Widgets Magazine

Α’ δεκαήμερο

Ενας μήνας γεμάτος ζωντάνια, έρωτα χαρά και δημιουργία ξημερώνει για σας που έχετε περάσει σειρά εντάσεων και διαφωνιών με τους γύρω σας και έχετε βιώσει μεγάλη αστάθεια στην προσωπική αλλά και επαγγελματική σας ζωή. Ηρθε επιτέλους η ώρα να αφήσετε τα άγχη και τις προκλήσεις πίσω σας και να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και τους αγαπημένους σας , αρκεί να ρίξετε γέφυρες συνεννόησης με ηρεμία και υποχωρητικότητα. Πραγματικά δεν αξίζει τον κόπο τούτο τον όμορφο μήνα, τον λουσμένο στο φως να χαλάσετε χρόνο σε αντιπαραθέσεις και να μην χαλαρώσετε, να μην ταξιδέψετε να μην μαζέψετε δημιουργική ενέργεια για το χειμώνα. Το β’ δεκαπενθήμερο του μήνα και ειδικά μετά τις 23 Αυγούστου θα αρχίσετε σιγά σιγά να οργανώνετε θέματα καθημερινότητας και να λύνετε εκκρεμότητες που έχουν μείνει πίσω και σας βασανίζουν. Οι ελεύθεροι θα κάνετε εξαιρετικές γνωριμίες όλο το μήνα.

Β’ δεκαήμερο

Υπέροχα νέα για σας που αναζητάτε ανανέωση του κύκλου των γνωριμιών σας και επιθυμείτε πραγματικά να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα! Ταξίδια, μικρές αποδράσεις με αγαπημένα πρόσωπα αλλά και ισχυρές διαφωνίες θα βιώσετε οι δεσμευμένοι στην προσωπική σας ζωή. Η ψυχραιμία θα πρέπει να σας συντροφεύει σε κάθε σας βήμα και το αντίστροφο μέτρημα να είναι το tip σε ώρες ανάγκης που οι διπλανοί σας δεν θα δείχνουν καμία υποχώρηση στις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Μήπως έχετε επιβαρύνει αρκετά με ρουτίνα τη ζωή σας; Μήπως πρέπει να υιοθετήσετε νέες μεθόδους σύμπνοιας και τροφοδότησης της ερωτικής σας ζωής με το ταίρι σας; Ότι κι αν συμβαίνει βεβαίως θα είναι αποκαλυπτικό και άκρως σημαντικό για να εξελιχθείτε και να προχωρήσετε σε νέα μονοπάτια. Οι αδέσμευτοι προσοχή στις νέες γνωριμίες που δεν έχουν δώσει ακόμα τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές πίστης και φερεγγυότητας. Οικονομικά είστε σε περίοδο αναμονής να κερδίσετε πολλά την τελευταία εβδομάδα του μήνα.

Γ’ Δεκαήμερο

Κουρασμένους, σχεδόν αποκαμωμένους από την υπερπροσπάθεια σας βρίσκει ο Αύγουστος στο ξεκίνημα του. Έχετε ανάγκη από απόσυρση, χαλάρωση, ξεκούραση απαλλαγμένοι από άγχη και εντάσεις. Σημαντική πληροφορία είναι ότι θα πρέπει να το επικοινωνήσετε σωστά με τους αγαπημένους σας που δεν δείχνουν ιδιαίτερα πρόθυμοι να αποτραβηχτούν από τα κοινωνικά δρώμενα και να σας υποστηρίξουν. Ετσι τα ενδεχόμενα είναι ή να διαχωρίσετε τη θέση σας και να κάνετε μοναχικές διακοπές χαλάρωσης και να στείλετε την οικογένεια κάπου σε ασφαλή απόσταση προκειμένου να έχετε την ησυχία σας ή να πάτε εσείς κάπου μόνοι σας με όχι πολύ στενή παρέα προκειμένου επίσης πάλι να αποφύγετε διενέξεις που θα σας τραβούν σε κουραστικές τυπικές κοινωνικές εξόδους άκρως βαρετές και πληκτικές. Οι ελεύθεροι θα χετε την τύχη να μην παίρνετε ούτε να δίνετε λογαριασμό σε κανέναν και όλες οι νέες γνωριμίες που θα κάνετε να είναι υπό το πρίσμα της προσωρινότητας σε περίπτωση που δεν είναι του γούστου σας. Οικονομική ανάκαμψη και έξτρα εισροές χρημάτων θα σας χαροποιήσουν.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Αιγόκερως
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Ιχθύες
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here