Widgets Magazine
Σας έδειξε τις διαθέσεις του πριν καν μπει ο Απρίλιος. Με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο, οι περισσότεροι λάβατε ήδη το μήνυμα που θέλει να σας δώσει: Θα αυξηθούν οι απαιτήσεις των σχέσεων με τους γύρω σας. Θα δοκιμαστούν οι βάσεις των σχέσεων σας με τους άλλους λοιπόν – είναι αρκετά γερές; Κάποιες θα περάσουν στο επόμενο στάδιο, άλλες θα λήξουν. Έχετε καιρό μπροστά σας για να δουλέψετε όσο και όπως πρέπει. Παράλληλα, βελτιώνονται φιλικές σχέσεις, ευνοούνται θέματα ομάδων και μπαίνουν νέοι στόχοι για το μέλλον.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα
Η έκφραση “σαν λιοντάρι στο κλουβί”, πραγματικά σας ταιριάζει αυτό το διάστημα. Είναι τόσες πολλές οι προκλήσεις που λαμβάνετε ήδη από τα τέλη του προηγούμενου μήνα (ιδιαίτερα αν έχετε γεννηθεί τις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου σας) αλλά η δυνατότητα δράσης σας είναι μπλοκαρισμένη. Εγκαινιάστηκε μία περίοδος που δέχεστε προκλήσεις από τους άλλους αλλά όχι ευχάριστες. Επειδή το επόμενο διάστημα θα είναι αρκετά εκρηκτικό για πολλούς, έχετε υπόψιν ότι αυτό θα είναι καθοριστικό για σχέσεις και συνεργασίες. Οι άλλοι και οι ανάγκες τους θα σας δημιουργήσουν στρες και θα χρειαστεί να κρατήσετε ισορροπίες σε σχέσεις που δεν θέλετε να διακινδυνεύσουν. Επίσης, αποφύγετε την οποιαδήποτε κίνηση ή έκθεση που θα μπορούσε να σας βλάψει σωματικά και να δημιουργηθούν πληγές, σπασίματα, εμπύρετες ασθένειες. Επίσης, προσπαθήστε να αποφύγετε ζημιές κάθε είδους. Δεν είναι καθόλου απίθανο να λάβετε νέα που θα σας ξαφνιάσουν. Έχει σημασία να στρέψετε το βλέμμα προς το μέλλον τώρα και να σκεφτείτε τις κινήσεις σας που θα πρέπει να είναι σοβαρές. Υποστήριξη από φίλους και συλλογικότητες, δυνατότητα αποκατάστασης σχέσεων εκεί. Κάποιου είδους νέο επαγγελματικό ξεκίνημα, κοντά στις 23 Απριλίου.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα
Αποκαλύψεις και αρκετή πληροφορία φέρνει η Πανσέληνος στις 8 Απριλίου, μία Πανσέληνος όχι αρνητική για εσάς. Σε κάθε περίπτωση όμως, οι μέρες κοντά στην Πανσέληνο είναι έντονες, οπότε ας δώσετε προσοχή στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους γύρω σας και τις μετακινήσεις σας, αν αυτές είναι δυνατό να προκύψουν. Εκείνο που επίσης χρειάζεται προσοχή, είναι ό,τι σχετίζεται με χρήματα τρίτων ή του συντρόφου, εξαπατήσεις πάνω σε αυτά και λάθος κινήσεις τοποθέτησης χρημάτων, ειδικά στις αρχές του μήνα. Είναι προτιμότερο να εστιάσετε στην ανακάλυψη του εαυτού σας μέσω ενδοσκόπησης ή στις μεταφυσικές σας ανησυχίες εκείνες τις μέρες. Αν δεν έχετε, υπάρχει και το σεξουαλικό κομμάτι που μπορεί να γίνει αφορμή για βαθιά συναισθηματικές αποκαλύψεις. Φαίνεται όμως να βιώνετε και διλήμματα σε σχέση με την σεξουαλική σας ζωή και αυτές τις μέρες θα έχετε την ευκαιρία να τα διαπραγματευτείτε. Πιο απαιτητικός ο Απρίλιος από τα μέσα του περίπου και μετά, με τον Άρη να επηρεάζει το δεκαήμερο σας και να σας βάζει σε θέση άμυνας έναντι των άλλων, που θα είναι πιο απαιτητικοί. Αν δεν θέλετε εντάσεις και ρήξεις οριοθετηθείτε αλλά κρατήστε την ψυχραιμία σας. Την ίδια περίοδο, οι φίλοι παίζουν θετικό ρόλο και η αισιοδοξία αρχίζει να επιστρέφει σταδιακά, δημιουργώντας νέους στόχους και μελλοντικά σχέδια.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα
Υπάρχουν άγχη και φοβίες για τα εργασιακά σας θέματα και κατ’ επέκταση τα οικονομικά. Πολύ λογικό με δεδομένη τη κατάσταση που βιώνουμε. Δεν είναι και λίγο το γεγονός ότι έχει διογκωθεί ο φόβος, ιδιαίτερα για εσάς που φιλοξενείτε τον Πλούτωνα στον 6ο φυσικό σας οίκο. Ναι, θα πρέπει να συνεχίσετε να είστε προσεκτικοί (εσείς και όλοι οι υπόλοιποι) ειδικά αν έχετε γεννηθεί 16 – 17 Αυγούστου και ανησυχείτε γιατί υπάρχουν κάποια θέματα υγείας. Ευκαιρία να αλλάξετε τον τρόπο που λειτουργείτε διατροφικά και σε σχέση με το σώμα σας. Αποκαλύψεις στον εργασιακό χώρο. Από τις 4 έως τις 10 Απριλίου, σκέψεις και συζητήσεις πάνω σε οικονομικά που μπορεί να σας δημιουργήσουν διλήμματα και αμφιβολίες. Αρχίζουν παράλληλα να αποκτούν άλλο νόημα τα πράγματα και ο τρόπος που τα αντιλαμβάνεστε. Το τελευταίο σχετίζεται γενικά με την στάση και τη φιλοσοφία σας. Οι τελευταίες μέρες του μήνα, δίνουν περισσότερη ελπίδα και την αίσθηση ότι όλα θα πάνε καλύτερα.  Αν έχετε γεννηθεί κοντά στις 12 Αυγούστου, περισσότερη προσοχή και σύνεση σε οικονομικές συμφωνίες και τοποθετήσεις αυτό το διάστημα. Ίσως αρχίσετε να έχετε δεύτερες σκέψεις οι ίδιοι, για την σεξουαλική σας ζωή.  Επίσης, θα ενεργοποιηθεί σε πολλούς η ανάγκη να ασχοληθούν με πιο πνευματικά – μεταφυσικά μονοπάτια.
*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας. 

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here