Widgets Magazine

Μπορούμε να σας σας χαρακτηρίσουμε “τυχερούς” , παρά το ότι έχετε ταλαιπωρηθεί στο πρόσφατο παρελθόν αρκετά και το ότι δεν διανύουμε εύκολες μέρες κατά γενική ομολογία. Η δύσκολη Πανσέληνος του Αυγούστου δεν είναι αρνητική για εσάς αλλά κρύβει νέα που θα σας εκπλήξουν, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται με θετικό τρόπο επικοινωνία και μετακινήσεις, πράγματα που για εσάς είναι σημαντικά. Ο οικονομικός τομέας θα παίξει σημαντικό ρόλο και θα σας απασχολήσει.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο των Διδύμων

Στις 5/8, ο κυβερνήτης του ζωδίου σας, ο Ερμής, μπαίνει στο ζώδιο του Λέοντα και αποκαθιστά τις δυσκολίες και την ταλαιπωρία του προηγούμενου μήνα. Και παρά τη δύσκολη Πανσέληνο στις αρχές Αυγούστου (κάποια νέα ή οι δικές σας συνειδητοποιήσεις θα ανατρέψουν πράγματα και θα σας οδηγήσουν σε συμπεράσματα που ως τώρα δεν ήταν εμφανή), έχετε την ευκαιρία να επαναφέρετε ρυθμούς αλλά και να κάνετε τις επαφές που θέλατε. Μετακινήσεις, συμφωνίες και επικοινωνιακός οργασμός προβλέπεται, κάτι που είναι έτσι κι αλλιώς στη φύση σας αλλά και ταξίδια που θα σας χαλαρώσουν. Η Αφροδίτη στον 2ο φυσικό σας οίκο, από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου, θα φέρει δώρα ή παροχές αλλά κυρίως θα ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σας. Είναι κάτι που το έχετε ανάγκη γιατί εδώ και πολύ καιρό νιώθετε ένα απροσδιόριστο βάρος που δεν αφήνει την ανέμελη φύση σας να εκφραστεί. Ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε αυτή τη θετική φάση του Αυγούστου για να συγκεντρώσετε τη σκέψη σας και να ξεκουραστείτε. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα, στρέφει το ενδιαφέρον σας στα θέματα σπιτιού και οικογένειας, όπου προκύπτουν ευχάριστα νέα αλλά και υποχρεώσεις. Ακούστε τι έχει να πει το ένστικτό σας την ίδια περίοδο γιατί θα έρθουν ιδέες ή σκέψεις, σχεδόν ουρανοκατέβατες, που θέλουν να σας οδηγήσουν σε σημαντικά συμπεράσματα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο των Διδύμων

Θα είναι ένας μήνας που θα φέρει διλήμματα, ειδικά στον τομέα των οικονομικών. Είναι σημαντικό καταρχάς, να μην βγείτε έξω από τα όρια σας οι ίδιοι μέσα από υπερβολές ή κακό προγραμματισμό γιατί οι υπερβολές και οι επιπολαιότητες θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Παρ’ όλα αυτά, κάποια παροχή φαίνεται να ετοιμάζεται να εμφανιστεί στο δρόμο σας, οικονομικής φύσεως για τους περισσότερους. Όταν βελτιώνεται η ψυχολογία μας, αυξάνεται και η αυτοπεποίθηση μας και υπάρχει δυνατότητα να γίνει αυτό τον Αύγουστο. Εσείς φροντίστε να μην απλωθείτε εκεί που δεν φτάνει το χέρι σας λόγω υπεραισιοδοξίας και να μην κυνηγήσετε ουτοπικά σενάρια. Πολλές οι μετακινήσεις (εκμεταλλευτείτε τις για να περάσετε καλά και να διασκεδάσετε), οι συζητήσεις και οι πληροφορίες που θα λάβετε. Αν το προηγούμενο διάστημα ήταν δύσκολο να βρείτε κοινά σημεία με τους άλλους γύρω σας, θα μπορέσετε να το κάνετε τώρα. Συμφωνίες και συμβόλαια που καθυστέρησαν, ήρθε η ώρα να ολοκληρωθούν ή να φύγουν από το πεδίο σας για να προχωρήσετε σε νέες καταστάσεις. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα στρέφει την ενέργεια σας στο χώρο του σπιτιού και τους οικείους. Από εδώ και πέρα χρειάζεται προσοχή για κάποιο διάστημα, θα δοκιμαστεί η διάκριση σας. Μην υπερ – ενθουσιαστείτε και ζυγίστε καλά τα δεδομένα που θα λάβετε, μπορεί να μην είναι όλα ακριβώς όπως φαίνονται, οπότε προσέξτε τι λέτε αλλά και τι ακούτε, κυρίως στον επαγγελματικό σας χώρο.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο των Διδύμων

Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού θα στρέψει την ενέργεια στους νέους στόχους και τις ιδέες σας για το μέλλον και το πώς θα καταφέρετε να τους δώσετε σάρκα και οστά. Αυτό το διάστημα δεν γίνεται τίποτα και για κανέναν με τον εύκολο τρόπο κι εσείς φαίνεται να “κολλάτε” στους φόβους σας ή στην έλλειψη πόρων ή να έχετε πολλές οικονομικές υποχρεώσεις που μπλοκάρουν τις κινήσεις σας. Υπάρχει ένα κουβάρι που πρέπει να ξεμπερδέψετε κι αυτό σας βαραίνει αλλά θα πρέπει να βρείτε τις λύσεις για να προχωρήσετε. Θα σας δοθούν όμως και μικρά δώρα που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα. Αρκετούς, σας απασχολούν φιλίες ή και ομάδες ανθρώπων με τους οποίους σχετίζεστε. Η ψυχολογική επιρροή που έχουν πάνω σας θα είναι σημαντική και θα πρέπει να φερθείτε με ψυχραιμία γιατί είναι αρκετά εκείνα που μπορούν και να σας θυμώσουν αλλά και να σας απομακρύνουν από προσφιλή σας πρόσωπα. Αν κάτι τέτοιο είναι απόφαση σας, κάντε το με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, χωρίς να φτάσετε στα άκρα. Η Νέα Σελήνη στις 19.8, δίνει ευκαιρίες για ταξίδια, σημαντικές συμφωνίες ή συμβόλαια που περιμένατε καιρό, ακόμα κι ένα νέο μεταφορικό μέσο, ενώ για άλλους θα είναι η αρχή ενός κύκλου σπουδών. Μπορείτε άνετα να την εκμεταλλευτείτε και για τις διακοπές σας, άλλωστε σας περιμένει ένας πιο απαιτητικός Σεπτέμβριος, πάρτε την ευκαιρία να ξεκουραστείτε.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here