Widgets Magazine

Α’ δεκαήμερο

Εντάσεις με σχέσεις και συνεργασίες θα σας απασχολήσουν όλο το α’ δεκαπενθήμερο ενώ θα αγωνίζεστε να διατηρήσετε τη θετική σας εικόνα στο επαγγελματικό και κοινωνικό σας προφίλ. Σοκαριστικές ανατροπές απαιτούν από εσάς να δείτε την αλήθεια με ψυχραιμία και να μη φοβηθείτε τις αλλαγές που επιτάσσουν οι συνθήκες. Μπορείτε να προγραμματίσετε τις διακοπές σας μετά το α δεκαήμερο του μήνα που ευνοούνται τα ταξίδια και οι μετακινήσεις.

Β’ δεκαήμερο

Τυχεροί και ευνοημένοι από τον Δία, είστε γεμάτοι ζωντάνια και επιζητάτε να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο , να φλερτάρετε και να διασκεδάζετε. Μην αφήσετε την καλή και αισιόδοξη διάθεση σας να σας οδηγήσει σε υπερβολές που αργότερα θα μετανιώσετε. Το α’ δεκαήμερο του μήνα μπορεί να έχετε συναντήσεις με άτομα του παρελθόντος και να ευαισθητοποιηθείτε συναισθηματικά. Η έκλειψη στις 11 του μήνα σας αφορά και καλό θα ήταν να είστε προετοιμασμένοι να αντιμετωπίσετε απροσδόκητα γεγονότα.

Γ’ δεκαήμερο

Εκμεταλλευτείτε τις πρώτες μέρες του μήνα για να αποκαταστήσετε τις οικονομικές σας ισορροπίες και προτιμήστε το Β δεκαπενθήμερο για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας. O ανάδρομος Ερμής θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τη στάση σας απέναντι στο άμεσο περιβάλλον σας και να αποφασίσετε τι αλλαγές πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τις σχέσεις σας. Η έκλειψη στις 11 του μήνα θα σας υποδείξει ποιες υποθέσεις πρέπει να κλείσετε και το νέο σχέδιο δράσης που πρέπει να αναπτύξετε.

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 – Καρκίνος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2018 – Παρθένος
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here