Widgets Magazine
Η διέλευση της Αφροδίτης από το ζώδιο των Διδύμων, θα επαναφέρει κάποιες ισορροπίες στον επαγγελματικό τομέα για όλους (πλην εξαιρέσεων που θα αναφερθούν αναλυτικά παρακάτω) και θα δημιουργήσει εύνοια στις συναδελφικές σας σχέσεις αλλά και σε εκείνες με τους ανωτέρους σας. Παρά τον περιορισμό, η επικοινωνία σας με τους άλλους είναι ενεργή αρκεί να προσέξετε αρκετοί, τι ακούτε, τι καταλαβαίνετε και τι λέτε. Ο οικονομικός τομέας και ό,τι σας δίνει ασφάλεια θα σας απασχολήσει κατά τη διάρκεια του Απριλίου. Θυμηθείτε ότι έχετε ακόμα στήριξη…
Ο Απρίλιος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου
Εάν έχετε γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου σας (22 – 23 Αυγούστου), από τη μία πλευρά, έχετε αντιληφθεί τις απαιτήσεις και τα διλήμματα που έφερε το πέρασμα του Κρόνου στον Υδροχόο, που “στρίμωξε” αρκετά τα θέματα της καθημερινότητας, της εργασίας και της υγείας και έφερε υποχρεώσεις που δημιούργησαν ενδεχομένως και κάποιες ρήξεις στο περιβάλλον σας.  Ήρθε και ο Άρης να ολοκληρώσει: Ο Απρίλιος σας βρίσκει να έχετε συσσωρεύσει άγχος και θυμό. Από την άλλη, η Αφροδίτη για λίγες μέρες θα προσπαθήσει να επαναφέρει την αρμονία. Βελτίωση από τις 4/4 και μετά αλλά οι πιέσεις δεν σημαίνει ότι σταματούν. Παρ’ όλα αυτά, συνεχίζετε οι περισσότεροι να έχετε την υποστήριξη του Ουρανού αλλά και ελπίδες με τη Νέα Σελήνη στις 23/4 να σας ωθεί σε μεγαλύτερη εξωστρέφεια και την πίστη ότι όλα θα γίνουν όπως πρέπει, αν γίνουν με αλήθεια. Θέματα που σχετίζονται με σπουδές, εκδόσεις ή επαφές με το εξωτερικό ευνοούνται και αρκετοί θα θελήσετε να ξεκινήσετε κάτι νέο σε σχέση με την επιμόρφωση σας. Επαφές και συζητήσεις που αφορούν οικονομικές κινήσεις ή χρήματα που σχετίζονται με άλλα άτομα, μετά τις 10 Απριλίου. Διανύουμε  έτσι κι αλλιώς ένα διάστημα που μας επηρεάζει όλους ψυχολογικά και με τη σειρά σας θα δείτε να αναδεικνύονται τέτοιου είδους θέματα, πάνω στα οποία θα στοχαστείτε για να προχωρήσετε απελευθερωμένοι από βαρίδια. Το τέλος του μήνα επιφυλάσσει ξαφνικά νέα και ιδέες.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου
Με την Πανσέληνο της 8ης Απριλίου, η ενέργεια για εσάς περιστρέφεται γύρω από τα οικονομικά αλλά και γενικά με ό,τι αφορά τις ασφάλειες σας. Αυτό σημαίνει ότι διανύετε μία φάση ανασφάλειας (και δικαίως στις μέρες που ζούμε), μετράτε τι σας δίνει αξία και κυρίως, τι έχει αξία για εσάς. Είναι πιθανό να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις πάνω σε όλα αυτά και να ολοκληρωθεί ένα θέμα που σας απασχολεί το τελευταίο διάστημα. Για όσους έχετε γεννηθεί 11 έως 13 Σεπτεμβρίου, ο κίνδυνος λέγεται “Ποσειδώνας”. Οι πρώτες μέρες του μήνα, είναι επικίνδυνες για να λάβετε ψευδείς ειδήσεις ή να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις λόγω κακής συνεννόησης. Για άλλους, είναι εποχή που παλεύετε με τα βέλη του έρωτα κι εκεί δεν μπορεί να σας πει κανείς κάτι, παρά το να θυμάστε να χρησιμοποιείτε διάκριση και να μην είστε εύπιστοι σε όλα, ώστε να μην απογοητευτείτε. Μετά τις 11 του μήνα, εστιάζετε στα έσοδα από άλλους και κάνετε σκέψεις πάνω σε αυτά ενώ φαίνεται να σας απασχολεί και το κομμάτι της σεξουαλικής σας ζωής με κάποιο τρόπο. Τα τελευταία, είναι άμεσα συνδεδεμένα με την ψυχολογία σας και θα χρειαστεί να δώσετε ενέργεια ώστε να ψάξετε σε μεγαλύτερο βάθος και να εξάγετε συμπεράσματα για εσάς και τη σχέση σας με τους άλλους. Υπάρχει αναγκαστική εσωστρέφεια αυτό το διάστημα. Δείτε την σαν ευκαιρία να τελειώνετε με κάποια από εκείνα που σας βαραίνουν ώστε να βγείτε ουσιαστικά απελευθερωμένοι από αυτά.
Ο Απρίλιος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου
Πολύ καλύτερα τα πράγματα για εσάς, παρά το περιοριστικό διάστημα που βιώνουμε. Πριν βιαστείτε να σκεφτείτε ότι τίποτα δεν μπορεί να είναι καλό υπό αυτές τις συνθήκες, λάβετε υπόψιν σας ότι ο Δίας από τον Αιγόκερω συνεχίζει να παρέχει προστασία σε εσάς και τα παιδιά σας. Ιδιαίτερα για όσους έχετε γεννηθεί 16 έως 19 Σεπτεμβρίου περίπου, επιφυλάσσει και κάποιους είδους δώρα. Το ποια θα είναι αυτά, εξαρτάται από το προσωπικό σας ωροσκόπιο, σίγουρα όμως ευνοούνται θέματα αναπαραγωγής, παιδιών, δημιουργικότητας και (ναι), έρωτα. Περισσότερο επικοινωνιακό (ακόμα και μετ’ εμποδίων) το διάστημα από 4 έως και 11 Απριλίου. Θα χρειαστεί βέβαια να μικρύνετε το… καλάθι σας, εφόσον ο Ερμής στο ζώδιο των Ιχθύων δεν περιγράφει την σαφήνεια και την διαύγεια που θα επιθυμούσατε να υπάρχει με τους απέναντι σας. Αντίθετα, οι τελευταίες μέρες του μήνα, μπορεί να είναι πολύ ερωτικές και όχι μόνο επικοινωνιακά. Μπορεί να υποστηρίζεστε σε γενικές γραμμές τον τελευταίο χρόνο αλλά είχατε δίκιο αν νιώθατε πώς δεν χαιρόσασταν ιδιαίτερα και πως το παιδί μέσα σας καταπιέστηκε. Θα κάνετε όμως ένα μεγάλο διάλειμμα από την κατάσταση αυτή και παρά τις κοινωνικές αντιξοότητες, εσείς θα βρείτε λόγους να χαρείτε. Ίσως μέσα από όλο αυτό άλλωστε, οι λόγοι που θα μας κάνουν να χαιρόμαστε στο άμεσο μέλλον, να είναι πολύ διαφορετικοί και να αφορούν τα απλά και αυτονόητα που φροντίσαμε να ξεχάσουμε μέσα στην αγωνία μας να κερδίσουμε τα πολλά.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here