Widgets Magazine

Είναι ανάμικτα τα δεδομένα για το ζώδιο σας: Κάποιοι θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις που δεν παίρνουν άλλη αναβολή και είτε θα χρειαστεί να λάβετε αποφάσεις, είτε θα σας ανακοινωθούν, σοκάροντας σας ενδεχομένως. Για άλλους πάλι, ενώ φαίνεται να γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα, θα είναι και μήνας ξεκούρασης και επαναφόρτισης δυνάμεων, με πολλές προοπτικές μετακινήσεων και ευχάριστων ειδήσεων. Το σίγουρο για όλους είναι ότι θα προκύψουν πολλές συζητήσεις και επαφές αλλά και ανάγκες στον χώρο της οικογένειας και του σπιτιού, που ενδεχομένως σας βγάλουν λίγο έξω από τα νερά στα οποία ιδανικά θα θέλατε να βρίσκεστε…

Ο Αύγουστος του 2020 για το Α’ δεκαήμερο του Ταύρου

Ο πλανήτης Ουρανός γυρίζει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία τον Αύγουστο και σιγά – σιγά, θα επιστρέψει στο δεκαήμερο σας. Όσοι έχετε γεννηθεί στο τέλος του, κοντά στις 27 – 28 Απριλίου, θα νιώσετε ξανά την ανάσα του κοντά στις 10/8. Εκείνες τις μέρες θα είναι καλό να είστε προσεκτικοί στο πως μετακινείστε, τι λέτε και πώς το εκφράζετε. Δεν θα λείψουν οι εκνευρισμοί αλλά και κάποια σοκ. Από τις 5 έως τις 10/8, το ενδιαφέρον σας μπορεί να στραφεί στα θέματα σπιτιού και οικογένειας, στα οποία και θα προκύψουν κάποιες απαιτήσεις. Ωστόσο προσπαθήστε να είστε διαλλακτικοί με τους δικούς σας ανθρώπους. Από τις 7 έως τις 18 Αυγούστου, η Αφροδίτη στον οίκο των μετακινήσεων και της επικοινωνίας, θα δώσει ευκαιρίες για αποδράσεις, ευχάριστες συναναστροφές και θα σας δώσει την ευκαιρία να πείτε και να ακούσετε πράγματα που θα σας αναπτερώσουν το ηθικό. Θα έχετε τη δυνατότητα να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν και να αποκαλύψετε την πιο συναισθηματική πλευρά σας. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα φέρνει φρέσκες ιδέες, θετικά νέα και την τάση να ξεκουραστείτε ή να διασκεδάσετε. Καθόλου απίθανο το ίδιο διάστημα, εκτός από προτάσεις για διασκέδαση ή κοινωνικού χαρακτήρα να προκύψει και κάποια ερωτική πρόταση.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Β’ δεκαήμερο του Ταύρου

Για όσους έχετε γεννηθεί από τις 9 Απριλίου έως τις 3 Μαΐου, η αλήθεια είναι ότι το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, με την εκρηκτική του – θα μπορούσαμε άνετα να τη χαρακτηρίσουμε έτσι – Πανσέληνο, είναι ζόρικο. Ό,τι ανοιχτό υπάρχει και σχετίζεται είτε με τον επαγγελματικό σας χώρο και τους ανωτέρους σας, είτε με το σπίτι και την οικογένεια, θα σας απασχολήσει. Είναι γεγονός ότι εδώ και καιρό υπάρχει ένας εσωτερικός “αναβρασμός”, ο οποίος φυσικά σε κάποιους λόγους οφείλεται κι εσείς καλείστε να δείτε ολόκληρη την εικόνα πλέον. Αλλαγές, ακόμα και κάποια σοκ, είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αν κάτι πρέπει να αλλάξει, αυτό και θα γίνει. Από τις 18/8 και μέχρι το τέλος του μήνα, τα πράγματα γίνονται πιο χαλαρά. Θα δοθούν ευκαιρίες για μετακινήσεις, ευχάριστα νέα (ας μην ξεχνάμε παράλληλα ότι ο Δίας επιστρέφει στο δεκαήμερο σας και ευνοεί ιδιαίτερα όσους έχουν γεννηθεί από 7 έως και 9 Μαΐου) και έκφραση συναισθημάτων που μπορεί να αποκαταστήσει πρότερες ρήξεις. Θα είναι καλό να αποφύγετε υπερβολές (όχι μόνο λεκτικές), μεγάλα λόγια και τον “επιπόλαιο” εαυτό σας – ακόμα και διατροφικά – την τελευταία εβδομάδα του μήνα, όπου πολλά θα αποκατασταθούν, θα δοθούν ευκαιρίες, θα λάβετε ευχάριστα νέα. Διασκεδάστε, χαρείτε, μην υπερβείτε τα όρια σας όμως.

Ο Αύγουστος του 2020 για το Γ’ δεκαήμερο του Ταύρου

Δίας, Κρόνος και Πλούτωνας σας στηρίζουν (ακόμα κι αν δεν το εισπράττετε έτσι στη παρούσα φάση) και θα συνεχίσουν για πολύ καιρό ακόμα. Οι δύσκολες όψεις τους με τον Άρη όμως, κατά τη διάρκεια του μήνα, δεν θα αφήσουν ανεπηρέαστο κανέναν. Είστε από τους τυχερούς, διότι παρά το ότι οι περισσότεροι θα είστε ανήσυχοι (ψυχολογικά κυρίως, σαν κάτι να “βράζει” μέσα σας ή να προετοιμάζεται πίσω σας), με κάποιο τρόπο, έχετε προφύλαξη. Πολλά από εκείνα που θα σας απασχολήσουν θετικά, θα σχετίζονται με μετακινήσεις, σπουδές και νομικά ζητήματα, ακόμα κι αν κάποια εμπόδια που θα σας κουράσουν , εμφανιστούν. Κοντά στις 19 Αυγούστου δε, μία νέα αρχή, ένας νέος κύκλος προκύπτει, που σχετίζεται είτε με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας, είτε με την οικογένεια σας. Από τα τέλη του μήνα και μετά, η επικοινωνία σας με τους άλλους γίνεται πιο ευχάριστη, ίσως προκύψει και κάποιο ταξίδι. Παρά το ότι θα υπάρξουν δεύτερες σκέψεις και μία πιο καχύποπτη διάθεση, παρά το ότι θα νιώσετε ότι για όλα χρειάζεται η δική σας προσπάθεια, μπορείτε να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε, αρκεί να δράσετε με σύνεση και λογική. Εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία και πρόσκληση που σας γίνεται για να φορτίσετε μπαταρίες αλλά και αυτή την εσωτερική ανησυχία για να εντοπίσετε τι σας φταίει ώστε να το διαχειριστείτε.

*Για μία πιο ολοκληρωμένη εικόνα, είναι χρήσιμο να διαβάζετε και το ζώδιο του Ωροσκόπου σας.

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Το Astro Team της Βάσιας Κόντη απαντά έγκυρα, σωστά και με απόλυτη ακρίβεια στα προσωπικά σου ερωτήματα!

Κάλεσε τώρα στο 901 100 48 48

 

Widgets Magazine

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here