Widgets Magazine

Σε εσάς αγαπημένοι μου Ουράνιοι, έχω πολλά να σας ανακοινώσω! Κατ αρχάς, ο παραδοσιακός σας κυβερνήτης Κρόνος διευλάνει στο ζώδιο σας πλέον, και το πιθανότερο είναι ότι το έχετε αντιληφθεί ήδη από τις 22 Μαρτίου με διάφορες ευθύνες που σταδιακά σας ανατείθονται. Θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να αναφερθώ περαιτέρω στη πίεση που νιώθετε, είναι όμως γεγονός ότι βιώνετε καταστάσεις οι οποίες φουντώνουν όλο και περισότερο την επαναστατική σας φύση και τονίζουν ξανά κα ξανά την ζωτικής προς εσάς σημασία της ελευθερίας.

Α’ δεκαήμερο Υδροχόου

Όσο χαλαροί και αν καταφέρνετε να φαίνεσθε, πολλές είναι οι φορές που εσωτερικά βρίσκεστε σε κατάσταση συναγερμού. Και αυτό όχι επειδή είστε αδύναμοι, τουναντίον, μέσα σε μια περίοδο απρόβλεπτων αλλαγών για εσάς έρχεται τώρα να προστεθεί και το μερίδιο ευθύνης εκ μέρος του Κρόνου. Όμως σε όλα τα δύσκολα υπάρχει και η αντίστοιχη βοήθεια, και στη δική σας περίπτωση ονομάζεται Αφροδίτη στους Διδύμους! Από τις 4 έως και τις 15 Απριλίου, το τοπίο αποκτά ερωτικά χρώματα, παιχνίδια και διάθεση για φλερτ. Αντίστοιχα, για εσάς οι οποίοι είστε γονείς, μια άλλη πηγή χαράς και αισιοδοξίας είναι τα παιδιά. Επομένως, το παραπάνω διάστημα θεωρείται πολύ ευεργετικό για τη σχέση σας με τα παιδιά σας και κατάλληλο για να αφιερώσετε χρόνο μαζί τους. Γύρω στις 7/4 μείνετε συγκεντρωμένοι και μακρυά από πάσης φύσεως εντάσεις, μιας και πολλές καταστάσεις θα βγουν εκτός ορίων με την εκρηκτική ατμόσφαιρα να φέρνει σε οριστική ρήξη οικογενεικές σχέσεις. Παράλληλα, καλό θα ήταν να προσέχετε τις κινήσεις σας εντός και εκτός σπιτιού, ώστε να αποφύγετε τυχόν ατυχήματα οι ηγεννημένοι 27-29 Ιανουαρίου. Μετά τις 23/4 βάζετε μπρος κάτι καινούργιο που αφορά την κατοικία ή την οικογένειά σας, χωρίς βέβαια να ξεχνάτε τις πιθανές ανατροπές των σχεδίων στην πορεία. Στις μέρες 28-30/4 δώστε προσοχή στα λόγια και αναλογιστείτε τον αντίκτυπο που έχουν πάνω στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Β’ δεκαήμερο Υδροχόου

Οικονομικές συναλλαγές σας απασχολούν κατά τις πρώτες μέρες του μήνα κυρίως, εντούτοις κρατήστε μικρό καλάθι γύρω στις 3 Απριλίου, διότι το πιο πιθανό σενάριο είναι να έχετε απώλεια χρημάτων μετά από ψευδή συμφωνία και εξαπάτηση. Η Πανσέληνος σας φέρνει στο προσκήνιο θέματα του εξωτερικού, μετακινήσεων, νομικά ή σπουδών, ενώ ο Άρης στο δικό σας ζώδιο, σας πυροδοτεί από τις 14 Απριλίου έως το τέλος του μήνα. Σηματοδοτείται έτσι ένα διάστημα κατά το οποίο η δράση καλό θα είναι να προέρχεται από μέρους σας, να λαμβάνετε πρωτοβουλίες και να βγείτε μπροστά ώστε να κάνετε ενάρξεις. Προσοχή φυσικά γιατί η δυναμική του πλανήτη Άρη δεν έρχεται μόνη…θα ήταν καλό να προσέχετε διπλά, ώστε να αποφύγετε ατυχήματα όπως κοψίματα, καψίματα ή προερχόμενα από υπερβολική ταχύτητα. Από τις 16 Απριλίου, θα παρατηρήσετε ότι η διάθεσή σας βελτιώνετε και το ερωτικό παιχνίδι γίνεται πολύ πιο έντονο. Η όρεξη για δημιουργία θα είναι έντονη και δεν αποκλείεται να έρθετε όλο και πιο κοντά με κάποιο φίλο σας, να αφιερώσετε χρόνο στα παιδιά ή τον ερωτικό σας σύντροφο, με λεκτικά πειράγματα και φλερτ στις 18 και 19 Απριλίου.

Γ’ δεκαήμερο Υδροχόου

Είστε χωρίς αμφιβολία εκείνοι οι Υδροχόοι οι οποίοι έχουν καθήσει μέσα στο σπίτι περισσότερο από όλους. Ζητήματα τα οποία αφορούν στην οικογένεια ή κάτι δημιουργικό, όπως η διακόσμηση ένος σπιτιού, ολοκληρώνονται με επιτυχία έως τις 3/4. Συνεχίζετε να έχετε εύνοια από εκεί που δεν το περιμένετε, ενώ οι οικονομικές διαπραγματεύεις ενδέχεται να τραβήξουν την προσοχή σας από τις 4 έως τις 10 Απριλίου, ακόμα και με έσοδα από κάποια κρυφή πηγή ή ακόμα και με συζητήσεις οι οποίες θα πραγματοποιηθούν 7-8/4. Το κλίμα που αφορά άμεσα την επικοινωνία αλλάζει από τις 22 Απριλίου και μοιάζει να πυροδοτεί ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα σας, εκείνο του λόγου… Η επικοινωνιακή σας δυναμική θα εκφραστεί αδιαμφισβήτητα, όμως προσέξτε γύρω στις 25-26/ 4, κάντε ένα βήμα πίσω και θυμηθείτε ότι δεν έιναι σε θέση όλοι να αντιλαμβάνονται τις προθέσεις σας πίσω από τον αιχμηρό σας λόγο αφού μοιάζει με σφαίρες που δεν έχουν γυρισμό! Κι όλα τα παραπάνω είναι μόνο η αρχή, εφόσον τα όπλα του Άρη περνάνε στην φαρέτρα σας μετά τις 28 Απριλίου και ξεκινά για εσάς η περίοδος δράσης.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here