Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Ο Αύγουστος την πρώτη του εβδομάδα σας βρίσκει να διεκδικείτε… Οι δεσμευμένοι διεκδικείτε το ταίρι σας, – προσέξτε να μην γίνετε πιεστικοί -, ενώ άλλοι διεκδικείτε δανεικά που σας χρωστούν για να πάτε διακοπές. Δυστυχώς όμως έχετε ανατροπές. Όσοι έχετε παιδιά, πιθανόν να έχετε απρόοπτα έξοδα, ενώ κάποιοι μπορεί να το παρακάνατε με την διασκέδαση το προηγούμενο διάστημα και να κάνατε πολλά έξοδα. Στην χειρότερη περίπτωση, κάποιοι δεσμευμένοι κάνατε ατασθαλία στο ταίρι σας και τώρα το πληρώνετε. Ο απόηχος αυτής της επιρροής σας συνοδεύει το δεύτερο δεκαήμερο. Τώρα ίσως γίνετε πιο εσωστρεφείς για να διαχειριστείτε την κρίση που περνάτε. Προσπαθείτε να μαζέψετε τα οικονομικά σας και σκέφτεστε πως μπορείτε να πάρετε αυτά που σας χρωστούν. Αν περιμένετε μια δικαστική απόφαση τώρα μπορεί να έρθει. Το τρίτο δεκαήμερο, μάλλον βρίσκεστε σε διακοπές. Συναντάτε νέα άτομα και ανταλλάσσετε απόψεις εμπλουτίζοντας τις γνώσεις σας και βλέποντας με άλλη σκοπιά τα πράγματα. Τώρα τα πράγματα είναι πιο ευνοϊκά. Ειδικά από τις 23 ως τις 26 του μήνα, θετικά ουρανοκατέβατα γεγονότα θα σας εκπλήξουν ευχάριστα. Όσοι έχετε παιδιά θα πάρετε χαρές που θα σβήσουν την λαχτάρα που περάσατε στην αρχή του μήνα, ενώ οι περισσότεροι αδέσμευτοι είναι σίγουρο πως θα ερωτευτείτε και μάλιστα με θετική ανταπόκριση! Απολαύστε το μέχρι το τέλος του μήνα.

2ο δεκαήμερο

Το β’ δεκαήμερο είστε ήδη σε φάση που απολαμβάνετε τον έρωτα και το σεξ αλλά και τα οικονομικά σας που σας χαμογελούν. Ίσως πήρατε χρήματα που σας χρωστούσαν ή επιστροφή φόρου ή ακόμα και μία πρόσοδο, μικρή ή μεγάλη, από κληρονομικά. Ακόμα αν θέλετε να διεκδικήσετε κάποια αύξηση ή να πάρετε κάποιο δάνειο αυτές τις μέρες θα έχετε την καλύτερη ανταπόκριση. Αυτά έχουν σαν αποτέλεσμα να έχετε αισιόδοξη ψυχολογία, κι αυτό να εκφράζεται με την επιθυμία σας να προσφέρετε και να βοηθήσετε όποιον είχε ανάγκη ή να κάνετε τα μέγιστα για να ικανοποιήσετε το ταίρι σας και να περάσετε μαζί ερωτικές στιγμές. Ειδικά στο τέλος της πρώτης εβδομάδας, θα απολαύσετε τον έρωτα και μάλιστα με την τσέπη αν όχι γεμάτη, τουλάχιστον ζεστή… Αυτή η επιρροή σας συνοδεύει όλο το μήνα, με θετικές εξελίξεις στα οικονομικά και τα ερωτικά. Κατά το δεύτερο δεκαήμερο ακτινοβολείτε, γοητεύετε και πείθετε σε ό,τι διεκδικείτε. Ειδικά το τρίτο δεκαήμερο, η κινητικότητα αυξάνεται σε όλα τα επίπεδα. Προχωρείτε αβίαστα κάθε σας υπόθεση και να είστε σίγουροι πως ο τολμών νικά. Ότι σας φόβιζε και σας έκανε να βιώνετε κρίση η σας άγχωνε τώρα θα εξελιχθεί με τον καλύτερο τρόπο. Όλα συντελούν στο να σας κρατάνε ψηλά την ψυχολογία αλλά και την λίμπιντο. Όλος ο Αύγουστος είναι δικός σας. Έτσι και όσοι είναι γύρω σας θα απολαύσουν την επιτυχία σας και την καλή σας διάθεση επιστρέφοντας σας φροντίδα και θαυμασμό.

3ο δεκαήμερο

Ο Αύγουστος σας βρίσκει να κινείστε στον απόηχο σκέψεων και συζητήσεων με σημαντικές σχέσεις και συνεργασίες προς επίλυση παρεξηγήσεων. Ίσως το τελευταίο διάστημα να είχατε γίνει λίγο πιεστικοί με το ταίρι σας και αυτό να έφερε αντιδράσεις. Προσέξτε επίσης τις συμβουλές που παίρνετε από το περιβάλλον σας, γιατί ενώ κάποιοι έχουν αγαθές προθέσεις, κάποιοι άλλοι προσπαθούν να σας παραπλανήσουν κινούμενοι από εγωισμό και ιδιοτέλεια. Μέχρι το τέλος του πρώτου δεκαήμερου θα έχετε ευκαιρίες για επικοινωνία αλλά προσπαθείτε να διαχειριστείτε την κτητικότητα σας, που θα είναι αυξημένη και μέχρι το τέλος του δεύτερου δεκαήμερου και που σας κάνει πιεστικούς χωρίς να το καταλαβαίνετε. Προσπαθήστε αυτή την ενέργεια να την εκτονώσετε σε έρωτα για να αποφύγετε την απομάκρυνση και την ρήξη. Παράλληλα το δεύτερο μισό του μήνα θα σας απασχολήσουν και τα οικονομικά σας. Δάνεια, επενδύσεις, φορολογικά και κληρονομικά θέματα έρχονται στο προσκήνιο και απαιτούν λύσεις. Ευτυχώς εσείς έχετε διαύγεια και ευθυκρισία και παρόλο που δεν τα συζητάτε με άλλους, και καλά κάνετε, θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα παρόλο που η εσωστρέφεια συνεχίζεται, το τοπίο θα είναι πιο ξεκάθαρο. Αν περιμένετε μια δικαστική απόφαση σε σχέση με αυτά τα θέματα μπορεί τώρα να έχετε το αποτέλεσμα που θα θέλατε. Αν πάλι θέλετε να κινηθείτε νομικά για κάποια υπόθεση, ξεκινήστε το τώρα.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Τοξότης
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Υδροχόος
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here