Widgets Magazine

Μήνας γενεθλίων για εσάς και αστρολογικά εξαιρετικά σημαντικός: Οι όψεις που θα λάβουν χώρα θα επηρεάσουν όλη την γενέθλια χρονιά σας! Χρόνια σας πολλά, βασιλιάδες! Διαφορετικά τα δεδομένα για κάθε δεκαήμερο, κάποιοι θα δείτε πολλές αλλαγές να έρχονται και καταστάσεις να ολοκληρώνονται ενώ άλλοι θα πάρετε αποφάσεις να “στρίψετε” το τιμόνι, ξεκινώντας νέους, σημαντικούς κύκλους. Τα θέματα εργασίας έχουν προτεραιότητα για τους περισσότερους, χωρίς να υποτιμούμε όλα τα υπόλοιπα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Λέοντα

Καιρός για εξωστρέφεια. Ο Αύγουστος είναι ένας μήνας επαφών, συζητήσεων, αποφάσεων αλλά και μετακινήσεων. Έχετε να πείτε και να ακούσετε πολλά, αν όμως έχετε γεννηθεί κοντά στη πρώτη Αυγούστου, καθόλου απίθανο να είναι και σοκαριστικά. Οι ίδιοι, προσπαθήστε να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας αλλά και στο χώρο εργασίας, όπου λαμβάνουν χώρα κάποιου είδους ανατροπές ή ακούτε πράγματα που δεν θα σας είναι αρεστά. Κι ενώ προκύπτει μεγαλύτερη εξωστρέφεια στο άμεσο περιβάλλον σας, τα θέματα της συναισθηματικής σας ζωής δεν θέλετε βγαίνουν στο φως, τουλάχιστον ακόμα. Καθόλου απίθανο να προκύψει και κάποιο ερωτικό ενδιαφέρον που δεν θα είναι όμως εύκολο να αποκαλυφθεί και ειδικά αν δεν θέλετε κάτι τέτοιο, ας είστε προσεκτικοί. Από τις 20 του μήνα, το ενδιαφέρον εστιάζεται στα οικονομικά σας. Αρκετοί, προσπαθώντας να κάνετε το επόμενο βήμα, σχεδιάζετε συμφωνίες και συζητήσεις. Ο Αύγουστος γενικά, είναι καλύτερος για εσάς μετά τις δέκα πρώτες μέρες το, κατά τη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου, θα υπάρξουν κάποιες εντάσεις ή ανατροπές που με τη σειρά τους θα φέρουν εκνευρισμούς. Με τον Ουρανό να γυρίζει ανάδρομος κοντά στα μέσα του μήνα πάντως, έχετε ήδη αρχίσει να “νιώθετε” τις επερχόμενες αλλαγές, γι’ αυτό εκμεταλλευτείτε τον Αύγουστο όσο μπορείτε για να χαλαρώσετε.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Λέοντα

Όσοι έχετε γεννηθεί κοντά στις 1  – 5 Αυγούστου, είστε εκείνοι που θα υποδεχτείτε με πιο… επεισοδιακό τρόπο τον Αύγουστο, τον μήνα των γενεθλίων σας. Δεν πρόκειται μόνο για έναν μήνα αλλά για ένα γενέθλιο έτος με ανατροπές, μεγάλες αλλαγές και μία σχετική αστάθεια. Ολοκληρώνεται ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής σας κι ένα ολοκαίνουργιο ανοίγει. Σχέσεις και συνεργασίες είναι υποψήφιες για συγκρούσεις και αλλαγές. Πιο επεισοδιακές οι πρώτες δέκα μέρες του Αυγούστου για εσάς, κατά τις οποίες είναι χρήσιμο να προσέχετε μέσα σε όλα, ατυχήματα και μετακινήσεις. Από τις 10 έως τις 15 Αυγούστου, αυξάνονται οι συζητήσεις και οι μετακινήσεις. Έχετε αρκετά να πείτε και να ακούσετε από τον/την σύντροφο, τους συνεργάτες και γενικώς, το άμεσο περιβάλλον σας. Μετά τα μέσα του μήνα, αυξάνονται οι πιθανότητες για κρυφές οικονομικές συμφωνίες αλλά και σκέψεις που δεν μπορείτε να αποκαλύψετε, σε συναισθηματικό επίπεδο. Καθόλου απίθανο να τραβήξει τη προσοχή σας κάποιος/α που δεν θα θέλατε να φανερωθεί στο περιβάλλον σας, οπότε προσέξτε τις κινήσεις σας αν δεν θέλετε να εκτεθείτε. Αυξημένο το ένστικτο σας. Προσπαθήστε να μην κάνετε “άτσαλες” και υπερβολικές κινήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο που μπορεί να σας εκθέσουν και φροντίστε να αποφύγετε καταχρήσεις και υπερβολές για λόγους υγείας.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Λέοντα

Σαφέστατα κι υπάρχουν πολλά βάρη πάνω σας. Είναι αρκετά πιεσμένη η καθημερινότητα σας, πολλές και αυξημένες οι εργασιακές υποχρεώσεις, φροντίστε λοιπόν, να αποφύγετε υπερβολές σε οποιοδήποτε επίπεδο για να μην επιβαρυνθεί και η υγεία σας επιπρόσθετα. Παρ’ ολα αυτά και με δεδομένο το ότι θα διανύσουμε έναν “δύσκολο” μήνα, είστε σε πλεονεκτικότερη θέση έναντι πολλών άλλων. Οι συναντήσεις του Άρη που πλέον θα επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο δεν θα είναι εύκολες αλλά εσείς θα βοηθηθείτε παρά το φόρτο και τις όποιες εμπλοκές και καθυστερήσεις. Το σημαντικότερο; Θα έχετε την ευκαιρία μίας νέας αρχής, μίας αρχής που θα γυρίσει μία καινούργια σελίδα στη ζωή σας, έτοιμη να γεμίσει με τις δικές σας λέξεις και χρώματα. Αυτό αφορά περισσότερο όσους έχετε γεννηθεί 18 – 19 Αυγούστου. Αυτή η νέα αρχή, ίσως φέρει μαζί τις κάποια διλήμματα, εμπλοκές ή και αναγκαστικά ξεκαθαρίσματα προκειμένου να γίνει, φαίνεται όμως ότι αυτό θα είναι αναπόφευκτο για κάποιο σημαντικό τομέα της ζωής σας. Εποχή σποράς για εσάς λοιπόν αλλά και ταξιδίων, σπουδών που προετοιμάζονται και πνευματικών αναζητήσεων. Από τα μέσα του μήνα και μετά και ειδικότερα το διάστημα από 15 έως 20 Αυγούστου, αυξάνονται οι επαφές, οι επικοινωνιακές ανάγκες, οι συμφωνίες και οι νέες γνωριμίες.

 

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here