Widgets Magazine

Είστε αναμφισβήτητα εκείνοι οι οποίοι αντιλαμβάνεστε όλο και περισσότερο τις αλλαγές, αφού κάθε μήνας που περνάει σας φέρνει και από μια αλλαγή-ανατροπή. Εσείς αγαπημένοι Σκορπιοί που αναγεννάστε μέσα από τις ίδιες σας τις στάχτες και σε περιόδους κρίσεων είστε εκείνοι που τολμούν, μάχονται και νικούν, διανύετε το μεταβατικό στάδιο προς την αλήθεια. Την δική σας αλήθεια και εκείνη που σας συνδέει με τους άλλους. Τα οικονομικά σας σημειώνουν ανοδική πορεία για τους περισσότερους από εσάς και οι σχέσεις σας τραβούν πολλή από την προσοχή σας, με ξεκινήματα αλλά και διάφορες ανατροπές!

Α’ δεκαήμερο Σκορπιού

Και ενώ μέχρι πρότινος, στον χορό των ανατροπών είχατε ως παρτενέρ μόνο τον Ουρανό, πριν λίγες μέρες υποδεχτήκατε και τον Κρόνο, δίνοντας έναν ισχυρό σχηματισμό-τόνο σε όλα όσα αφορόυν τις προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες σας. Ναι, καλά διαισθάνεστε, η αλήθεια και η τιμιότητα αποτελούν τους φωτεινούς σηματοδότες προς την προσωπική σας βελτίωση και εσωτερική ανάπτυξη. Κάποια ευχάριστη αλλαγή, ακόμα και υλοποίηση παρουσιάζεται γύρω στις 4/4 για εσάς τους γεννημένους την πρώτη μέρα του ζωδίου, όμως λίγες μέρες αργότερα οι γεννημένοι 27-29/10, θυμηθείτε ότι δεν αξίζει μια έκρηξη ή ένα πείσμα να ακυρώσει όλα όσα χτίζετε ως τώρα και να λυθούν σχέσεις μεταξύ συντρόφων, συνεργατών ή οικογένειας. Ολόκληρος ο Απρίλιος αποτελεί για εσάς έναν μήνα γεμάτο αναταράξεις εφόσον οι περισσότερο ευερέθιστοι του πρώτου δεκαημέρου, οι οποίοι έχετε γενέθλια 23-24/10 είναι πολύ πιθανόν να αναμειχθείτε σε εντάσεις, καβγάδες και παρεξηγήσεις που θα φέρουν τα πάνω κάτω σε ό,τι μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένο. Μετά τις 23/4, ευκαιρίες νέων συνεργασιών ή σχέσεων δεν λείπουν για τους γεννημένους 25-27/10, οι οποίες πιο πιθανό είναι να έρθουν απρόσμενα ή να είναι εκείνες οι οποίες αναμένατε λιγότερο. Γύρω στις 26/4 θα ήταν περισσότερο επιβοηθητικό για εσάς να ακολουθήσετε τη ροή των ανατρεπτικών εξελίξεων και κυρίως αποφύγετε να ζητήσετε ή να συζητήσετε γύρω στις 28/4 αφού το πιθανότερο είναι να λάβετε αρνητική απάντηση, ενώ στις 30/4 λεκτικές προκλήσεις ίσως πυροδοτήσουν τις σχέσεις σας.

Β’ δεκαήμερο Σκορπιού

Ο Απρίλιος σας βρίσκει με έντονα ρομαντική, καλλιτεχνική και δημιουργική διάθεση και επικοινωνία, να προετοιμάζεστε για τις επερχόμενες ριζικές αλλαγές. Η πρώτη εβδομάδα είναι γεμάτη έμπνευση αλλά και θολούρα αφού όσοι δεν είστε καλλιτέχνες, το πιθανότερο είναι να βρεθείτε σε ένα περιβάλλον μειωμένης ορατότητας και η ερωτική διάθεση που έχετε να συμπεριλαμβάνει εξιδανίκευση ή ακύρωση μετέπειτα, με μεγαλύτερη προσοχή για τους γεννημένους 11-12 Νοεμβρίου. Η Πανσέληνος της 8ης Απριλίου σας φέρνει αντιμέτωπους με κάποια εξέλιξη που αφορά σε παιδιά ή ερωτική σχέση, ενώ από τις 14/4 οι εντάσεις μέσα στο σπίτι σας θα αυξηθούν γι αυτό έχετε κατά νου ότι είναι συνετότερο να μείνετε έξω από κάθε εχθρική ατμόσφαιρα, είτε αυτή έρχεται από το οικογενειακό, είτε από κάποιον προϊστάμενό σας. Από το δεύτερο μισό του μήνα, διευθετείτε τυχόν εκκρεμότητες αφού θα δείτε τα οικονομικά σας να αυξάνονται από κάποια πηγή εσόδων. Εν συνεχεία, σε ό,τι έχει άμεση σχέση με την καθημερινότητα και την εργασία, οι επικοινωνιακές σας σχέσεις και οι ιδέες σας γίνονται το μέσο προς την ανάπτυξη των σχεδίων σας γύρω στις 18-19 Απριλίου. Αυτή η περίοδος αποτελεί τον πρόλογο για τις μεγάλες αλλαγές που έρχονται, για αυτό θημηθείτε πως ό,τι χτίζετε τώρα με δομή και ουσία θα είναι εκείνο που θα αποτελέσει το καταφύγιό σας αργότερα.

Γ’ δεκαήμερο Σκορπιού

Οι πρώτες μέρες του Απριλίου χρωματίζονται από κέφι, φλέρτ και ευχάριστη ατμόσφαιρα γενικότερα, αφού οι ευεργέτες πλανήτες στέκονται στο πλευρό σας. Οι σχέσεις σας παίρνουν την κατεύθυνση που θέλετε, ενώ βρίσκετε τρόπους να περνάτε όμορφες στιγμές με αγαπημένα προσωπα. Η εύνοια σε θέματα σπουδών, μετακινήσεων και διδασκαλίας γενικότερα έχει ήδη αρχίσει για εσάς ενώ η έμπνευση και ο καλλιτεχνικός σας λόγος θα σας πάνε ένα βήμα πιο μπροστά. Ιδιαίτερα έως τις 22 Απριλίου το φλερτ και το παιχνίδι σας ανεβάζουν την αυτοπεποίθηση, ενω παράλληλα είναι ιδανικές μέρες να αφιερώσετε χρόνο, να επικοινωνήσετε και να εκφραστείτε συναισθηματικά με τα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο. Πιθανές προστριβές ή παρεξηγήσεις να δυσκολέψουν την καθημερινότητά σας και να ανατρέψουν το πρόγραμμα σας είτε από διάθεση επιβολής ή συκοφαντία, είτε από υποσχέσεις χωρίς βάση οι οποίες δεν πρόκειται να τηρηθούν.

Τέλος, από τις 28 Απριλίου προσπαθείστε να μείνετε όσο πιο ήρεμοι γίνεται, διότι πολύ πιθανές είναι οι διαμάχες και οι εκρηκτικές συμπεριφορές μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον. Η αποφυγή εντάσεων και η ηρεμία εξάλλου είναι οι πλέον χρήσιμοι οδηγοί να ακολουθήσετε, αφού εκτός των άλλων θα αποφύγετε και μικρο-τραυματισμούς όπως καψίματα και κοψίματα μέσα στο σπίτι.

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here