι μπλέκεστε σε κάποιου είδους ερωτικό  παρασκήνιο, κάτι που χρειάζεται προσοχή διότι δεν είναι απίθανο στην πορεία να αντιμετωπίσετε δίλημμα. Από το πρώτο δεκαήμερο του Απριλίου και μετά, οι επικοινωνιακές ανάγκες που αφορούν τον χώρο εργασίας αυξάνονται και αναζητούνται λύσεις. Δεν θα σας είναι ευχάριστη πάντα, αντίθετα ίσως δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα με εντολές και απαιτήσεις που μπορεί να ακουστούν εγωιστικές ή παρορμητικές αλλά θα βρείτε τρόπους να ανταπεξέλθετε. Με την Νέα Σελήνη στις 23/4, γίνεται επαναπροσδιορισμός μελλοντικών στόχων και σχεδίων, ατομικών ή που αφορούν κάποια ομάδα, και δεν είναι καθόλου απίθανο να ξεκινήσει με κάποιο τρόπο μία φιλία ακόμα και διαδικτυακή ή να αλλάξει μορφή κάποια ήδη υπάρχουσα.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Το πρώτο τουλάχιστον δεκαήμερο του μήνα, επιφυλάσσει εντάσεις. Η Πανσέληνος της 8ης Απριλίου έρχεται σε μία δύσκολη εποχή, κατά τη διάρκεια της οποίας δοκιμαζόμαστε όλοι. Ανήκετε στους άμεσα επηρεαζόμενους και έτσι θα δείτε να βγαίνουν στην επιφάνεια επαγγελματικά και οικογενειακά ζητήματα, μέσω κάποιας κρίσης, που σας θέλουν προσεκτικούς σε ότι αφορά τη διαχείριση τους. Οι Πανσέληνοι φέρουν μαζί τους το στοιχείο της έντασης, ακόμα  και της διάσπασης, οπότε η αυτοσυγκράτηση σας θα παίξει ρόλο. Φυσικά, κανείς δεν λέει πως πρέπει να μην αντιδράτε, απλά προσέξτε την διαχείριση των καταστάσεων. Για αρκετούς, παρά τις δυσκολίες, ο Απρίλιος θα αποδειχθεί και αρκετά ερωτικός, ειδικά από τα μέσα του κι έπειτα. Μόνο που ο ερωτισμός αυτή τη φορά ίσως έχει κάποιο κρυφό ή απαγορευμένο χαρακτήρα, ή, παραμένει πλατωνικός. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Απριλίου είναι πιο “ζωντανό” με κάποιο τρόπο. Με τον Ερμή από τον Κριό να επηρεάζει το δεκαήμερό σας, υπάρχουν αυξημένες επικοινωνιακές ανάγκες και κινητικότητα στον τομέα της καριέρας. Οι συζητήσεις με τους ανωτέρους σας μπορεί να είναι εκνευριστικές και να νιώσετε ότι οι γύρω σας λειτουργούν εγωιστικά ή με απότομο τρόπο. Υποστηρίζονται όσα αφορούν την πνευματική σας ανάπτυξη.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου
Με τον Κρόνο να έχει απομακρυνθεί έστω και προσωρινά, θα νιώσετε με κάποιο τρόπο ένα μεγάλο κομμάτι βάρους να φεύγει από τις πλάτες σας, παρά τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε ως σύνολο. Παράλληλα, φαίνεται πως οι σχέσεις και οι συνεργασίες μπαίνουν σε άλλη βάση, για λόγους που εσείς γνωρίζετε  και ειδικά αν έχετε γεννηθεί από τις 16 έως τις 19 Ιουλίου. Πολλούς από εσάς, οι μέρες που διανύουμε σας έκαναν να δείτε και να σκεφτείτε πολλά. Έτσι, αρκετοί θα θελήσετε να απελευθερωθείτε από σχέσεις, συνεργασίες και ανθρώπους ενώ άλλοι θα δεχτείτε προκλήσεις επαγγελματικές και ερωτικές από νέα πρόσωπα. Σε κάθε περίπτωση, θα προκύψει μία αίσθηση απελευθέρωσης που θα αφορά κάτι σημαντικό. Ακόμα κι αν χαθεί κάτι ή κάποιος από τη ζωή σας, θα δείτε στο μέλλον ότι ήταν υπέρ σας ό,τι συνέβη. Το ίδιο το νόημα της ζωής αλλάζει για όλους αυτό το διάστημα αλλά εσείς θα κάνετε βαθύτερες συνειδητοποιήσεις, με ουσία. Και στα δύσκολα, υπάρχει μία προστασία. Αποφύγετε μόνο να υπερδιογκώσετε τους φόβους σας, δεν έχει νόημα, ούτε σας προσφέρει κάτι, αντίθετα, σας πάει πίσω. Ίσως να μην το καταλαβαίνετε τώρα, αλλά το διάστημα είναι σημαντικό για πράγματα που θα δείτε να ανθίζουν στο μέλλον.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here