Widgets Magazine

Μήνας γενεθλίων για αρκετούς από εσάς, έχετε λοιπόν, τις καλύτερες ευχές μας! Ο φετινός Αύγουστος όμως, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί εύκολος για κανέναν. Για αρκετούς από εσάς, υπάρχουν αμφιβολίες και δεύτερες σκέψεις σε συναισθηματικά ζητήματα ενώ άλλοι, πιέζεστε με τα θέματα των παιδιών. Για όλους όμως ανεξαιρέτως, θα υπάρξει μία τάση “απόσυρσης”, θα θελήσετε να χαθείτε στις σκέψεις σας και να επεξεργαστείτε κάποια πράγματα, που ακόμα δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Θα σας απασχολήσουν οικονομικά θέματα δικά σας ή του/της συντρόφου.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο της Παρθένου

Χρόνια πολλά σε όσους από εσάς γιορτάζετε! Ξεκινάει η δική σας, προσωπική πρωτοχρονιά και σας βρίσκει σκεπτικούς ως προς το πώς θα καταφέρετε να κλείσετε τους κύκλους που πρέπει για να προχωρήσετε σε εκείνα που θέλετε. Αυτό μπορεί να αφορά την εργασία σας ή οποιονδήποτε άλλο σημαντικό τομέα της ζωής σας. Η πρώτη εβδομάδα του Αυγούστου, δεν είναι αυτό που θα χαρακτηρίζαμε “ιδανική” : Η ψυχολογία και η διάθεση σας ίσως δεν είναι εκείνη που θα θέλατε. Από ‘κει και πέρα όμως και ως τις 18/8 περίπου, η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου φροντίζει να σας φέρει σε επαφή με φίλους, να σας ευνοήσει σε θέματα ομάδων και συλλόγων και να διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο, μέσα από τον οποίο κάποιοι θα αποκτήσετε και θαυμαστές. Από τις 20 έως τις 25 Αυγούστου περίπου, αυξάνονται οι μετακινήσεις και η επικοινωνία με τους γύρω σας. Πολλές συμφωνίες, συμβόλαια και κάποια ταξίδια φαίνεται να προκύπτουν αλλά και νέες ιδέες και ευχάριστα νέα, το ίδιο διάστημα.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο της Παρθένου

Ανήκετε στα ευνοημενα ζώδια αλλά και δεκαήμερα. Είναι δεδομένο ότι κάποιο διάστημα του Αυγούστου θα είναι αρκετά εκρηκτικό αλλά σε αυτό το πεδίο μάχης, τα σκάγια δεν βρίσκουν εσάς. Το δεύτερο μισό του μήνα δε, με την Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου να επηρεάζει το δικό σας δεκαήμερο, θα προκύψουν πολλές προτάσεις και γνωριμίες μέσω φίλων ή και ευχάριστες συναντήσεις με τους τελευταίους. Το βασικότερο όμως είναι ότι θα δείτε πιο αισιόδοξα τα μελλοντικά σας σχέδια και ίσως λάβετε και κάποια νέα σε σχέση με αυτά, που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας.  Όσοι όμως έχετε γεννηθεί 11 – 12 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να είστε σίγουρα επιφυλακτικοί και να θυμάστε πώς ό,τι λάμπει, δεν είναι χρυσός. Οι πιθανότητες αν όχι να εξαπατηθείτε, να απογοητευτείτε, είναι αρκετές και οι προσδοκίες σας μπορεί εύκολα να οδηγήσουν σε μελλοντικές απογοητεύσεις. Θα χαρείτε φυσικά τις ευκαιρίες που σας δίνονται να περάσετε όμορφα, αποφύγετε όμως υπερβολές που στο τέλος θα σας ζημιώσουν. Προσοχή δε, σε εξαπατήσεις και κρυφές κινήσεις, ειδικά προς τα μέσα του μήνα. Φαίνεται να υπάρχουν υπόγειες ζυμώσεις και κρυφές συμφωνίες.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο της Παρθένου

Ο μήνας ξεκινάει αρκετά δυναμικά, σε ό,τι αφορά τουλάχιστον τον οικονομικό τομέα ή και τα κοινά οικονομικά θέματα με τον/την σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Όσα πρέπει να τακτοποιήσετε ή όσα πρέπει να διεκδικήσετε, μπορεί να υποστούν καθυστερήσεις και μπλοκαρίσματα μεν αλλά τελικά φαίνεται πως τακτοποιούνται. Άλλωστε, παρά τις υποχρεώσεις που έχετε, συνεχίζετε να ανήκετε στους ευνοημένους μίας κατά τ’ άλλα πολύ δύσκολης περιόδου. Τα πράγματα είναι κάπως πιο δύσκολα για εσάς που έχετε γεννηθεί 20 έως 22 Σεπτεμβρίου, εφόσον προκύπτουν γεγονότα που είναι πέρα των δυνατοτήτων σας να ελέγξετε κάποιες φορές ή που σας ωθούν να πάρετε αποφάσεις και να κάνετε αλλαγές. Πάντως είναι αρκετές και οι ευκαιρίες για να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε τον Αύγουστο, που για πολλούς θα αποδειχτεί και αρκετά ερωτικός, εφόσον οι δυνατότητες νέων γνωριμιών ή αποκατάστασης των σχέσεων που ήδη έχετε, θα είναι πολλές. Η Νέα Σελήνη στις 19 Αυγούστου, δείχνει να σας προτρέπει να κλείσετε κάποια κεφάλαια και να καλωσορίσετε το νέο στη ζωή σας αλλά και την τάση να λάβουν χώρα μυστικές συναντήσεις και συμφωνίες οικονομικής κυρίως φύσης.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here