Widgets Magazine

“Τί κάνω εγώ εδώ;” Αυτή είναι η φράση η οποία θα μπορούσε να σκιαγραφίσει την ψυχολογική σας κατάσταση. Αγαπημένα παιδιά του μεγασθενή Δία, βρίσκεστε εν καιρώ αμφιταλάντευσης, αφού νιώθετε ότι σας λείπουν τα κίνητρα και οι ευκαιρίες για να υλοποιήστε τα μεγάλα σχέδια σας, ενώ παράλλληλα εκείνο που σας αποκαρδιώνει είναι η κατασπατάληση της ενέργειάς σας σε ενδοοικογενειακές εντάσεις και λεκτικές αντιπαραθέσεις που σας ρουφούν την ενέργεια. Οι προσωπικές σχέσεις, οι αξίες και τα αποκτήματά σας βρίσκονται ανάμεσα στα ζητήματα που σας απασχολούν ουσιαστικά αυτόν το μήνα, ενώ ζυγίζετε και εκτιμάτε ανάλογα τους ανθρώπους που βρίσκονται δίπλα σας, λίγο πριν κληθείτε να επανεξετάσετε σχέσεις και συνεργασίες από το παρελθόν.

Α’ δεκαήμερο Τοξότη

Ο Απρίλιος ξεκινά με αρκετά καλούς οιωνούς αφού οι σχέσεις με τους άλλους σας γεμίζουν με χαρούμενη διάθεση και ενδιαφέρον, ενώ η αυτοποεποίθηση σας αυξάνεται εμφανώς. Έως τα μέσα του μήνα λοιπόν, θα έχετε όλη την καλή διάθεση να γεφυρώσετε τυχόν κενά σε σχέσεις και να να αξιοποιήσετε σημαντικές επαφές με κοινό όφελος. Ιδιαίτερα για τους γεννημένους 22-23/11, γύρω στις 4 Απριλίου, όπως επίσης και στις 11 Απριλίου, θεωρούνται αρκετά ευνοϊκές μέρες για να κλείσετε συμφωνίες και να διαπραγματευτείτε επί των σχέσεων και συνεργασιών. Και επειδή γενικότερα διανύουμε ένα ανατρεπτικό διάστημα, όσοι έχετε γενέθλια 25-27/11 καλό θα είναι να αποφύγετε εκρηκτικές αντιδράσεις ή προκλήσεις με άτομα που συναναστρέφεστε καθημερινά, γύρω στις 7 Απριλίου. Είστε αποφασισμένοι για κάποιο νέο σχέδιο που είναι άμεσα συνδεδεμένο είτε με την φυσική σας κατάσταση και υγεία, είτε με την εργασία και τις συνήθειες στο επαγγελματικό περιβάλλον, κάτι το οποίο ενδέχεται να ξεκινήσει και απρόσμενα. Προς το τέλος του μήνα, αποφύγετε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις διότι το αποτέλεσμα θα είναι μακράν πιο διαφορετικό από εκείνο που επιθυμείτε.

Β’ δεκαήμερο Τοξότη

Όλη εκείνη η ένταση που έχετε συσσωρεύσει εσωτερικά, ευτυχώς ή δυστυχώς, πρόκειται με κάποιο τρόπο να εξωτερικευτεί τον Απρίλιο, ειδικά έως τα μέσα του μήνα. Οικογενειακά ζητήματα σας απασχολούν κατά την πρώτη εβδομάδα, ενώ ιδιαίτερη προσοχή στις 3 Απριλίου, καλείστε να δώσετε οι γεννημένοι 9-11 Δεκεμβρίου, αφού οι εξαπατήσεις και οι ακυρώσεις επαναλαμβάνονται. Έχοντας ανακριβή εικόνα και αρκετά θολή κρίση,η εμπιστοσύνη σας κλονίζεται καταλυτικά, αφού αποδεικνύονται αναξιόπιστα κάποια άτομα τα οποία εσείς μέχρι πρότινος θεωρούσατε έμπιστα και μέρος της “οικογένειάς” σας. Με την Πανσέληνο της 8ης Απριλίου είναι πολύ πιθανό να ολοκληρώσετε κάποια μαθήματα, να προχωρήσετε στην αγορά μεταφορικού μέσου ή να ολοκληρώσετε κάτι δημιουργικό. Από τις 16 Απριλίου, οι σχέσεις ή ακόμα και πιθανές συνεργασίες έρχονται στο προσκήνιο, κάτι που σας δίνει μεγαλύτερη χαρά, ζωντάνια και διάθεση για περιπέτεια έπειτα από μια πολύ περιοριστική περίοδο. Όσο λοιπόν εσείς θα χαμογελάτε, τόσο θα ομορφαίνετε κι άλλο τόσο θα αυξάνονται οι θαυμαστές σας! Τις μέρες γύρω στις 18-19 Απριλίου, σημειώστε ότι οι διαπραγματεύσεις που πιθανόν να επιδειώξετε, μπορούν να αποδειχθούν ευνοϊκές, ειδικά για εσάς που έχετε γενέθλια 2-4 Δεκεμβρίου.

Γ’ δεκαήμερο Τοξότη

Κατά τις τρις πρώτες ημέρες του Απριλίου, ολοκληρώνετε επιτυχώς ζητήματα που αφορούν στην υγεία, στη διατροφή, στη καθημερινότητα και στην εργασία σας. Είναι άλλωστε γεγονός ότι σταδιακά τα έσοδά σας αυξάνονται, όχι μεν με τους ρυθμούς ή τα μεγέθη που ευελπιστούσατε, αλλά δεν παύει να αποτελεί θετική εξέλιξη εν μέσω μιας περιόδου κατά την οποία έχετε στριμωχτεί οικονομικά όσο κανείς. Από τις 4 έως τις 8 Απριλίου, μπορείτε να διοχετεύσετε αυτή τη διαρκή κίνηση εντός σπιτιού σε δημιουργικές αλλαγές όπως διακόσμηση κτλ… έναντι λεκτικών αψιμαχιών! Ξαναβρίσκετε το κέφι σας όμως, αφού κάποιο φλερτ χρωματίζει τις επικοινωνίες σας με ερωτική και παιχνιδιάρικη διάθεση από τις 22 Απριλίου, χωρίς όμως να λείπουν τα παιχνίδια επιβολής ή οι υποσχέσεις που θα δώσετε ή θα λάβετε σε στιγμές ενθουσιασμού. Ουσιαστικά βρίσκεται τους παλιούς γρήγορους ρυθμούς σας από τις 28 Απριλίου και έπειτα, με προσοχή βέβαια στην υπερβολική ταχύτητα ή τα άσκοπα λόγια τα οποία είναι βέβαιο ότι αργότερα θα μετανιώσετε.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here