Widgets Magazine

Για εσάς παιδιά του αμείλιχου Πλούτωνα, ο Αύγουστος, παρά τις πολλές καθυστερήσεις και ανατροπές για αρκετούς από εσάς, θα τον χαρακτηρίζαμε από ένα αρκετά θετικό έως ιδιαίτερα ευνοϊκό μήνα. Η καθημερινότητα συνεχίζει να χρωματίζεται από εντάσεις και προστριβές, για το λόγο αυτό παραμείνετε ψύχραιμοι προς αποφυγή ρήξεων και μικροατυχημάτων. Τα σχέδια για ταξίδια ή κάποια μορφή εκπαίδευσης είναι εκείνα που σας απασχολούν και σας κρατούν τη διάθεση σε υψηλά επίπεδα, ενώ οι επαφές με το εξωτερικό λειτουργούν ευνοϊκά! Ο Αύγουστος εκτός των άλλων είναι μια κατάλληλη εποχή για να ξεκινήσετε τη σωματική άσκηση και να εστιάσετε στη φυσική σας κατάσταση.

Α’ δεκαήμερο Σκορπιού

Οι ανατροπές και τα σοκ ανάμεσα σε διάφορες σχέσεις και συνεργασίες καλά κρατούν, αφού έρχεστε συνεχώς αντιμέτωποι με όλα εκείνα που θεωρούσατε ως τα λιγότερα πιθανά σενάρια. Μερικοί από εσάς έρχεστε ξαφνικά κoντά με κάποιους, ενώ άλλοι απομακρύνεστε ακαριαία. Que sera, sera… Κατά το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου,αρκετές θα είναι οι ευκαιρίες για να προβληθείτε και να προωθήσετε την δουλειά σας, ενω από τις 20/8 και μετά γίνεστε όλο και πιο κοινωνικοί και ευδιάθετοι. Στις πρώτες ημέρες του μήνα, και ιδιαίτερα σοι είστε γεννημένοι 2-3 Νοεμβρίου, κρατείστε την ψυχραιμία σας, αφού πολύ πιθανές είναι οι αναποδιές και τα ατυχήματα είτε αυτά αφορούν την εργασία, την κοινωνική εικόνα ή τις σχέσεις σας. Εν αντιθέσει, ευνοϊκές είναι οι μέρες γύρω στις 18/8 και 25/8 για να θέσετε νέους στόχους από κοινού με τον σύντροφό σας, να ταξιδέψετε ή να καταπιαστείτε με κάτι ομαδικό.

Β’ δεκαήμερο Σκορπιού

Με αυξημένη ενεργητικότητα και αποφασιστικότητα καλωσορίζετε τον Αύγουστο! Είναι γεγονός ότι βρίσκεστε μια ανάσα πριν την έναρξη μιας περιόδου γεμάτη ανατροπές, αυτό άλλωστε το έχετε αντιληφθεί αρκετούς μήνες πριν. Για το λόγο αυτό, οφείλω να σας υπενθυμίσω τις λαμπρές εκείνες στιγμές κατά τις οποίες ακολουθήσατε το ένστικτό σας και κατ’ επέκταση τη φυσική ροή των πραγμάτων, εν αντιθέσει με εκείνες τις φορές που όσο αντισταθήκατε σθεναρά στις αλλαγές, άλλο τόσο απογοητευτήκατε από το αποτέλεσμα (ή μάλλον τη στασιμότητα, για να μιλάμε ορθά). Με το φως της Πανσελήνου, γύρω στις 3/8 ολοκληρώνετε κάποιο ζήτημα που αφορά σε καριέρα, προβολή, ακίνητα ή οικογένεια, ενώ γύρω στις 4/8 αποφύγετε κάθε κίνηση με υπερβολή και βιασύνη. Οι εντάσεις εντός καθημερινότητας κρατούν έως τις 7-8/8 περίπου, ενώ από τις 18/8 έως τις τελευταίες μέρες του Αυγούστου, ευνοούνται τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα του εξωτερικού. Τα πράγματα για εσάς, φαίνονται όλο και πιο εύκολα από τις 26/8 έως το τέλος του μήνα, με αισιοδοξία, ευχάριστες επαφές και διάθεση για δημιουργία.

Γ’ δεκαήμερο Σκορπιού

Εσείς αγαπημένοι Σκορπιοί του τρίτου δεκαημέρου ,είστε εκείνοι οι οποίοι αντιμετωπίζετε καθυστερήσεις και κωλύματα σε ό,τι αφορά σε αδέρφια, μετακινήσεις και θέματα εκπαίδευσης περισσότερο από όλους. Παρά τις απαιτήσεις και το φόρτο της καθημερινότητας, συνεχίζετε να μάχεστε για όλα εκείνα τα οποία λαχταράτε πολύ. Και αυτή τη περίοδο, κερδίζουν το ενδιαφέρον σας θέματα που επαφίενται στην επαγγελματική κατάρτηση, την καριέρα και την κοινωνική σας εικόνα. Βεβαίως, εστιάστε την προσοχή σας στο τρόπο τον οποίο εκφράζεστε, τα λόγια και τις αντιδράσεις σας, διότι κατά τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, 24/8 και 30/8 , ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετά τεταμένα σκηνικά και αψιμαχίες με άτομα μικρότερης ηλικίας, αδέρφια, γείτονες ή άτομα του εξωτερικού. Εξαιρετικά θετικές διαφαίνονται οι μέρες γύρω στις 16-17/8, αφού πολύ πιθανές είναι οι ευκαιρίες επαγγελματικού χαρακτήρα με προτάσεις και μηνύματα προς όφελός σας. Ιδιαίτερα για όσους έχετε γενέθλια 17-19 Νοεμβρίου, ενδέχεται να προκύψει κάποια έναρξη στο κομμάτι της καριέρας σας, από τις 18/8 και μετά.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here