Widgets Magazine

1ο δεκαήμερο

Ο μήνας ξεκινάει με αποκαλύψεις σε σχέση με φιλικούς κύκλους ή κοινωνικές ομάδες όπου συμμετέχετε και σας αιφνιδιάζουν. Σας γίνεται πιο ξεκάθαρος ο ρόλος που έχουν στη ζωή σας, αλλά και εσείς βλέπετε καθαρά πια τα δούναι και λαβείν σας. Είναι πιθανό, να διακόψετε τις σχέσεις σας με κάποιους που αισθάνεστε πως δεν σας προάγουν πια, και να τις αντικαταστήσετε με νέες που θα σας είναι πιο αποδοτικές. Ευτυχώς έχετε εύνοια σε φίλους και παρέες. Θέλουν όλοι να σας έχουν κοντά τους και εσείς το απολαμβάνετε παίρνοντας επιβεβαίωση. Την τρίτη εβδομάδα του μήνα θα έχετε πολλές επαφές και συζητήσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν, με νέους φίλους και είναι πιθανό κάποιος να σας συναρπάσει με τις ιδέες του και να κάνετε μια καινούργια σχέση φιλική ή πιο προσωπική. Στα μέσα του μήνα ίσως έρθουν στα αυτιά σας νέα για κάποιες αλήθειες που όμως θα σας φανερωθούν με σοκαριστικό τρόπο και ίσως σας ταράξουν. Το τελευταίο δεκαήμερο όλες αυτές οι ανατρεπτικές αποκαλύψεις και οι αλλαγές μπορεί να σας προκαλέσουν μια εσωστρέφεια και να κλειστείτε στον εαυτό σας. Θα νιώσετε την ενέργεια σας εγκλωβισμένη και την δράση σας μπλοκαρισμένη. Προσοχή σε ψυχοσωματικά συμπτώματα και μολύνσεις. Την τελευταία εβδομάδα θα βρείτε τρόπο να εκτονώσετε αυτή την εγκλωβισμένη ενέργεια μέσα από βοήθεια και φροντίδα προς άτομα που το έχουν ανάγκη. Ίσως καταφέρετε να επουλώσετε τα ψυχικά σας τραύματα μέσα από την φιλανθρωπία και την προσφορά σε κάποιον που σας χρειάζεται.

2ο δεκαήμερο

Ολος ο μήνας Αύγουστος είναι ιδανικός για μετακινήσεις, εκδρομές και μικρά ταξίδια αλλά και στην επικοινωνία με τους άλλους, όπου υπάρχει ροή και ανταλλαγή απόψεων. Ειδικά την δεύτερη εβδομάδα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να έχετε πολλές επαφές. Θα ακτινοβολείτε και θα γοητεύετε τους πάντες και είναι σίγουρο πως θα έχετε πολλές ευκαιρίες για επιβεβαίωση. Ίσως γνωρίσετε τον έρωτα σε κάποιο ταξίδι. Το ίδιο διάστημα θα έχετε την ευκαιρία για ευχάριστες συναναστροφές μέσα από φιλικούς και κοινωνικούς κύκλους. Θα θέλουν όλοι την παρουσία σας και την παρέα σας, ενώ εσείς θα ακτινοβολείτε και θα γοητεύετε στο πέρασμα σας, παίρνοντας επιβεβαίωση. Οι δεσμευμένοι θα απολαύσετε την συνοδεία του συντρόφου σας σε κάθε σας έξοδο, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε πολλές ευκαιρίες για νέες γνωριμίες, ενώ θα σαγηνεύετε και θα μπορείτε να επιλέξετε το καλύτερο για εσάς. Ειδικά την τελευταία εβδομάδα του μήνα θα επανεξετάσετε την δράση σας σε σχέση με φίλους και κοινωνικές ομάδες και πιθανά να αναθεωρήσετε το ρόλο σας μέσα σε αυτές προς όφελος σας. Οι συζητήσεις και οι επαφές θα είναι καθημερινές και ίσως γνωρίσετε κάποια νέα άτομα που θα σας δώσουν νέες ιδέες και τρόπο σκέψης.

