Widgets Magazine

Δεν είναι μία χρονιά σαν τις άλλες, ούτε ένα καλοκαίρι όπως τα προηγούμενα και με τα ίδια δεδομένα θα συνεχίσει και ο Αύγουστος, ανάλογα με το δεκαήμερο που έχετε γεννηθεί – δεν θα είναι το ίδιο για όλους ασφαλώς. Για πολλούς θα έρθει μία διεύρυνση του κύκλου σας κι αυτό σημαίνει ότι νέοι άνθρωποι έρχονται ή βελτιώνονται οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας, αν έχετε γεννηθεί στα πρώτα δύο δεκαήμερα. Υπάρχουν όμως και αρκετές δοκιμασίες, τα πράγματα δεν θα έχουν τη ροή που θα επιθυμούσατε κι αυτό κουράζει. Εποχή μαθημάτων μέσα από τα οποία θα πρέπει να βγάλετε ένα σημαντικό συμπέρασμα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Έως τις 10 Αυγούστου, θα έχετε συζητήσεις και πληροφορίες που θα αφορούν τα οικονομικά σας. Aν υπήρξαν συζητήσεις επ’ αυτών ή περιμένετε να δείτε τα αποτελέσματα μίας διαδικασίας που ξεκίνησε πρόσφατα, θα έχετε καλύτερη εικόνα μέχρι και την πρώτη εβδομάδα του μήνα. Από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου, όλοι σας σταδιακά θα δεχτείτε τη θετική επιρροή της Αφροδίτης στο ζώδιο σας που θα φροντίσει να βελτιώσει τη διάθεση σας. Ευκαιρία να φροντίσετε την εξωτερική σας εμφάνιση, η θετική αντανάκλαση στους άλλους θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε καλύτερα. Kοντά στις 18/8, ευχάριστα νέα και συναντήσεις αλλά και πιθανότητα νέων γνωριμιών. Η τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου θα έχει περισσότερες μετακινήσεις (ίσως είναι και περίοδος διακοπών), περισσότερες συζητήσεις και συναντήσεις αλλά και συμφωνίες αν ενδιαφέρεστε για κάτι τέτοιο. Δώστε βάση στις ιδέες που θα γεννηθούν τότε και μην προσπερνάτε συμβουλές ή προτάσεις. Αρκετοί θα πάρετε τότε την απόφαση να ακολουθήσετε ένα κύκλο σπουδών ή θα ασχοληθείτε με το μεταφορικό σας μέσο. Βελτίωση σχέσεων με αδέρφια και περίγυρο. Ομολογουμένως, αν βοηθά και το προσωπικό σας ωροσκόπιο, είστε από τα ευνοημένα δεκαήμερα αυτόν τον όχι εύκολο μήνα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Από τις 18 του μήνα, η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο και το δεκαήμερο σας, υπόσχεται να βελτιώσει την διάθεση σας, την εμφάνιση σας, τις σχέσεις σας με το άμεσο περιβάλλον σας. Αυτό θα έλξει και νέους ανθρώπους κοντά σας αλλά και θα βελτιώσει τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σας – δείτε το σαν ευκαιρία! Μετά τη πρώτη εβδομάδα του μήνα – κι εφόσον δεν επηρεάζονται σοβαρά άλλα σημεία του προσωπικού σας ωροσκοπίου – μειώνεται σταδιακά και ο εκνευρισμός, το άγχος και το στρες που σε καθόλου ευκαταφρόνητο βαθμό δεν ήταν ως τώρα και σας δίνεται η ευκαιρία να χαλαρώσετε, να πάρετε βαθιές ανάσες και να ξεκουραστείτε. Αυτά, μετά τις  4 – Αυγούστου: Έως τότε, είναι καλό να προσέχετε υπερβολές και επιπόλαιες αντιδράσεις, γκάφες και… την σωματική σας ακεραιότητα, μην πέσετε – τρακάρετε – χτυπήσετε λόγω απροσεξίας και νεύρων. Από κει και πέρα, τα πράγματα σταδιακά χαλαρώνουν, μαζί τους κι εσείς. Η τελευταία εβδομάδα του μήνα όμως, πάλι προμηνύει ροπή προς υπερβολές κάθε είδους αλλά και κάποια δώρα – μεταφορικά ή κυριολεκτικά – που θα σας κάνουν να χαρείτε. Πιθανόν να έρθουν και υπό τη μορφή ευχάριστων ειδήσεων, γνωριμιών που θα σας ευνοήσουν, νέων ιδεών που θα οδηγήσουν σε κάποιου είδους κέρδους ή συμφωνιών που περιμένατε. Ευχάριστες μετακινήσεις.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Καρκίνου

Ανήκετε σε εκείνους που καλούνται να σηκώσουν βάρη αυτό το διάστημα δυστυχώς. Μαθημένα τα βουνά στα χιόνια θα πείτε αλλά το συγκεκριμένο καιρικό … φαινόμενο, δεν μπορεί να εκληφθεί «ελαφρά» το καλοκαίρι. Είστε κουρασμένοι και η κούραση θα φανεί περισσότερο. Πάρτε μια βαθιά ανάσα και μαζί της απόφαση του ότι το 2020 είναι έτος μεγάλων «εξετάσεων» και συμπεριλαμβάνει και τον Αύγουστο. Φαίνεται λοιπόν πως οι απαιτήσεις των άλλων από εσάς, αυξάνονται. Αυτό σχετίζεται και με τον χώρο εργασίας αλλά και τον/την σύντροφο πρωτίστως. Θα υπάρξουν γενικά όμως προκλήσεις, τις οποίες θα νιώσετε ότι δυσκολεύεστε να διαχειριστείτε συχνά και αυτό με τη σειρά του θα προκαλέσει αίσθημα εγκλωβισμού και θυμό. Κατά τη διάρκεια του Αυγούστου δε, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί ώστε να αποφύγετε ατυχήματα που θα δυσκολέψουν την καθημερινότητα σας. Προσοχή στις μετακινήσεις, τα ζώα και τα παιδιά τις πρώτες μέρες του μήνα, που ίσως σας επιφυλάσσουν νέα τα οποία δεν θα σας ευχαριστήσουν. Γνωρίζετε καλά πως αυτή τη περίοδο είναι δύσκολο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες σας άλλωστε και το «ψυχρό» κλίμα σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας θα οδηγήσει σε ξεκαθαρίσματα που πρέπει να γίνουν κάποια στιγμή φέτος.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here