Widgets Magazine

Από τη μία είναι τόσα πολλά εκείνα που πρέπει να φέρετε εις πέρας από την άλλη, είναι πολλά τα μπλοκαρίσματα που δημιουργούνται και δεν σας αφήνουν να δράσετε όπως και όποτε θα το επιθυμούσατε. Θα είναι το κυρίαρχο συναίσθημα στο εξής και για πολύ καιρό όμως και καλείστε όχι μόνο να το συνηθίσετε αλλά και να δουλέψετε με το δύσκολο για εσάς μάθημα της υπομονής. Τα καλά νέα είναι ότι η Πανσέληνος και η Νέα Σελήνη του μήνα, θα λειτουργήσουν επιβοηθητικά για εσάς, δίνοντας σας την ευκαιρία να ολοκληρώσετε κάποια πράγματα και να βάλετε άλλα σε εφαρμογή. Όσο ο Άρης βρίσκεται σε ορθή πορεία (και παρά τις δύσκολες εμπλοκές του), εκμεταλλευτείτε το.

 

Ο Αύγουστος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Κριού

Σε σχέση με τα δύο επόμενα δεκαήμερα του ζωδίου σας είστε εκείνο με τις λιγότερες προκλήσεις για τον Αύγουστο – προσωπικού ωροσκοπίου επιτρέποντος. Ναι, η γενική κατάσταση δεν αφήνει περιθώρια υπεραισιοδοξίας αλλά η ζωή προχωράει κι εσείς δικαιούστε να χαρείτε τις ευκαιρίες για ανάπαυλα και χαρά που σας προσφέρει. Επιτέλους, μπορείτε να αποκαταστήσετε πρόσφατες ρήξεις στις σχέσεις σας αλλά κυρίως να διασκεδάσετε, να συναντήσετε φίλους, να αφεθείτε στο ερωτικό παιχνίδι και να ευχαριστηθείτε τις νέες ιδέες που προκύπτουν. Να επικοινωνήσετε με τις ανάγκες του παιδιού μέσα σας αλλά και με τα δικά σας παιδιά, με τα οποία προβλέπεται θετική επαφή και επικοινωνία. Έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε σχέσεις με μέλη της οικογένειάς σας, ιδιαίτερα από τις 7 έως τις 18 περίπου του μήνα αλλά και τον χώρο του σπιτιού σας, εφόσον φαίνεται να έχετε την επιθυμία να το χαρείτε. Αν όχι εκείνο, την συντροφιά και την επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους. Εκμεταλλευτείτε αυτά τα διαστήματα λοιπόν που σας δίνουν την ευκαιρία – εν μέσω ταραγμένων ημερών γενικά – να φορτίσετε τις μπαταρίες σας, διότι από το τέλος του μήνα καλείστε να επιστρέψετε στην καθημερινότητα σας και να αναλάβετε υποχρεώσεις. Αν θελήσετε να μπείτε σε πρόγραμμα διατροφής ή άσκησης, κάντε το στο τέλος του μήνα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Κριού

Η επιρροή του Δία στο δικό σας δεκαήμερο επιστρέφει  και θα την “νιώσετε” περισσότερο όσοι έχετε γεννηθεί από τις 6 έως τις 8 – 9 Απριλίου περίπου. Αυτό σημαίνει ότι και κάποιες ευκαιρίες θα παρουσιαστούν στον επαγγελματικό τομέα αλλά και διευκολύνσεις από ανωτέρους ή το κράτος. Άλλοι πάλι θα απαλλαγείτε από “βαρίδια” που σχετίζονται με τη δουλειά σας ή θα απελευθερωθείτε από κάτι που νιώθατε να σας πιέζει. Για πολλούς, αυτή η απελευθέρωση θα έρθει και μέσω διακοπών, ξεκούρασης. Έχει σημασία να προσέχετε τις κινήσεις σας όμως: Μην βγάλετε τα πόδια έξω από την κουβέρτα σε θέματα καριέρας και μη πάρετε υπερβολικά  ρίσκα που αργότερα θα μετανιώσετε, ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου. Γενικώς, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τις υπερβολές παντός είδους αλλά και τη συμπεριφορά σας ώστε να αποφύγετε “γκάφες” την ίδια περίοδο. Το διάστημα έως τα μέσα του μήνα μπορεί να αποδειχθεί δημιουργικό και παράλληλα “χαλαρωτικό”, με τον Άρη να απομακρύνεται από το δεκαήμερο σας. Θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Από τα μέσα του μήνα και μετά, ευνοούνται οι θετικές επαφές με τους δικούς σας ανθρώπους, την οικογένεια σας. Πολλοί θα θελήσετε να βελτιώσετε αισθητικά τον χώρο του σπιτιού σας και να το χαρείτε περισσότερο. Θετικά νέα σχετικά με τη δουλειά σας προς τα τέλη του μήνα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Γ΄ δεκαήμερο του Κριού

Ο δυσκολότερος κλήρος πέφτει σε εσάς, που φαίνεται να έχετε να αντιμετωπίσετε έναν προκλητικό Αύγουστο. Το ότι ο Άρης, κυβερνήτης του ζωδίου σας, μπαίνει πλέον από τις αρχές του μήνα στο δεκαήμερο σας, σίγουρα θα προκαλέσει απαιτήσεις και στρες λόγω των υποχρεώσεων αλλά και τη διάθεση να ξεκινήσετε πράγματα και να δράσετε είναι γεγονός, άρα δεν πρόκειται για έναν “χαλαρό” μήνα. Το ζήτημα είναι πώς οι συναντήσεις του με τον Πλούτωνα και κατόπιν με τον Κρόνο, ως τα τέλη του μήνα, χρειάζονται προσοχή εκ μέρους σας, όχι μόνο σε σχέση με τον επαγγελματικό και οικογενειακό τομέα αλλά στα πάντα. Προσέξτε τους εαυτούς σας: Δεν θα “βγαίνουν” τα πράγματα όπως τα σκέφτεστε και όπως τα θέλετε, με αποτέλεσμα να φτάνετε συχνά σε σημείο βρασμού. Κι ενώ μέσα σας θα κοχλάζει λάβα, εσείς θα έχετε τη δύσκολη αποστολή να ανασύρετε ψυχραιμία από εκεί που νιώθετε πως δεν υπάρχει πλέον. Θα χρειαστεί να προσέξετε τον εαυτό σας και να τον προφυλάξετε από κακοτοπιές, ακόμα και ατυχήματα ικανά να σας περιορίσουν. Δυστυχώς, πρόκειται για έναν στρυφνό, απαιτητικό για εσάς μήνα, που θα σας βάλει στη διαδικασία να σκεφτείτε πολλά, να έρθετε αντιμέτωποι με τις εμμονές σας και τις ανοιχτές πληγές του παρόντος, ακόμα και να λάβετε δύσκολες αποφάσεις ή να δεχτείτε τελεσίγραφα. Η Νέα Σελήνη στις 19/8 είναι το χέρι βοηθείας που σας δίνεται και παρά τις όποιες αμφιβολίες ή δύσκολες αποφάσεις που θα προκύψουν, προκύπτει παράλληλα και η ευκαιρία μίας νέας αρχής ή γνωριμίας, ενός δημιουργικού project ή θετικής επαφής με τα παιδιά σας.

 

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here