Widgets Magazine

Εσείς παιδιά του Κρόνου είστε από τους πλέον δοκιμασμένους αυτού του χρόνου, αδιαμφισβήτητα! Μοιάζει λοιπόν αυτό το καλοκαίρι με “λίγότερο καλοκαίρι” από τα προηγούμενα, σαν να είναι απλά μια σεζόν σκληρής εγρασίας, απλά με υψηλότερες θερμοκρασίες… Οι δυο πλανήτες που αντιλαμβάνεστε γενικότερα πολύ καλά ως Αιγόκεροι, ο Άρης και ο Κρόνος, αυτόν το μήνα σας ζορίζουν ασφυκτικά και μετατρέπουν το μονοπάτι σας σε δύσβατη ορειβασία. Το θετικό είναι ότι εντός του Αυγούστου, υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες για να εξετάσετε και να συζητήσετε αποτελεσματικά γύρω από οικονομικά και πηγές εσόδων γενικότερα. Οι ριζικές αλλαγές καλά κρατούν στη ζωή σας, το ίδιο και οι κραδασμοί αντιστοίχως.

Α΄δεκαήμερο Αιγοκερω

Το προηγούμενο διάστημα με αφορμή τις εκλείψεις, βρεθήκατε αντιμέτωποι με πολλές προσωπικές μεταμορφώσεις και ανακατατάξεις. Το μεγαλύτερο μέρος όλων αυτών των αλλαγών αφορά στη σχέση που έχετε με τους άλλους και τον ίδιο σας τον εαυτό μέσα από αυτές. Αναλόγως πολλά ήταν και τα ξεκαθαρίσματα τα οποία έγιναν εντός ή εκτός σπιτιού και ανανέωσαν θέματα με την οικογένειά σας ή κάποιο ακίνητο. Ο Αύγουστος λοιπόν είναι πιο ήρεμος μήνας για εσάς του πρώτου δεκαημέρου, ενώ από τις 8 έως 18/8 νιώθετε σαφώς πιο ανεβασμένοι, με ένα ευχάριστο “χαρμάνι” από περισσότερη αιδιοδοξία, κέφι και πιθανά έσοδα. Αντίστοιχα, δεν θα λείπει το ερωτικό παιχνίδι και το φλερτ από αυτόν το μήνα, με ιδιαίτερα τυχερές ημέρες για να απολαύσετε τη ζωή (και να ξεχάσετε για λίγο ότι είστε Αιγόκεροι γεμάτοι υποχρώσεις), γύρω στις 18 και 25 Αυγούστου.

Β’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Υποδέχεστε τον Αύγουστο μέσα από τις φλόγες του προηγούμενου εμπόλεμου διαστήματος. Μπορεί να περάσατε τον Ιούλιο γεμάτοι εντάσεις και διανέξεις, όμως τα καλά νέα είναι πως ο πλανήτης της επέκτασης, ο Δίας, παρελαύνει και πάλι από το δικό σας δεκαήμερο -έστω και με φαινομενικά ανάδρομη πορεία! Αυτό σημαίνει ότι τον Αύγουστο, μπορείτε να θέσετε και να δουλέψετε πάνω στις επιθυμίες σας, ώστε να έχετε αποτέλεσμα κατά το επερχόμενο διάστημα της ορθής του πορείας. Η Πανσέληνος της 3ης Αυγούστου, σας καθιστά από εκείνους που θα δουν τα οικονομικά τους να αυξάνονται, πιθανότατα με αναπάντεχο τρόπο, ειδικά για όσους έχετε γεννηθεί 1-3 Δεκεμβρίου. Οι μέρες κατά τις οποίες θα νιώθετε πιο κεφάτοι και αισιόδοξοι, είναι ανάμεσα σε 26-29/8, αφού ενδιαφέρουσες γνωριμίες και επαφές θα χρωματίσουν πιο καλοκαιρινό τον ουρανό σας. Στον αντίποδα, απαιτείται να είσαστε πιο προσεκτικοί και λιγότερο παρορμητικοί, γύρω στις 4/8, για να αποφύγετε τις υπερβολές και τη βιασύνη, ενώ γύρω στις 30/8 παραμείνετε όσο πιο αντικειμενικοί μπορείτε για να αντιμετωπίσετε την έλλειψη πνευματικής διαύγειας των ημερών.

Γ’ δεκαήμερο Αιγόκερω

Ως Αιγόκαιροι, έχετε φυσικά το μοναδικό ταλέντο να οδηγείτε τα πάντα στην αρένα της καριέρας σας, αυτό άλλωστε είναι πασιφανές τον τελευταίο καιρό. Τον Αύγουστο όμως η “αρένα” μετατρέπεται σε ένα πύρινο πεδίο μάχης και αναμένεται να καθοριστούν όλα εκείνα τα σημαντικά ζητήματα εντός σπιτιού και ό,τι φυσικά έχει αντίκτυπο στην καριέρα σας. Είστε έτοιμοι να βάλετε φωτιά σε ό,τι δεν εξυπηρετεί πλέον την αυτοεξέλιξή σας και σε ό,τι νοσηρό έχει ριζώσει εντός σας. Είναι κάτι σαν την εσωτερική σας αναμόρφωση η οποία διαδέχεται της εξωτερικής. Πιθανόν την πρώτη ημέρα του μήνα να νιώθετε κάποια νευρική διαταραχή και να κατακλύζεστε από υπερβολική επιθυμία επιβολής. Όπως ξέρετε όμως καλά εσείς, παιδιά του Κρόνου, τίποτα δεν χτίζεται εν μια νυκτί, κι αυτό ισχύει φυσικά και για τις σχέσεις της ζωής σας, οι οποίες θα σας απασχολήσουν έως τις 4/8 και από τις 28/8 και μετά. Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου, θα πιάσετε τον εαυτό σας έτοιμο να βγαίνει εκτός εαυτού, ιδιαίτερα γύρω στις 13/8 , όμως έχετε κατά νου ότι υπάρχουν σαφώς κατάλληλες ημέρες για να δράσετε αποτελεσματικά, όπως γύρω στις 16-17/8. Επιπλέον, με τη Νέα Σελήνη της 19ης Αυγούστου, όσοι έχετε γενέθλια 16-18/1, ανοίγεται μποροστά σας ένας μικρός κυκλος με ευκαιρίες αύξησης των εσόδων σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here