Widgets Magazine

Τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού στον οποίο ανήκετε, συνεχίζουν να συγκεντρώνουν το… ενδιαφέρον του Σύμπαντος και γι’ αυτό τον μήνα, τον τελευταίο ενός δύσκολου και ανατρεπτικού καλοκαιριού, οικοδεσπότη της τελευταίας έκλειψης,  της οποίας η επιρροή σε αφορά . Τα πράγματα δεν είναι όμως ίδια για όλους, με τους εκπροσώπους των δύο πρώτων δεκαημέρων να περιμένουν περισσότερη κινητικότητα. Πολύ σημαντικό και ευνοϊκό το τρίγωνο Δία – Ποσειδώνα που κορυφώνεται για τρίτη φορά και επηρεάζει όσους έχουν γεννηθεί στα μέσα του δευτέρου δεκαημέρου κι όσους έχουν πλανήτες εκεί.

Ο Αύγουστος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Ο Άρης συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του επηρεάζοντας το δεκαήμερο σας. Τα πράγματα τώρα γίνονται πιο περίπλοκα με τη συνάντηση του με τον Ουρανό, κάτι που θα είναι εμφανές από την αρχή του μήνα και θα επηρεάσει όσους έχουν γεννηθεί τις πρώτες μέρες του ζωδίου. Πρόκειται για μία εποχή με εντάσεις και αρκετό εκνευρισμό, σε όλα τα επίπεδα. Αν δεν θέλετε να έρθετε σε σοβαρές ρήξεις, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να ελέγξετε την επιθετικότητα που θα προκαλούν οι καταστάσεις. Προσοχή χρειάζεται και σε τυχόν ζημιές και ατυχήματα. Γνωρίζετε καλά ότι διανύετε μία περίοδο μεγάλων αλλαγών και σημαντικών συνειδητοποιήσεων. Το δεύτερο μισό του μήνα θα είναι  σχετικά πιο ήρεμο, με τον Άρη να απομακρύνεται από το πεδίο σας προσωρινά. Εκμεταλλευτείτε αυτή τη συγκυρία για το διάστημα αυτό, πριν τον υποδεχτείτε και πάλι. Ο Αύγουστος δεν αποκλείεται να φέρει και «κρυφές» συναντήσεις .

Ο Αύγουστος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Σκορπιού

Η τρίτη (και τελευταία) έκλειψη του καλοκαιριού, σας αφορά άμεσα, κυρίως όσους έχετε γεννηθεί από 8 έως και 14 Νοεμβρίου και όσους έχετε πλανήτες ή μαθηματικά σημεία στο ωροσκόπιο σας από την 15η έως και την 22η περίπου μοίρα του ζωδίου σας. Αυτά είναι τα «δύσκολα» νέα και παρ’ ότι η συγκεκριμένη έκλειψη θεωρείται ηπιότερη από τις προηγούμενες, δεν παύει να έχει σημαντική επιρροή και να θέλει τη προσοχή σας. Τα καλά νέα έρχονται από την κορύφωση του τριγώνου Δία – Ποσειδώνα για τρίτη φορά. Πρόκειται για μία ασπίδα προστασίας και δεν αποκλείεται να καταφέρετε να κάνετε κι ένα όνειρό σας πραγματικότητα αυτό το διάστημα. Προσοχή στην επικοινωνία, ειδικά στον επαγγελματικό σας χώρο. Ο Ερμής σε ανάδρομη πορεία συνεχίζει να σας επηρεάζει, όχι θετικά, ενώ δεν λείπουν οι παρανοήσεις, οι ζημιές και οι εκνευρισμοί. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να πάρετε σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και να ξεκινήσετε νέα πράγματα.

Ο Αύγουστος του 2018 για το Γ’ Δεκαήμερο του Σκορπιού

Πιο ουδέτερα τα πράγματα για εσάς, με εξαίρεση όσους έχετε γεννηθεί 12 έως 15 Νοεμβρίου και λαμβάνετε την επιρροή της αυγουστιάτικης έκλειψης. Σε ό,τι  αφορά τους υπόλοιπους, αν το προσωπικό σας ωροσκόπιο δεν βάλλεται από τις δύσκολες όψεις της εποχής και την έκλειψη που φιλοξενεί ο Αύγουστος, έχετε κάθε λόγο να είστε πιο ήσυχοι. Το «αγκάθι» λέγεται ανάδρομος Ερμής και θα βρίσκεται στο δεκαήμερο σας τις πρώτες τέσσερις μέρες του μήνα περίπου. Άρα, χρειάζεται προσοχή στην επικοινωνία και τις παρανοήσεις, στις μετακινήσεις και στον επαγγελματικό χώρο, όπου τα πράγματα είναι πιο τεταμένα και η ασυνεννοησία μπορεί να κοστίσει. Αν έχετε σκοπό να ξεκινήσετε νέα πράγματα ή να πάρετε σοβαρές αποφάσεις σε σχέση με την καριέρα ή και την οικογένεια και το σπίτι, είναι προτιμότερο να το κάνετε αργότερα, η εποχή δεν ενδείκνυται. Παρ’ όλα αυτά, ο Αύγουστος θα σας δώσει την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here