3ο δεκαήμερο

Ο Αύγουστος σας βρίσκει να δραστηριοποιείστε σε συλλογικούς χώρους και να συντονίζετε την δράση σας με φίλους ή κοινωνικές ομάδες για κοινούς σκοπούς. Μπορεί να είστε λίγο απόλυτοι με τα πιστεύω σας γι’αυτό προσέξτε να μην φτάσετε τα όρια του φανατισμού. Δεχτείτε πως και οι άλλοι έχουν το σκεπτικό τους και πως οι δικές σας απόψεις δεν είναι ισχυρότερες από των άλλων, απλά είναι από την δική σας οπτική. Μέχρι τα μέσα του μήνα προσπαθείτε να είστε συγκαταβατικοί και δεκτικοί για να αποφύγετε εντάσεις και ρήξεις. Σκεφτείτε πως οι φιλικές και κοινωνικές σχέσεις μπορούν να προάγουν τους επαγγελματικούς σας στόχους και δεν θέλετε να τις κλονίσετε. Έχετε ιδέες για να προωθήσετε τη δουλειά σας και να αποκομίστε περισσότερα οφέλη στο μέλλον. Είναι καλή εποχή για να διαφημίσετε αυτά που κάνετε και να ανεβάσετε την καριέρα σας. Θα έχετε διαύγεια και αποδοτικές ιδέες και θα έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Ευτυχώς από τα μέσα του μήνα βελτιώνεται πολύ το σκηνικό. Αυξάνονται οι κοινωνικές επαφές και οι φιλικές συναναστροφές και εσείς είστε ελκυστικοί και ασκείτε γοητεία. Όλοι θέλουν να έχουν τη παρέα σας και ο κύκλος σας ανοίγει. Η αποδοχή και η εκτίμηση από τους άλλους είναι στο αποκορύφωμα και εσείς απολαμβάνετε την επιρροή σας. Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας ρωτούν και λαμβάνουν υπ’όψιν τους τη γνώμη σας και εσείς μπορείτε να αποκομίσετε ακόμα περισσότερα οφέλη. Οι δεσμευμένοι θα έχετε το ταίρι σας σε κάθε δραστηριότητα να σας συμπαραστέκεται και να σας στηρίζει, ενώ οι αδέσμευτοι θα έχετε την ευκαιρία μέσα από κοινωνικούς κύκλους να συναντήσετε τον έρωτα ή κάποια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε πιο προσωπική.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine
Προηγούμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Παρθένος
Επόμενο άρθροΟι μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Αυγούστου 2019 – Σκορπιός
Αγαμέμνων Κεδικγιάννης
Oνομάζομαι Αγαμέμνωνας και υπήρξα δεινός κολυμβητής με πανελλήνιες διακρίσεις στο μακρινό παρελθόν. Η Πολυαστρία μου στην Παρθένο και η αγάπη μου για τη λεπτομέρεια και το σχέδιο με έσπρωξε να κάνω σπουδές «τεχνικών έργων υποδομής» τις οποίες δεν ακολούθησα εφόσον επαναστάτησα μια και υπερίσχυσε ο Ωροσκόπος στον Ταύρο και αποφάσισα να ασφαλίζω και να εξασφαλίζω τους ανθρώπους εργαζόμενος ως Ασφαλιστής. Ταυτόχρονα με την άθληση και την υγιεινή διατροφή που δεν εγκατέλειψα ποτέ-παρακολούθησα πολλά σεμινάρια για να εργαστώ και ως personal trainer( και παλαιός αθλητής) αναλαμβάνοντας ανθρώπους να γυμναστούν και να τραφούν σωστά προκειμένου να είναι ενεργητικοί και υγιείς! Περνώντας τα χρόνια και αφού πέρασα από διάφορες μεταλλάξεις ως γνήσιος Σκορπιός ανακάλυψα τελικά ότι το μόνο που με ενδιέφερε ήταν απλά να γίνω καλός Αστρολόγος σπουδάζοντας ψυχολογική Αστρολογία και να την συνδυάσω με τα πολλά χρόνια ψυχανάλυσης που έτσι κι αλλιώς έκανα, βοηθώντας πλέον τους ανθρώπους από διαφορετική πλευρά να βρουν τους εαυτούς τους με το μοναδικό εργαλείο της αυτογνωσίας που προσφέρουν η γνώση και η πρακτική της Αστρολογίας Ρομαντικά ταγμένος να υπηρετώ τη φύση και τους νόμους της, αγαπώ υπερβολικά τα ζώα και δηλώνω ορκισμένος υπερασπιστής και μαχόμενος επαναστάτης των αδυνάμων του πλανήτη ολόκληρου. Από το site της «Εναλλακτικής Παιδείας» μπορείτε να διαβάζετε τα διάφορα επαναστατικά που θα γράφω για την άθληση και τη διατροφή αλλά και για τις ερωτικές σχέσεις, το σεξ και τις παρεκκλίσεις του(πρώτα το χούι του Σκορπιού)

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here