Widgets Magazine

Δεν είναι το ιδανικό καλοκαίρι αυτό που διανύουμε κι από αυτό δεν εξαιρείται ο Αύγουστος. Ειδικά σε κάποια ζητήματα, απαιτείται προσοχή. Όμως, υπάρχουν και θετικές συγκυρίες, τις οποίες μπορείτε να εκμεταλλευτείτε προς όφελος σας. Προσπαθήστε να το δείτε αλλιώς: Προβλέπεται ένα φθινόπωρο δραστήριο κι απαιτητικό, άρα, όσο είναι εφικτό, εκμεταλλευτείτε το διάστημα αυτό για να σκεφτείτε τα πλάνα σας και να ξεκουραστείτε. Η Αφροδίτη μπαίνει στο ζώδιο σας και βοηθάει σε αυτό, αρκεί να προσέξετε τα διαστήματα των «δύσκολων» συναντήσεων της, που θα αναφερθούν παρακάτω.

Ο Αύγουστος του 2018 για το Α’ δεκαήμερο του Ζυγού

Όσο θα βρίσκεστε υπό την επιρροή του Κρόνου, είναι βέβαιο ότι θα λειτουργείτε υπό πίεση. Πίεση οικογενειακή, συναισθηματική, επαγγελματική, οικονομική, πίεση που εκφράζεται ποικιλοτρόπως. Το ότι στις 7 Αυγούστου η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο σας όμως, είναι μία μικρή ανάσα που θα σας βοηθήσει να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να νιώσετε καλύτερα.  Η 8/8 μάλιστα, είναι μία θετική μέρα για όσους έχουν γεννηθεί στις δύο πρώτες μέρες του ζωδίου. Το πρόβλημα είναι η συνάντηση της με τον Κρόνο, με όψη τετραγώνου, στις 9/8. Αυτό μεταφράζεται σε συναισθηματική απομάκρυνση και ψυχολογική και οικονομική δυστοκία. Προκύπτουν απομακρύνσεις και επικρατεί  «ψύχρα». Γενικώς, μην λησμονείτε να φροντίζετε την υγεία και την διατροφή σας.  Πιθανόν να χρειαστεί να ασχοληθείτε με τυχόν οφειλές σας αλλά και να διαπραγματευτείτε με βαθιές αλήθειες που αφορούν θέματα που εδώ και καιρό επηρεάζουν την ψυχολογία σας βαθιά.

Ο Αύγουστος του 2018 για το Β’ δεκαήμερο του Ζυγού

Υπάρχει μία συγκέντρωση ενέργειας στον τομέα που αφορά το φιλικό σας περιβάλλον αλλά και ομάδες ανθρώπων στις οποίες συμμετέχετε. Πρόσωπα που ανήκουν σε αυτές τις κατηγορίες αλλά και ανάλογα θέματα, φαίνεται να επιστρέφουν τον φετινό Αύγουστο. Είναι καλές οι συνθήκες για να σκεφτείτε πάνω σε αυτά, αλλά όχι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 17/8, η Αφροδίτη επισκέπτεται το δεκαήμερο σας κι αυτό θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε, να ασχοληθείτε με την εμφάνιση σας και να αυξήσετε την κοινωνικότητα σας. Ευκαιρίες που σχετίζονται με τα οικονομικά σας αλλά και με θέματα εξωτερικού και σπουδών, είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν.  Αυτό δεν ισχύει για όσους έχετε γεννηθεί στο τέλος του δεκαημέρου (12 – 13 Οκτωβρίου),δώστε προσοχή κοντά στις 26/8 και προσπαθήστε να διαχειριστείτε την όποια κρίση προκύψει συναισθηματικά και οικονομικά. Ο Πλούτωνας έχει επιστρέψει σε εσάς για να σας βοηθήσει έστω και με τον δύσκολο τρόπο, να συνεχίσετε τις βαθιές τομές που χρειάζεται η ζωή σας για να εξελιχθεί. Αποφύγετε φτηνές συμπεριφορές και κρατήστε την ψυχραιμία σας.

Ο Αύγουστος του 2018 για το Γ’ δεκαήμερο του Ζυγού

Τα πράγματα κυλούν πιο ουδέτερα για εσάς καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα σχεδόν, κάτι που μπορεί πάντα να διαφοροποιηθεί βέβαια από τη δομή του προσωπικού ωροσκοπίου. Όμως, σε γενικές γραμμές, είστε σε πιο «ήσυχη» φάση σε σχέση με τους εκπροσώπους των άλλων δεκαημέρων.  Αυτό ισχύει για όλους μέχρι τα μέσα του μήνα, όχι όμως για εκείνους που έχουν γεννηθεί τις τελευταίες μέρες του ζωδίου (22 – 23 Οκτωβρίου περίπου). Ο Άρης συνεχίζοντας την ανάδρομη πορεία του, επιστρέφει στο ζώδιο του Αιγόκερω κι επηρεάζει τον χώρο της οικογένειας κυρίως αλλά και της δουλειάς και σας αναγκάζει να βρεθείτε σε κίνηση. Πρόκειται για ένα διάστημα απαιτητικό που πιθανόν να σας προκαλέσει υποχρεώσεις και εκνευρισμό. Φροντίστε να είστε προσεκτικοί με τυχόν ατυχήματα και διατηρήστε την ψυχραιμία σας. Οι ρήξεις είναι πιθανές σε αυτή την περίπτωση. Επίσης, θα βρεθείτε ξανά με φίλους από το παρελθόν και θα επανεξετάσετε παλαιότερα σχέδια.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here