Widgets Magazine

Α’ Δεκαήμερο

Η καθημερινότητα αρχίζει και παίρνει μια άλλη μορφή για σας που έχετε γεννηθεί το α δεκαήμερο. Η ευχαρίστηση, οι όμορφες στιγμές συνδυάζονται εξαιρετικά με τις καθημερινές σας υποχρεώσεις και γεμίζουν χαρά με τις ενδιαφέρουσες παρουσίες που συναντάτε όπου κι αν βρεθείτε. Μ’ αυτά και μ’ αυτά το πρώτο δεκαπενθήμερο θα περάσει εύκολα και ανέξοδα ενώ το β δεκαπενθήμερο θα αποδειχθεί ακόμα πιο συγκλονιστικά ευχάριστο εφόσον ο έρωτας θα πάρει τα ηνία και θα σας κατευθύνει σε μονοπάτια πάθους και έντασης που είχατε καιρό να βιώσετε. Η ενέργεια σας θα εκτοξευθεί στα ύψη και θα νιώσετε ότι μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο, θα βοηθήσει φυσικά και μια νέα πηγή εσόδων που θα κάνει την εμφάνιση της απρόσμενα. Αν είστε δεσμευμένοι και λίγο βαριεστημένοι θα έχετε μοναδική ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας.

Β’ Δεκαήμερο

Αν και περίοδος διακοπών έχετε αρκετό τρέξιμο προκειμένου να κλείσετε υποθέσεις που σας απασχολούν και δεν θέλετε σε καμία περίπτωση να κουβαλάτε μαζί σας το άγχος τους. Ευτυχώς αρκετοί πρόθυμοι βοηθοί θα παρουσιαστούν και θα σταθούν πλάι σας προκειμένου να ξεμπλέξετε μια ώρα αρχύτερα! Από τις 10 Αυγούστου και μετά θα είστε πραγματικά σε φάση άνεσης, χαλάρωσης και με διάθεση να αφιερωθείτε στους αγαπημένους σας. Οικονομικές ενισχύσεις έρχονται απρόοπτα από πηγές που σχεδόν είχατε ξεχάσει ενώ οι ήδη υπάρχουσες δουλειές σας φαίνεται ότι σας δικαιώνουν αποδίδοντας τα μέγιστα. Κάποιες πιθανές παρεξηγήσεις με το οικογενειακό περιβάλλον που αντιμετωπίσατε στις αρχές Ιουλίου, τώρα φαίνεται να ξεκαθαρίζουν και να λαμβάνετε σήματα αποκατάστασης των ισορροπιών μεταξύ σας. Καλή διάθεση απέναντι σας φαίνεται να έχουν και οι φιλίες σας καθώς και οποιαδήποτε ομάδα συμμετέχετε, μάλιστα αρκετά άτομα από κει σας απευθύνουν προσκλήσεις για πιο στενές επαφές.

Γ’ Δεκαήμερο

Το πολυπόθητο διάστημα των διακοπών σας κατέφθασε και δεν έχετε παρά να το απολαύσετε με τους ανθρώπους που θα επιλέξετε να είναι κοντά σας. Δουλέψατε σκληρά και έχει έρθει η ώρα της ανταμοιβής σας τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. Ακόμα κι αν δεν έχετε ολοκληρώσει κάποιες υποχρεώσεις σας, υπάρχουν πρόθυμοι συνάδελφοι να σας καλύψουν ώστε να ξεκουραστείτε με την ησυχία σας. Οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντικές γνωριμίες με ενδιαφέροντες ανθρώπους ενώ οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε την αγάπη και το ενδιαφέρον του συντρόφου σας που επιμένει να υποστηρίζει πως χρειάζεστε μια έξτρα ανανέωση της σχέσης σας. Αν τα οικονομικά σας το επιτρέπουν θα ικανοποιήσετε σημαντικές σας ανάγκες που σχετίζονται με το σπίτι και τον εσωτερικό του χώρο- στο τέλος του μήνα- ίσως κάποια μικρο-ανακαίνιση, βαψίματα και επιδιορθώσεις που θεωρείται απαραίτητες.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Υδροχόος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 για τα 12 ζώδια
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here