Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Το πρώτο μισό του μήνα σας βρίσκει με ένα ανικανοποίητο συναίσθημα. Θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι ή να κάνετε μια επέκταση στις γνώσεις σας, μέσα από μια μαθητεία ή ένα σεμινάριο. Δυστυχώς όμως, αιφνιδιαστικά γεγονότα και ανατροπές της καθημερινότητας και της εργασίας σας δεν σας το επιτρέπουν. Προσοχή και σε θέματα υγείας. Την τρίτη εβδομάδα του μήνα τα πράγματα θα είναι διφορούμενα. Εσείς θα εξακολουθείτε να έχετε την επιθυμία να αυξήσετε τις γνώσεις σας μέσα από μάθηση  ή κάποιο ταξίδι. Αν ασχολείστε με το εμπόριο θα βλέπετε ευκαιρίες επέκτασης και διεύρυνσης της δραστηριότητας σας και του πελατολογίου σας. Προσοχή όμως γιατί γύρω στα μέσα του μήνα , και με αποκορύφωμα τις 16 του μήνα, το σκηνικό θα έχει ανατροπές και απρόοπτα. Μην αντιδράσετε στις συγκυρίες και δεχθείτε τα γεγονότα, γιατί μπορεί να σας προστατέψουν από δυσκολότερες καταστάσεις που τώρα δεν είναι εμφανείς. Ευτυχώς το τρίτο δεκαήμερο του μήνα θα σας αποζημιώσει. Η ενεργητικότητα του προηγούμενου διαστήματος που ίσως έμεινε μπλοκαρισμένη, τώρα διοχετεύεται στην καριέρα σας. Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση να αναλάβετε και να διεκπεραιώσετε κάθε εργασία, ξεπερνώντας τις όποιες δυσκολίες. Δράστε άφοβα. Ακτινοβολείτε και γοητεύετε, και όσοι σας περιβάλλουν έχουν ειλικρινή διάθεση αλλά και την δύναμη να σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας. Ειδικά η εβδομάδα μετά τις 24 του μήνα θα σας εκπλήξει ευχάριστα. Από εκεί που δεν το περιμένετε θα έχετε υποστήριξη επαγγελματική αλλά και προσωπική, με άτομα του αντίθετου φύλου να σας δείχνουν την ερωτική τους προτίμηση. Εκμεταλλευτείτε το!

2ο δεκαήμερο

Ευνοημένους και με καλή διάθεση σας βρίσκει ο Αύγουστος. Οι επιθυμίες σας πραγματοποιούνται. Μπορεί να είστε σε κάποιο ταξίδι όπου παίρνετε ικανοποίηση με τις νέες σας εμπειρίες, ή να μαθαίνετε κάτι που θέλατε και αυτό σας γεμίζει. Ακόμα μπορείτε να προωθήσετε δυναμικά τις ιδέες και τις απόψεις σας, ενώ απολαμβάνετε αποδοχή αλλά και θαυμασμό από τους γύρω σας. Προσέξτε όμως το πάθος που υποστηρίζετε τα πιστεύω σας, και να λαμβάνετε υπ’όψιν σας και την γνώμη των άλλων, γιατί μπορεί άθελα σας να γίνετε φανατικοί. Εύνοια και σε δικαστικά θέματα. Ειδικά οι μέρες μετά την πρώτη εβδομάδα είναι πραγματικά δικές σας. Ότι μπορεί να ευχαριστήσει έναν Τοξότη – επέκταση, μάθηση, ταξίδια – έρχονται με ασυνήθιστη ροή. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και ο έρωτας από το σκηνικό. Μέσα από ταξίδια, ή μέσα από φιλοσοφικές ή διδακτικές δραστηριότητες, ασκείτε γοητεία και πετυχαίνετε σε κάθε σας διεκδίκηση. Μην διστάσετε να κάνετε προτάσεις, γιατί δύσκολα θα μπορέσει κάποιος να σας αρνηθεί και είναι σχεδόν σίγουρο πως το αντικείμενο του πόθου σας θα υποκύψει στις ορέξεις σας… Το τρίτο δεκαήμερο του μήνα είναι πιθανό να ταξιδεύετε και μάλλον όχι μόνοι σας. Είστε ήδη ανεβασμένοι και επικοινωνείτε με πολύ κόσμο, ενώ όλοι γοητεύονται από την προσωπικότητα σας, τις γνώσεις σας και τον τρόπο σκέψης σας.

3ο δεκαήμερο

Ο Αύγουστος σας βρίσκει να ασχολείστε με φιλοσοφικά θέματα και να ανταλλάσσετε απόψεις με άλλους για να δώσετε και να πάρετε γνώσεις. Προσέξτε να λαμβάνετε υπ’όψιν σας την γνώμη των άλλων και να μην φανατίζεστε. Από την άλλη όμως έχετε λίγο εσωστρεφή διάθεση. Σκέφτεστε θέματα κοινής οικονομικής διαχείρισης που μπορεί να έχετε με άλλους, ή ίσως κληρονομικά ή φορολογικά θέματα. Αυτό είναι πιθανό να βαραίνει κάπως την διάθεση σας, και να βιώνετε εσωτερική κρίση. Μπορεί να γίνει τώρα ένα δικαστήριο που περιμένατε ή προέκυψε πρόσφατα. Για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα συνεχίσει αυτή η εσωστρέφεια, που όμως σας κάνει να προετοιμάζεστε για προβλήματα που μπορεί να σας απασχολήσουν στο μέλλον σε σχέση με τα ανωτέρω θέματα. Το δεύτερο δεκαήμερο, θα γίνετε πιο εξωστρεφείς. Μπορεί ήδη να βρίσκεστε σε διακοπές, και αν όχι είναι ευνοϊκή περίοδος και αστρολογικά για να το κάνετε. Ειδικά στα μέσα του μήνα ακτινοβολείτε και γοητεύετε με τις ιδέες και τις απόψεις σας και καλό θα ήταν να βρίσκεστε με κόσμο για να πάρετε τον θαυμασμό και την αποδοχή. Επίσης μπορεί να βρείτε τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι η να κάνετε σχέση με κάποιο άτομο από το εξωτερικό. Πιθανά να θέλετε να συνδυάστε τις διακοπές με κάποιο επιμορφωτικό σεμινάριο ή να επισκεφτείτε χώρους από όπου θα αποκομίσετε γνώσεις – μουσεία, αρχαιολογικούς χώρους κ.α. Να είστε προσεκτικοί στην οδήγηση και όχι μόνο για να αποφύγετε κλήσεις, πρόστιμα ή δικαστικές εμπλοκές. Την τελευταία εβδομάδα του μήνα μπορείτε να αποκομίσετε οφέλη από τις δραστηριότητες και τις γνωριμίες του προηγούμενου διαστήματος, για επέκταση των γνώσεων σας, αλλά και για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας στόχων, ειδικά αν ασχολείστε με το εμπόριο ή τις εξαγωγές.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Σκορπιός
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Αιγόκερως
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here