Widgets Magazine

Εν αντιθέσει με τα υπόλοιπα ζώδια, εσείς διανύετε μια πιο ήρεμη περίοδο σε σχέση με τους προηγούμενους μήνες κατά τους οποίους φτάσατε στα άκρα, σωματικά και πνευματικά. Σίγουρα η ταχύτητα των εξελίξεων δεν είναι αυτη που αρχικά εκτιμούσατε και αναμένατε, έτσι κι αλλιώς η προσωπική ενδοσκόπηση συνεχίζεται για ένα μεγάλο διάστημα, αλλά τουλάχιστον δεν νιώθετε πλέον εκείνη την αφόρητη εσωτερική αναταραχή των προηγούμενων μηνών. Με νέες ιδέες για βελτιώση της καθημερινότητάς σας και γεμάτοι ενέργεια, αναμορφώνετε σταδιακά το περιβάλλον σας κάνοντας το ομορφότερο και πιο υγιές. Φυσικά ως Ιχθύες, αντιλαμβάνεστε τη ζωή ως ανούσια δίχως έρωτα και συγκινήσεις, έτσι ο Αυγουστος δεν θα απογοητεύσει κανέναν από εσάς σε αυτό το τομέα, αφού άλλοι θα ερωτευτείτε, άλλοι θα δημιουργήσετε καλλιτεχνικά και άλλοι θα δώσετε χρόνο και φροντίδα στα παιδιά σας.

Α’ δεκαήμερο Ιχθύων

Για εσάς ο Αύγουστος θα είναι εξαιρετικά ευχάριστος και ευεργετικός! Οι μετακινήσεις θα είναι αρκετές, είτε αυτό σημαίνει κάποιο ταξίδι αναψυχής, κάποια αλλαγή γειτονιάς, ή κάποια μορφή εκπαίδευσης (όπως ένα επιμορφωτικό σεμινάριο). Οι ημέρες που χρήζουν προσοχής είναι γύρω στις 2/8, μιας και είναι πιθανά τα σενάρια λεκτικών παρεξηγήσεων, βλάβης σε μεταφορικό μέσο, νευρικές διαταραχές ή κάποια οπισθοδρόμηση. Πέραν τούτου, οι ιδέες για αλλαγές που έχετε περίπου στις 5-10/8 θα αποδειχθούν εξαιρετικές για την υγεία και την καθημερινή ζωή σας γενικότερα. Κατά το διάστημα 8-18/8 νιώθετε την έμφυτη ρομαντική σας διάθεση να επιστρέφει, με αισιοδοξία, κέφι για έρωτα και/ή τη φροντίδα των παιδιών σας, για όσους από εσάς έχετε. Από τις 20-25/8 εστιάζετε στις σχέσεις σας, γίνεστε περισσότερο κοινωνικοί και αυτό θα το συνειδητοποιήσετε με τις νέες γνωριμίες τις οποίες θα κάνετε. Ρομαντικές αποδράσεις και διπλωματικές επαφές ευνοούνται το διάστημα γύρω στις 18/8 και 25/8 , μιας και η καλή σας διάθεση θα ταιριάζει γάντι με το κλίμα των ημερών.

Β΄δεκαήμερο Ιχθύων

Ο Αύγουστος σας βρίσκει με ξαφνικά έσοδα και έξοδα, ειδικά έως τις 7/8. Διάφορες αλλαγές τις οποίες εξετάζατε το προηγούμενο διάστημα, αυτό τον μήνα έρχονται προς υλοποίηση και ειδικότερα σε ό,τι έχει να κάνει άμεσα με την καθημερινή σας ζωή, τις διατροφικές σας συνήθειες και τη σωματική άσκηση. Το πιο ενδιαφέρον και ευνοϊκό μέρος του μήνα, είναι από τις 18/8 έως 28/8 μιας και η ερωτική σας διάθεση θα βρίσκεται στα ύψη, γεμίζοντάς σας με αισιοδοξία και έμπνευση να δημιουργήσετε. Και όπως γνωρίζετε καλά, η δική σας δημιουργία είναι ατελείωτη…είτε αυτό μεταφράζεται με ένα ποίημα, ή με την απόκτηση ενός παιδιού! Με την Πανσέληνο της 3ης Αυγούστου, ολοκληρώνετε έναν κύκλο επαφών και κινήσεων, για να ανοίξετε έναν άλλο λίγο αργότερα. Εξαιρετικά ευνοϊκές, γεμάτες κέφι και αισιοδοξία οι μέρες γύρω στις 26-29/8, ενώ δώστε προσοχή (και κυρίως λογική) γύρω στις 30/8, διότι παρά την (υπερ)ρομαντική διάθεση της ημέρας, πολλά είναι τα ενδεχόμενα να ακούσετε, να σας υποσχεθούν ή ακόμα και να υποσχεθείτε ό,τι ακριβώς δεν θα μπορέσετε να δείτε υλοποιημένο αργότερα, κάτι δηλαδή ουτοπικό.

Γ’ δεκαήμερο Ιχθύων

Σε σύγκριση με τα άλλα δυο δεκαήμερα του ζωδίου σας, εσείς είστε οι περισσότερο πιεσμένοι, αυτό όμως όσο δύσκολο και αν είναι, μπορεί να επιφέρει οικονομικές απολαβές αλλά και κάποια μορφή αναγνώρισης για όσους από εσάς δουλεύετε σκληρά και πιστεύετε στον εαυτό σας. Ο Αύγουστος ανοίγει με ερωτικά καυγαδάκια και υποψίες λόγω ανασφάλειας. Έως τις 5/8 φαίνεται να περνάτε τις ημέρες σας με ανεβασμένη διάθεση, ενώ μετά τις 15/8 λαμβάνετε αποφάσεις να βελτιώσετε τον καθημερινό σας χώρο, να ξεκινήσετε άσκηση και σωστή διατροφή. Κατά το πρώτο μέρος του Αυγούστου, αφιερώνετε όλη σας τη φροντίδα στα άτομα της οικογένειας σας και διακοσμώντας το σπίτι σας με νέες ιδέες. Προς τα τέλη του μήνα, από τις 28/8 και μετά, βάζετε προτεραιότητα τον εαυτό σας, φλερτάρετε περισσότερο, γεμάτοι λαχτάρα για δημιουργία, ερωτική διάθεση και παιχνίδι.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here